‘Kapsel Renate Gerschtanowitz is niet vernieuwend’

Geplaatst op ma 08 okt 2018 om 10:45

Het kapsel van Renate Gerschtanowitz is niet vernieuwend. De manier waarop ze haar haar draagt is meer iets van vorig jaar. Dat heeft collega Yara Michels tegen haar gezegd in Shownieuws. Lifestyledeskundige Michels, bekend van de uitspraak ‘je bent sneller op Ibiza dan op Vlieland’, wees de ster ongegeneerd op haar gedateerde haardracht. “Die boblijn die jij ook rockt was vorig jaar al een trend en daar kun je nu al eigenlijk al niet meer heel vernieuwend mee voor de dag komen.

Michels bikkelhard: “Ja, sorry, staat je goed, maar het nieuwe ding is glass hair. Superstijl, super recht afgechopt en heel glanzend. Je wil eigenlijk jezelf nog kunnen zien in je haar.”

Glass hair (zie ook Google Images) is de allernieuwste trend. “Kim Kardashian is er al mee gespot en dan weet je al dat het een megatrend wordt. Ook Haley Baldwin en Ariane Grande, al die meiden die ook die nineties tof vinden voor inspiratie, dragen dat. Ik vind zelf een beetje nonchalanter wel leuker, zoals jij het draagt. Dit lijkt me meer iets voor een event of een première.

Renate Gerschtanowitz heeft toegezegd om er iets modieuzer bij te gaan lopen. “Ik ga het de volgende keer ook proberen. Dan doe ik de show zo.”

Foto: SBS
16 Reacties op “‘Kapsel Renate Gerschtanowitz is niet vernieuwend’”


 1. Zonder Naam

  Yara Michels. Die lege huls met die neppe lach waar ik telkens weer jeuk van krijg als ze op het scherm verschijnt. Luister daar maar niet te goed naar, Renate.

 2. Sjaak

  Voor dit soort types hoop je soms echt dat er eens oorlog komt. Wat een ongelofelijk leeg bestaan moet dit soort mensen hebben.

 3. By the way

  Kan die Yara nog een zin in fatsoenlijk Nederlands uit haar mond krijgen?

 4. Derk

  Pfffffff. Wat een triestigheid.

 5. OMG

  Is dit nu écht nieuws @MC?

 6. Joop

  Als je haar maar goed zit …

 7. Klaasje

  Nou…dan moet Renate maar snel van de buis. Dit kan echt niet meer.
  Tjonge jonge.. wat een flutartikels allemaal.

 8. A.M.

  Renate luister alsjeblieft niet naar die griet, pfff.

 9. Robert

  Waar komt die Michels ineens vandaan, is dat er weer eentje in het kader van een of ander familielid daar of zo.

 10. Zonder Naam

  @Roberts – Dat is een populaire blogster en tegenwoordig meer vlogster, tegenwoordig ook hoofdredactrice van Linda Meiden. Om de een of andere manier heeft ze het voor elkaar gekregen dat ze door veel vrouwen zowat aanbeden wordt.

 11. Gerard

  Wat een ongelooflijk k@#wijf. Laat Renate lekker met rust!

 12. kampie

  Nonnieuws. Zo verword MC tot een online vod

 13. zorro

  Ze ziet er niet uit.

 14. Japie

  Bovendien ook nog een arrogante kakmadam!

 15. Bep

  Yara Michels…. terug in je mand.

 16. Rob

  En bij zo’n trendy glass-hair-kapsel hoort natuurlijk een trui van glaswol en glazen muiltjes!

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.