Marc-Marie Huijbregts stelt teleur na Boer Zoekt Vrouw

Geplaatst op Mon 29 Oct 2018 om 8:30

Marc-Marie Huijbregts heeft op dit moment het meest begeerde tijdslot van de Nederlandse tv-wereld in handen: direct na ‘s lands grootste tv-hit Boer Zoekt Vrouw. Hij maakt de verwachtingen echter niet waar. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Waar Boer Zoekt Vrouw maar liefst 3,2 miljoen kijkers (38 procent) scoorde, trok het nieuwe programma Lief Dagboek van Huijbregts aansluitend slechts 650.000 kijkers (9 procent). Dat is erg laag voor dat bijzondere tijdslot.

Toen het programma van Yvon Jaspers was afgelopen en de nieuwe show van haar goede vriend Marc-Marie Huijbregts begon, haakte maar liefst 80 procent van de NPO 1-kijkers af. Een dramatisch cijfer.

Lief Dagboek weet de massa niet te boeien. In het programma lezen gewone volwassenen in het Panama-theater in Amsterdam voor uit hun dagboeken. “Gewone mensen die destijds gevoelens hadden en dingen deden die ze nu niet zo gewoon meer zouden vinden. Eigenlijk zelfs te erg voor woorden, maar wel troostrijk voor anderen.”

In Lief Dagboek zien we niet alleen de optredens, maar ook portretten van de voorlezers en hoe ze zich met Huijbregts en een dramaturg voorbereiden op hun performance.

Foto: NTR
36 Reacties op “Marc-Marie Huijbregts stelt teleur na Boer Zoekt Vrouw”


 1. Norvo

  Gek genoeg was Twitter vrijwel unaniem lovend over de show, meestal vertaalt zich dat naar meer kijkers. Maar zelfs zonder Boer Zoekt Vrouw is 650.000 kijkers voor zondagavond 21.30 uur NPO 1 pijnlijk weinig.

 2. Luister Nou

  Iedereen zapte naar Ziggo toen BZV was afgelopen.

 3. bobby

  waarom kijken naar zo’n hoge toon voorlezen?

 4. Jammer

  Alleen de promo al was niet om aan te glurens en wekte ergernis op. Grof niet grappig . Zitten mensen echt niet op te wachten en dat blijkt nu ook.

 5. Pim

  Als je twitter in Nederland anno 2018 nog steeds serieus neemt dan moet je je toch echt eens bij laten praten. Twitter in Nederland is klein en allesbehalve representatief voor heel Nederland.

 6. Coen

  Het was gewoon niet grappig. Middagprogramma.

 7. Ikke

  @Jammer. Misschien zitten mensen zoals jij er niet op te wachten. Andere mensen wel. Maar die kijken niet naar Boer Zoekt Vrouw op NPO1, maar liever First Dates op NPO3. Dus misschien beter dit programma starten op NPO3 en daar laten groeien, dan in 1 keer op NPO1. Klein beginnen groter eindigen maakt meer kans dan groot beginnen, klein eindigen.

 8. Marcktv

  Lubach..vorig jaar Ring winnaar haalt de miljoen ook niet..spendeer daar es wat typewerk aan….kan niet wachten op morgen…weer minstens vier berichten over Twan Huys

 9. q10

  dit is toch heerlijk ,
  de hele BNners /show wereld in de stress,
  denk erom …yvonne zal nooit een prijs krijgen,
  ,ze heeft ook niks met die show wereld,
  zit me nu al te verheugen op alle hatelijk reacties ,

  HUP YVON en team ,laat ze een poepje ruiken,
  ,

 10. Mink Vaillant

  Redelijke score. Concurrentie van Max Verstappen. Marc-Marie is een groot talent. Authentiek, grappig en niet bang om online voor piepkuiken uit te worden gemaakt (door mannetjes die zichzelf heel groot voelen zo).

 11. Remi

  Brigitte Kaandorp was verbijsterend slecht.

 12. Jammer

  De promo was al niet om aan te gluren. Je kon vooraf voorspellen dat hier niemand op zot te wachten. Slecht gemaakt , niet grappig.

 13. Hengst

  @remi Kaandorp presteert het om al 40 jaar dezelfde flauwe grapjes te maken. Wat een slechte show. Mij het niet meer aanzien en ben naar Netflix verhuisd.

 14. anonymous

  Had het speciaal even opgezet om te kijken wat het was.
  Kon het 5 minuten volhouden, ben toen van ellende weggezapt.
  Wat een waardeloos programma.

 15. Niks Jammer

  De promo was al veelbelovend. Je kon voorspellen dat er minder mensen naar keken door de F1. Mooi gemaakt, vooral erg grappig. (sommige mensen hebben gewoon geen smaak)

 16. koertj

  De flauwe humor van Marc-Marie Huijbrechts en Brigitte Kaandorp kennen we nu wel. Tijd voor iets anders!

 17. Ad

  Bijzondere is dat het een programma is van de NTR. Volgens mij is de NTR er toch alleen maar om de maatschappelijke ‘gaten’ op te vullen die de andere omroepen nalaten? Welk maatschappelijk ‘gat’ moet hiermee worden opgevuld?

 18. Derk

  Niet iedereen heeft Ziggo mensen. Dus zeur niet dat ‘iedereen’ naar Ziggo zapte.

 19. Bjorn

  Ik ben benieuwd naar de uitgesteld kijken cijfers hiervan. Het was het gesprek bij de koffie automaat.

 20. Sjaak

  Vreselijke grove promo.
  Irritant en onbeschoft. Heeft veel mensen bij voorbaat al weggejaagd.

 21. Annoniemus

  Dit kereltje met dat verschrompelde koppie doet er goed aan om definitief van de buis te verdwijnen , voegt niks toe met deze prietpraatshow!

 22. Jodokus

  @Annoniemus, wat heeft ”dat verschrompelde koppie” hier nu weer mee te maken. Trouwens, dat heeft hij helemaal niet. Donder toch op.

 23. Geert

  Heb 2 minuten gekeken en snel weggezapt. Brigit Kaandorp 5 minuten gekeken. Daarna de zege van Max om te eindigen bij Lubach die trouwens heel duidelijk het verschil in zomer en wintertijd uitlegde. Hilarisch waarom veel mensen voorkeur hebben voor de zomertijd. ( Dan hoef je nooit meer winterkleding aan….)

  Tv is sowieso bedroevend in het weekend op alle zenders.

 24. Sannie

  Leuk voor in de kroeg of op een verjaardag maar niet voor een groot publiek en al helemaal niet voor op televisie.

 25. Mike

  Ik vond het leuk. Het is duidelijk veel azijnpissers hier niet eens gekeken hebben. Eindelijk weer eens een origineel concept op tv. Het was grappig, ontroerend en soms genant. Kortom, leuke tv.

 26. Doe

  Beter vandaag kunnen uitzenden na Radar. Met Anita Witzier.

 27. Ron

  Teveel concurrentie van Verstappen gehad. Maar ik vond het leuke en vaak ontwapende TV. Stijgt volgende week wel door. En het past ook mooi vlak voor ZML begint op NPO 3.

 28. Remi

  @Hengst
  @Geert

  Brigitte 2 lange uren gekeken, daarna moedeloos weggezapt.

  Nee, dan haar theatershow “Kunst” … 1992.

  https://www.youtube.com/watch?v=Ji8isPo2SIw

  Gewéldig, van begin tot eind.
  Daarna had ze moeten stoppen.

 29. Arie

  -Marc-Marie Huijbregts is het meest vervelende, irritante stemmetje, altijd om zichzelf lachende mannetje wat er op de Nederlandse tv te zien is.
  Talentloze jankerd.

  Ik begrijp die van Nieuwerk niet dat hij dit humorloze ventje altijd maar weer in zijn talkshow haalt.
  Wie om Marc-Marie lacht moet naar een psycholoog.

 30. SOLANGE

  Engerd Marcje moet lekker met zn Arabische vriendje naar het buitenland verhuizen….durft ie niet….wordt ie opgepakt !!!!verveel ons niet met je slechte humor…. trouwens die Kaandorp is slechter dan slecht….vreselijk mens….

 31. Fox Mulder

  Nationale piepkuiken aldus de mannen van VI. En wat hebben ze gelijk.

 32. repper sjors

  ik moet altijd lachen om piepkuiken

 33. aammehoela

  Concurrentie van Max Verstappen en in ons geval kijken we na BZV “Ik weet wie je bent”.

 34. Mary

  Nou Arie, als je het over ”vervelend, irritante stemmetje, altijd om zichzelf lachende mannetjes ” hebt, hebben we het over de halve tv wereld. je moet er nog het woordje ”megalomaan;” bijvoegen, dan zijn we er wel. Overigens vindt MMHuibregts helemaal niet zo ontzettend. Er zijn veel ergere.

 35. liefkleinhertje

  Dit piepkuiken heeft me toch weten te verbazen ,waar ik eerst dacht dit is waardeloos moet ik toch toegeven dat dit van een onbeschoft laag niveau is dat de ratten er geen brood van lusten
  Over dat gelach in DWDD maar te zwijgen zelfs Stevie Wonder ziet dat het nep is

 36. De kinderen Lolly en Hiewik

  Die dagboek show laat zich het best in één woord omschrijven: aanstellerig.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.