Shownieuws: ‘Je bent sneller op Ibiza dan op Vlieland’

Deskundige Yara Michels van het tv-programma Shownieuws heeft uitgezocht waar je vanuit Nederland sneller bent: op Ibiza of op Vlieland. Het Spaanse eiland wint. Dat liet ze weten aan haar kijkers op SBS 6. Shownieuws had een item over Vlieland, omdat daar steeds meer BN’ers naar toe zouden gaan. De sterren zouden dit eiland zelfs hebben omgedoopt tot ‘Vliebiza’. Shelly Sterk tegen Yara Michels: “Jij hebt even uitgezocht waar je nou sneller bent, hè, of dat nou op Ibiza of op Vlieland is?

Yara Michels: “Ja, precies. Nou, om op Vlieland te komen is best een gedoe natuurlijk. Je mag er niet met de auto op, dus van Amsterdam naar Vlie ben je drie uur bezig, maar als je vliegt van Schiphol naar Ibiza, dan doe je er maar anderhalf uur over. Dus puur qua reistijd wint Ibiza het nog wel.”

Shelly Sterk vraagt zich af of die anderhalf uur naar Ibiza reizen inclusief de bagagecheck is. “Dan moet je toch wel door de bagagecheck? Dan duurt het net even wat langer.”

Yara Michels: “Ja, misschien als je een privéjet hebt gaat dat makkelijker.”

Showdeskundige Bart Ettekoven: “Ibiza is ook zonzekerder. Ik heb even gekeken, maar dit weekend is het op Vlieland 17 graden en op Ibiza 26.

Mediatycoon John de Mol onthulde vorige week dat de late avond van SBS 6 in 2019 op de schop gaat. Het Shownieuws-team verhuist dan mogelijk naar een nieuwe locatie vlakbij de huidige studio. Dat is ongeveer 6 minuten reizen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen