Karin de Groot: ‘Toeristen Nepal ook niet fris en fruitig’

Karin de Groot, de oud-tv-baas van SBS die al maanden op het hakblok van Patty Brard ligt, vindt niet alleen de tv-diva, maar ook de toeristen in Nepal niet fris en fruitig genoeg. Dat laat ze blijken op Twitter. De Groot vond Brard maar te oud en te dik en besloot haar daarom met de boodschap ‘niet fris en fruitig genoeg’ de laan uit te sturen bij SBS 6. Inmiddels is de tv-baas haar mening aan het spuien in Nepal. Gelukkig voor de toeristen aldaar kunnen zij níet weggestuurd worden door La Groot.

Vanuit Nepal brieste De Groot gisteren op Twitter: “Nepal is het land met de meest onsexy reizigers ever. Veel North Face-broeken, jassen, stevige wandelschoenen, grauwe kleuren. Geen jurkje of frivoliteit te bekennen: alles praktisch en sportief.

De lokale bevolking doet het beter, merkte De Groot op. “Blij dat de Nepalese vrouwen van felle kleuren houden, knalroze, heftig groen!

Overigens opende de man van De Groot vorig jaar een hamburgerstal in de Efteling. Hoe fris, fruitig en sexy ze dat precies vindt, is onduidelijk.

Foto: Nick van Ormondt, SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen