Koffietijd stopt Richard Groenendijk in ranzig hotel

Geplaatst op do 11 okt 2018 om 13:15

Cabaretier Richard Groenendijk is door de talkshow Koffietijd in een heel smerig hotel gestopt. Er liepen zelfs zilvervisjes over het bed. Dat heeft hij woensdag gezegd tegen de presentatrice van de show: Loretta Schrijver. Groenendijk had geen zin om voor dag en dauw op te staan om naar de Koffietijd-studio te rijden en liet de redactie daarom een hotelletje in de buurt regelen. Dat had hij beter zelf kunnen doen, want kennelijk had de redactie de beoordelingsscore op Booking.com gemist.

De komediant wist niet wat hij méémaakte. “Ik zal geen namen noemen, maar ik had vannacht een héél smerig hotel. Het was wel fijn dat ik m’n eigen dekbed had. Ik heb voor het eerst in heel lange tijd geklaagd bij de balie. Er liepen van die zilvervisjes in m’n bed, ken je dat? Ik vind het geen leuke dieren. Het was wel echt vies, ja. Dat ben ik niet gewend.

Als hij straks op tour gaat met zijn theatershow, zal hij ook vaak in hotels slapen. “Dan regel ik wel betere hotels als ik op tournee ben. Het zijn niet de hotels die Koffietijd regelt.

Schrijver: “Ik zal het aan de productie doorgeven.

En waarom had Groenendijk eigenlijk zijn eigen dekbed mee? “Ik heb dat heel mijn leven al gehad dat ik last heb met slapen, dus neem ik mijn eigen dekbed mee. Ik heb er gewoon standaard één in de auto liggen, in een zak. Ik ben groot, ik ben 1,92 meter en 102 kilo, en ze hebben altijd van die pannenlappen. Dan hang ik er half buiten, dat vind ik niet fijn. Het zijn altijd eenpersoonsdekbedden, nooit tweepersoons. Ik heb voor mezelf een tweepersoons.

Foto: RTL
18 Reacties op “Koffietijd stopt Richard Groenendijk in ranzig hotel”


 1. Cees

  Over het paard getilde bekende Nederlander.

 2. Martijn

  Nou, ik denk dat jij ook ging klagen als er beestjes over je bed heen liepen…

 3. Hijgje Huigstra

  Cees
  Thu 11 Oct 2018 om 13:21

  Zeg, Ceesje: jij bent echt de lam lu l van de week.

 4. Zorro

  Zilvervisje = eiwitsnackje = gezond, hattie lekker op moeten knabbelen. Wat een druiloor…

 5. Sven L.

  Ik zou ook om een andere (schone) kamer gevraagd hebben.

 6. Peter

  Waar komen die Zilvervisjes vandaan? En wie heeft er last van in zijn huis? en wat kun je er tegen doen???

 7. Wollter

  Ik heb altijd m’n eigen kussen bij me. Vind het niet zo’n frisse gedachte om in het kwijl van een ander te liggen met mijn gezicht.

 8. Piet

  @Woliter, neem deze keer een vergrootglas met ingebouwde microscoop mee. Test het wel eerst in huis, want je weet niet wat je ziet aan parasieten. Je zult nooit meer in een hotel overnachten want daar is het tig keren erger.

 9. Wollter

  @Piet, vandaar dat kussen. Verder hou ik m’n sokken aan en draag ik in een hotel een pyama.

 10. johnnyuitdebijlmer

  Waar ie thuis hoort…lachen man.

 11. Piet

  @Wollter, neem een wegwerp matrashoes mee en eigen lakens, je reduceert de parasieten tot de helft maar in de vloerbedekking zitten ze ook, en met miljarden.

 12. HanzWorsd

  102 kg? Zeker gerekend vanaf z’n heupen naar beneden. Obesitas heeft een naam gekregen.

  BMI van >32?

 13. Jos

  Volgens mij kun je aan zilvervisjes niks doen er zijn wel middelen om ze te bestrijden, maar voorkomen is volgens mij bijna onmogelijk. maar meestal kruipen ze niet in bed. Dus dit zal wel weer overdreven zijn. Hij heeft er vast 1 gezien en is toen gillend naar beneden gerend om te klagen.

 14. dennis

  Die Groenendijk is een galbak eerste klas, is in werkelijkheid geen prettig en zeker geen leuk persoon.

 15. Hermann Boring

  Ik heb altijd mijn eigen bed bij me. Misschien wat onhandig, maar wel zo prettig.

 16. Remco Terhorst

  Een beetje ongelijk kan ik hem niet geven. Hotels zijn vaak smerig.

 17. Pluk vd Petteflet

  Nou nou, de nieuwsgierigheid is gewekt.
  Wel ultra-ranzig hotel was dit nou weer?
  En wat vindt Loretta daarvan?
  Wij zijn reuzebenieuwd naar hoe dit gaat aflopen!

 18. Annoniemus

  Wat zeurt die pafferige homo nou , hij is zelf te lui om vroeg z’n nest uit te komen !!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.