Twan Huys voor tweede keer onder 300.000-grens

Twan Huys had donderdagavond niet alleen David Guetta, maar ook nog eens de ex van Johnny Depp aan tafel zitten. Het mocht echter niet baten: voor de tweede keer sinds de start van zijn RTL Late Night kwam hij onder de 300.000 kijkers-grens uit. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Met 295.000 kijkers en 8,4 procent marktaandeel noteerde Huys zijn op een na minst bekeken uitzending tot nu toe. Zelfs internationale sterren kunnen hem er niet bovenop helpen.

De minst bekeken uitzending van RTL Late Night met Twan Huys was vorige week donderdag te zien en trok slechts 236.000 kijkers. Het zijn scores waar zelfs Humberto Tan nog zijn neus voor op zou halen.

RTL 4 heeft met Twan Huys een kat in de zak gekocht. Inmiddels lijkt het bijna beter om Humberto Tan maar weer terug te halen; hij stond tenminste af en toe nog in de kijkcijfer top 25.

Volgens weekblad Story is RTL 4 al op zoek naar vervanging voor Huys, al ontkent de zender dat zelf. Vorig jaar rond deze tijd ging de zender echter ook in het geheim op zoek naar een vervanger voor Tan.

Concurrent Pauw deed het gisteren weer top. Daar keken 888.000 mensen (34 procent) naar.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Vindt u ook dat Giel Beelen over het hoogtepunt van zijn roem heen is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen