Frans Timmermans boycot talkshow Jeroen Pauw

Geplaatst op wo 17 okt 2018 om 15:54

Frans Timmermans mijdt de talkshow van Jeroen Pauw al vier jaar. Hij weigert nog eens langs te komen, nadat hij vier jaar geleden veel kritiek kreeg op zijn optreden in de talkshow. Dat onthult Peter Kee, politiek redacteur van het programma, bij NOS. Timmermans stelde aan tafel dat een van de passagiers van vlucht MH17 een zuurstofmasker op had en kreeg daar veel kritiek op, omdat dat detail helemaal niet bekend was gemaakt. Hij wil na die blunder niet meer naar Pauw.

Kee onthult: “Ik bel ongeveer twee keer per maand met zijn woordvoerder, met wie ik het overigens erg goed kan vinden. Ik stuur aan op een goed gesprek met Timmermans, maar zonder resultaat. Dan kun je iemand proberen te verleiden wat je wil, maar het lukt niet.

Het gebeurt wel vaker dat een gast je een tijdje boycot, aldus Kee. Toenmalig premier Jan-Peter Balkenende kwam twee jaar niet opdraven in Pauw en Witteman na een uitzending waarbij hij getutoyeerd werd door Ali B.

Bovendien hadden Pauw & Witteman ook nog eens allemaal bloopers van Balkenende klaargezet. “Daar hadden we een context voor bedacht, maar dat kwam niet goed over. En dat in verkiezingstijd. Dat was niet charmant van ons.

Het artikel ‘Een talkshowgast zegt tegenwoordig gewoon: ‘Ik wil géén gedonder” kunt u lezen op de NOS-site.

Foto: BNNVARA
27 Reacties op “Frans Timmermans boycot talkshow Jeroen Pauw”


 1. StefanV

  Het verschil tussen Timmermans en anderen die bepaalde talkshows boycotten is dat Timmermans niet onheus is benaderd of incorrect is behandeld. Hij versprak zichzelf gewoon. Het is dan ook merkwaardig dat hij dat op de interviewer (en diens show) projecteert.

  Zeker gezien zijn huidige functie en zijn toekomstige ambities hoort Timmermans gewoon aan de talkshowtafel aan te schuiven, zowel om verantwoording af te leggen als te vertellen waar hij voor staat.

 2. zeurpiet

  Please let him stay in Brussels!
  één van onze grootste narcisten!

 3. IÎI

  En dat wil de baas van Europa worden? Bij voorbaat gediskwalificeerd!

 4. Terry

  Zijn kandidatuur om EU baas te worden wordt ook niet serieus genomen. Voor die functie moet je minstens premier van een land zijn geweest. Aan wie zit ik nu te denken??

 5. HalloJumbo

  Over de rug van MH-17 een baantje scoren, pisventje.

 6. Eddie Emmer

  Misschien moet Timmerfrans gewoon naar Twannie! Lekker samen klessebessen over de EU, en vooral ook hoe slecht (bad!) Trump en de Brexit zijn. Match made in heaven RTL Late Night met Twan Huys, exclusief met Frans Timmermans. 1 uur lang als enige gast, want de tafel is van iedereen maar als Frans komt, alleen voor Frans natuurlijk.

 7. isisi

  let maar op, straks komen die verkiezingen er aan en dan zit hij er wel met z’n schijnh**ge kop

 8. Elvis

  Wordt allemaal nogal groot gemaakt, man heeft goed stel hersens, moesten meer in de politiek hebben, maar helaas….

 9. Geronimo

  Uiterst ongeloofwaardige narcistische gek. Als ik hem zie moet ik steeds aan dat slechte stukje acteerwerk denken toen hij die traantjes plengde en zij wat een geweldig goed land we zijn 🤢🤢🤢🤢🤮🤮🤮🤮. Dat acteerwerk met dat zuurstofmasker was zelfs weerzinwekkend. Echt een faut-pas.
  Desalniettemin: Pauw zijn blazoen lijkt me na deze ontboezeming onaangetast.

 10. HanzWorsd

  Ik mis die knakker niet, als er minder politici komen ga ik weer kijken. Al die ego trippende nitwits. Ga lekker aan het werk voor je (publieke) geld.

 11. Pater Hazebroek

  Ik heb 7 jaar met die domme klootzak op school gezeten.
  Hij is me nooit, maar dan nooit, opgevallen.
  Achteraf schrijft hij anekdotes over ¨fantastische leraren¨ die aantoonbaar vieze vuile kloot-zakken waren (Gymleraar Verhagen o.a.).
  Wat een misselijkmakende, linkse narcistische kwal. En dan dat accent…. Daar kan die domme LOM-jongen nog wat van leren.

  Opdonderen met die ijdele Timmerfrans, en snel een beetje Godverdegodver!

 12. Lies

  Mannetje kan niet tegen kritiek.
  Vreselijke zelfingenomen kwal die dweept met zijn Limburgse achtergrond en het feit dat hij in alle talen kan janken en liegen.

 13. Anna

  Heel slecht gevoel bij deze man. Is zo ongelooflijk ijdel en lijkt gedreven door zijn ego. Waarschijnlijk kon hij het daarom niet laten om dat pijnlijke stukje informatie te delen, om zijn verhaal kracht bij te zetten. Dat was zo ongepast. En dat voelde je meteen al, zelfs los van het feit dat het nog niet eerder gedeelde informatie was.

 14. scott_0

  Moet Junker niet even lekker zijn hoofd aflikken?

 15. IÎI

  Geronimo, Een faut-pas is niet in orde maar zeker niet weerzinwekkend. Een faut-pas wordt meestal gedaan door onkunde en wordt daardoor ook meestal vergeven. Een misstap, niet meer, niet minder.

 16. Robbie

  Niet handig. Ik was dit incident alweer vergeten. Zwak om er niet naar toe te gaan.

 17. Sylvie HvAmsterdam

  Frans Timmermans ziet er wel een stuk jonger uit als die oude trol Monique waar Andre Hazes mee moet lopen.

 18. anoniem

  Tja, een presentator die met half Nederland in bed heeft gelegen serieus nemen?

 19. Mike

  Erg foute vent die Frans T.

 20. Kater

  Wat een kutland is dit geworden met onbetrouwbare mensen die alleen hun eigen ego belangrijk vinden maar doen alsof ze vreselijk humaan zijn en een gut mensch…yeah right…

 21. Annoniemus

  Timmermans de zelfbenoemde geniale politicus kan beter een baantje nemen bij het talencentrum ipv de Europese politieke top !

 22. Holtor

  Vreselijke man. Het enige waar deze narcistische en liegende limbo in geïnteresseerd is, is zijn eigen glorie. Daarbij gaat hij over lijken. En dan dat hoogdravende toontje..

 23. Henk

  Timmermans is slapjanus met machtfantasieën

 24. me

  zie hem liever niet op tv met zijn volgevreten kop

 25. GW

  Mooi!

 26. Ad

  Ik had kritiek op de wijze van handelen van Kee, maar kennelijk was dat ongewenst bij MC. Alle ballen moesten op Timmermans. Daarom werd de reactie verwijderd.

 27. Ferry

  blijft een sukkel die timmerman.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.