Lars Boele geschrokken van ontslag bij 100% NL

Lars Boele is flink geschrokken van het nieuws dat hij wordt ontslagen bij 100% NL. Het komt als een verrassing. Dat laat de ochtendjock van de zender weten aan RTL Boulevard. 100% NL maakte dit weekend onverwacht bekend dat Boele de laan uit wordt gestuurd. Barry Paf, die was binnengehaald voor de middagspits, verhuist per december door naar de ochtendspits. Voor Boele wordt geen nieuwe plek gezocht. “Het nieuws was ook voor mij een verrassing waar ik wel even van ben geschrokken.”

Boele kijkt terug op een mooie tijd bij de radiozender. “Ik heb altijd met ontzettend veel plezier en liefde de ochtendshow van 100% NL gepresenteerd en vind het jammer dat dat nu ophoudt, ondanks de mooie luistercijfers.”

Wat nu? “Het radiomaken is mijn eerste, tweede en derde liefde en ik weet dan ook zeker dat de toekomst nog mooie radio-avonturen in het verschiet heeft.”

Voor de middagspits heeft 100% NL gekozen voor een vrouwelijke dj: Chantal Hutten.

Lees ook: 100% NL ontslaat Lars Boele, zet Barry Paf op ochtend (zaterdag)

Foto: 100% NL

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen