Marc-Marie Huijbregts stelt teleur na Boer Zoekt Vrouw

Marc-Marie Huijbregts heeft op dit moment het meest begeerde tijdslot van de Nederlandse tv-wereld in handen: direct na ’s lands grootste tv-hit Boer Zoekt Vrouw. Hij maakt de verwachtingen echter niet waar. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Waar Boer Zoekt Vrouw maar liefst 3,2 miljoen kijkers (38 procent) scoorde, trok het nieuwe programma Lief Dagboek van Huijbregts aansluitend slechts 650.000 kijkers (9 procent). Dat is erg laag voor dat bijzondere tijdslot.

Toen het programma van Yvon Jaspers was afgelopen en de nieuwe show van haar goede vriend Marc-Marie Huijbregts begon, haakte maar liefst 80 procent van de NPO 1-kijkers af. Een dramatisch cijfer.

Lief Dagboek weet de massa niet te boeien. In het programma lezen gewone volwassenen in het Panama-theater in Amsterdam voor uit hun dagboeken. “Gewone mensen die destijds gevoelens hadden en dingen deden die ze nu niet zo gewoon meer zouden vinden. Eigenlijk zelfs te erg voor woorden, maar wel troostrijk voor anderen.”

In Lief Dagboek zien we niet alleen de optredens, maar ook portretten van de voorlezers en hoe ze zich met Huijbregts en een dramaturg voorbereiden op hun performance.

Foto: NTR

Meer in NTR

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen