Wendy van Dijk wil niet zeggen of ze drugs gebruikt

Geplaatst op do 11 okt 2018 om 14:00

Wendy van Dijk wil niet zeggen of ze wel of geen drugs gebruikt. Ze gaat sowieso niet meer in op vragen over drugs. Dat heeft de presentatrice gezegd in de podcast 30 Minuten Rauw van Ruud de Wild. Van Dijk wordt sinds 2015 regelmatig gevraagd naar eventueel cocaïnegebruik, omdat de Quote in dat jaar meldde dat ze dat zou snuiven. Sterker nog: het blad beweerde dat ze op het vliegveld van Ibiza was betrapt met cocaïne in haar ondergoed. Het blad had echter geen enkel bewijs.

Nog altijd is drugsgebruik een gevoelig onderwerp bij Van Dijk. De Wild probeerde het voorzichtig aan te vliegen. “Ik heb best wat rocksterren geïnterviewd en ik heb wat geleerd van de zanger van U2. Hij zei: ‘Over drugs ga ik niets zeggen, want als ik zeg dat ik het gedaan heb ben ik een junk en als ik het ontken ben ik een leugenaar.’ Jou is die vraag heel vaak gesteld. Hoe ga jij daarmee om?

Van Dijk: “Ik vind inmiddels dat het niemand aangaat en ik heb ook wel geleerd om er überhaupt geen uitspraken over te doen.”

Ze wil de Quote-roddel voorgoed achter zich laten. “Ik wil ook helemaal geen energie meer stoppen in iets wat er in de buurt komt, maar ik heb wel mijn gram gehaald.”

Foto: SBS
35 Reacties op “Wendy van Dijk wil niet zeggen of ze drugs gebruikt”


 1. bhuf

  Hihi ‘gram gehaald’

 2. H.

  Vreemde tante

 3. Hooftstraat

  Natuurlijk gebruikt Wendy geen Drugs, Je kunt veel over deze arrogant mokkel zeggen, je mag haar 0,0 getalenteerd vinden maar niet haar naam met drugs koppelen, het is oneerlijk!

 4. Wendy's dealertje

  Krijg nog geld van der.

 5. G. Heuckeroth

  Ik ook.

 6. Shaquinila vd Put

  Vanavond geen Klem dankzij het Televizierk4nker Gala. Die BN’ers mensjes moeten elkaar weer zonodig veren in de aаrs steken.

 7. Meaus

  Het is dat ze Galjaard heeft verleid maar anders…

 8. kampie

  Zeg Sjakkenilla met een diepe Put dat Klem zal nooit en televizierring winnen want het is een k4nkrserie met zeer zeer slecht acteerwerk.

 9. Koen

  Moet dat met die ziekte er bij, vd Put?

 10. Koen

  Ook Kampie heeft een rijke woordenschat zie ik

 11. Shaquinilia vd Put

  Aаrs is geen ziekte, (K)oen!

 12. Zoon van Patty Brard

  Als ze niet meer in de spiegel kijkt, heeft ze ook geen drugs meer nodig.

 13. Enzo Voort

  Bijdrages van sommigen hierboven worden met de dag zieker.

 14. Maria

  Ze heeft wel een oud smoelwerk…..Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen….

 15. B klein

  Ik geloof haar niet “mijn gram gehaald”. Zal ietsje meer zijn als de wandelgangen kloppen. CEO galjaard wordt cocain express organisator genoemd. Het neusschot wordt door “overmatig” gebruik zodanig beschadigd dat het lijkt of iemand nagenoeg altijd door de neus lijkt te praten.

  Zij lijkt geworden te zijn wat zij anderen (xander) verweten heeft : cheap and fake. Gaat vanzelf mis als zij is achter de voorkant van haar partner gaat kijken. ” much ado about nothing”!
  En als je lachend naast kim jong un krabbe gaat staan dan zit er sowieso iets niet goed bij je. Sommigen zeggen chemische intellect castratie…….. ofwel cic (uitspraak sick)

 16. anonymous

  Ze snuift coke, is bekend.
  Ze wil graag het lichaam van een 12-jarig meisje hebben.

 17. K

  Ze hoeft dat ook niet te zeggen…haar gelaatsuitdrukking zegt vaak genoeg.

 18. johnnyuitdebijlmer

  Wendy meisie ik kom vanavond weer een wikkeltje brengen hor….

 19. Kees Neppérus

  Een snuifje hoort bij het ochtend middag avond en nacht ritueel op Ibiza.

 20. HanzWorsd

  Gebrek aan talent compenseren met drugs, heel normaal onder BN’ers.

 21. Monique

  @johnnyuitdebijlmer

  Rapper Bolle, ken je wel hè?
  Is afgeknald.
  Opgeruimd staat netjes!

 22. Ano Nymous

  Hoe harder men iets ontkent of vragen ontloopt, hoe meer er iets van waar is. Drugsgebruik en werken in de entertainment gaan volledig hand in hand…

 23. VVG

  Quote had wel getuigen, maar die mochten niet anoniem gehoord worden. Ik had ook kunnen verklaren, maar is het ’t waard? Nee.

 24. Bennie Normaal

  Niet ontkennen is gelijk aan toegeven dat je gebruikt.

 25. Geronimo

  Kom er maar in met de ‘verwen’singen. Padum tss!

 26. ali osram

  geen gram ,kilo,s door haar neusgaatje

 27. Claudia

  Het stroomt bijna door het riool en de grachten. Dat tijdschrift kan beter naar de problemen in eigen omgeving kijken. Dat vingertje is vermoeiend.

 28. Luuk

  Natuurlijk gebruikt ze anders gedraag je je als volwassen vrouw van haar leeftijd toch niet als een volslagen idioot? Zij spoort echt niet.
  Zullen morgen wel weer fijne kijkcijfertjes zijn voor haar hahaha.

 29. Sylvie HvA

  Wanneer gaat de Story nou eens undercover haar verzamelen van BNers en testen op coke en speed? Moet toch niet moeilijk zijn en is goed voor de oplage… iedere week een gepoederde ComingOutDay voor een BNer lijkt me leuk om te lezen.

 30. wendy door het slijk

  tuurlijk heeft ze gebruikt, ontkennen is zinloos en overbodig. Maarrrr…who cares ????

 31. Japie

  Als je haar ingevallen ogen ziet dan weet je het.

 32. Joris

  Deze graatmagere uitgedrooge vrouw gebruikt drugs dat is toch volgens mij algemeen bekend. Ze is ook altijd zo hyper dat uitgeteerde skelet.
  Verder niet interessant deze vrouw. Tijd om met pensioen te gaan en te vervangen door een frisse gezonde Hollandse vrouw met meer vlees op de botten. Hoop dat ze dan gelijk die volgevreten Martijn met zijn dikke vermoeide hoofd vervangen.

 33. Klit Naaistra (wallenwerkster)

  Wendy kwam vaak snuifsels halen bij mij aan het raam, ik heb tussen 2011 en 2017 veel coke verkocht onder de toonbank tussen het afwerken van mijn klanten door. Je moet toch een potje opbouwen voor de oude dag.

 34. Hakbijl

  Sorry hoor, ik vind het echt niet normaal hoe er hier over mensen wordt gesproken. IP nummers en echte namen en adressen graag!

 35. Lies

  @Hakbijl: yep. Ik ga je vertellen hoe het hier werkt. Of eigenlijk niet werkt?

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.