Johnny de Mol gaat bij SBS 6 weer Down-tv maken

Johnny de Mol gaat de komende tijd bij SBS 6 vooral doen wat hij in het verleden al eens heeft gedaan. Zo gaat hij ook weer Down-tv maken. Dat heeft de presentator gezegd voor de camera van RTL Boulevard. De Mol begon in 2008 bij SBS, vertrok in 2013 naar RTL en keert nu, wederom vijf jaar later, weer terug bij SBS. Hij gaat vooralsnog drie shows doen: eentje die hij in het verleden deed bij SBS (Waar is De Mol), een die hij bij beide deed (een Down-show) en een doorsnee dansshow.

De presentator nam dit weekend afscheid van RTL. “Het is een hartstikke mooie afsluiting. Ik heb inderdaad net mijn laatste woorden gezegd hier op RTL 4. Alhoewel, het is zo’n klein wereldje. Je weet niet wat er de komende jaren allemaal gaat gebeuren. Ik heb natuurlijk geweldige dingen mogen doen, mooie programma’s mogen maken, de Televizier-Ring gewonnen, dus het is een supertijd. Waanzinnig. Onwijs bedankt voor deze mooie tijd, RTL. Dat meen ik serieus.”

De Mol is morgen al te zien bij SBS, met een nieuw seizoen van Waar is De Mol. Dat programma deed hij vroeger ook al bij SBS. In de seizoensopener gaat hij Humberto Tan interviewen.

Wat komt er nog meer? “Waar is De Mol wordt uitgezonden, we gaan een nieuwe versie doen van Down Met Johnny, maar dat gaan we Up Met Johnny noemen volgens mij. We gaan weer op pad met die fantastische mensen. En DanceSing komt eraan. Wederom een groot nieuw studioprogramma met Romy Monteiro. Ik ben voorlopig dus nog wel even onder de pannen.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Rob Kemps narcistisch is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen