Domien en Rámon verbaasd over gastenlijst Twan Huys

Geplaatst op Wed 17 Oct 2018 om 9:55

Qmusic-ster Domien Verschuuren en 3FM-dj Rámon Verkoeijen uiten kritiek op de gastenlijst van RTL Late Night, de talkshow van Twan Huys. Dat is te lezen op Twitter. Dj Hardwell heeft deze week zijn voorlopig laatste optreden en daarna neemt hij de tijd om tot rust te komen. Huys besprak het met twee gasten: FunX-dj Fernando Halman en Kelly Weekers, de vriendin van John Ewbank. “Bij ons is Kelly Weekers, welkom. Je bent lifecoach, hè?“, kondigde Huys haar aan.

Huys: “Jij werkt heel veel met sporters, dj’s en helpt ze als het misschien fout dreigt te gaan? En je kent dj Hardwell ook. Je was bij zijn laatste concert in september?

Het duo Halman en Weekers had vervolgens niets interessant te zeggen over de top-dj, vindt Verkoeijen. Hij verbaast zich erover dat RTL Late Night niets beters kon vinden, terwijl de hele muziekscene verzameld is in de hoofdstad voor het Amsterdam Dance Event.

Verkoeijen: “Oke er praten bij RTL Late Night mensen over Hardwell. Dan zit heel Amsterdam vol met grote, bekende en interessante namen. De hele industrie is er… en dan zie je dit 😕 Jammer vind ik dat.

Domien Verschuuren: “Maf he? 🤨

Verkoeijen: “Ja echt zonde! Heb je het over zo’n grootheid voor de Nederlandse dance industrie. Heel raar. Ze hoeven daar de deur maar open te zetten en er lopen al mensen met een beter verhaal! De gasten die over Hardwell praten voegen niets toe terwijl heel Amsterdam vol zit met specialisten.

Maar wie durft nog bij Huys te zitten?“, besluit Evert Bronkhorst van mediabureau Vizeum.

RTL Late Night met Twan Huys wist dinsdag wederom geen plek te behalen in de kijkcijfer top 25. Er keken 370.000 mensen (9,4 procent).

Foto: RTL
19 Reacties op “Domien en Rámon verbaasd over gastenlijst Twan Huys”


 1. B Naan

  Het is wel de nationale sport geworden om RTL Late Night af te zeiken. Tsjongejongejongejongejonge…. ik denk dat als Twan Huys Maxima aan tafel had zitten dat Twitter nog had gezegd ” Pfff, hij kan niet eens Willem Alexander er bij regelen”.

 2. Deadly Viper

  Ik begin het nu zielig te vinden voor Twan Huys.

  Benieuwd wat dikke koe Angela te zeggen heeft.

 3. Albert Verlinken

  Best veel kijkers nog voor RTLLN. Nog wat extra aanloop wegens sensatiezoekers en binnenkort structureel een kwart miljoen kijkers. Is dat voldoende voor de directie?

 4. Benny-Bjorn A.

  Fernando Halman en Kelly Weekers. Dan heb je wel twee A-namen aan tafel. (Proest)

 5. Klaasje

  Het was gisteravond een leuke uitzending. De dj die er was was n leuke prater die het heel goed heeft verwoord.
  Daarnaast nog n paar boeiende items en Twan was n prettige presentator bij al deze onderwerpen.

  Beetje flauwe een jaloerse reactie van de heren in bovenstaand artikel.

 6. Jeffrey

  Nee geen nationale sport. Dit zijn gewoon de feiten @B Naan.

  Wat weet een FunX-dj nou van de dancescene?
  Sjezus wat een redactie bij Late Night.

 7. B klein

  En hoe lang ben jij de weg al kwijt klaasje????
  Niemand van enige importantie wil daar nog zitten.
  De angst om ook het predikaat “verrader” of “leugenaar” te krijgen is groot. Komen alleen nog d-artiesten die wanhopig zijn.
  Zoals daar zijn : gordon, snuifje van dijk, patty, en nog vele andere “sterren” waar niemand interesse in heeft.
  Jij hebt zo’n keiharde zelfmoord gepleegd twannemannetje.
  Heeft puur en alleen aan zichzelf te danken wat er nu NIET gebeurd. Het is klaar en over! Helemaal over en uit. Gaat naar 200.00 en minder.

 8. Jeffrey

  Zelfs Ronald Molendijk had hier meer zinnigs over kunnen zeggen!

 9. Domien

  maar godzijdank zat Domien Verschuuren er zelf niet want als er 1 een ECHT radiohoofd heeft dat niet voor televisie geschikt is is het planthoofd Domien. Sukkel nummer 1 in radioland.

 10. Pieter

  @ Klaasje

  Jaloers? Ze hebben groot gelijk. Google maar eens hoe groot ADE is en hoeveel DJ’s en andere specialisten daar aanwezig zijn.

  In de RTL LN jaren van Tan was er altijd wel een paar zwaar populaire DJ’s die hoog in de DJ top 100 stonden die te gast kwamen: Garrix, Armin, Hardwell, Guetta, Romero en meer. Waar zijn die nu? Wellicht komen ze nog in de loop van de week ofzo.

 11. Ron

  Het slaat ook nergens op. Wat moet zo’n FUNX DJ nou bij Late Night. En het is ADE in Amsterdam en daar besteden Tan ook altijd veel aandacht aan maar daar zit de kijker helemaal niet op te wachten, en het feit licht er inmiddels de kijkcijfers zijn weer marginaal…

 12. Mw. de Graaf

  Twan Huys is een loser en moet opstappen.

 13. kiy

  Nou zit dance tegenwoordig vol met rap. Kleine Jorrit, Ronald Makkelijk en Boef staan op menig dance festival. Dus die man van FunX kan er prima over praten en kent ook veel dj’s. Alleen het woord geven aan een lifestyle coach is wel heel erg truttig, ook voor de dance scene.

 14. Pluk vd Petteflet

  WoW. Allemaal sterren hierzo.
  Het Bekende Nederland is straks talrijker dan het Onbekende Nederlanderschap.
  Leest U mee? Per heden zijn toegetreden tot het (niet meer zo) selecte gezelschap van de B.N.-commune: Rámon Verkoeijen, Fernando Halman, Kelly Weekers, …
  Allemaal hartelijk gefeliciteerd, U zult nooooit meer ongestoord op de tram kunnen staan wachten.

 15. Sjors van Kempen

  Domien zou wel eens een toontje lager mogen zingen, aangezien hij voor een groot deel schuldig is aan de ineenstorting van Hilversum 3.

 16. Freak

  je kan zeggen wat je wilt over Humberto. Maar elk jaar tijdens het ADE had-ie de grote (Nederlandse) Dj’s aan tafel: Hardwell, Afrojack, Garrix, Le Grand, Guetta…

 17. HanzWorsd

  Er komt een dag dat ik zogenaamde BN’ers ga herkennen.

 18. Lies

  @Pluk @Hanz: wilt u mij dan ook vertellen waar van ik deze zogenaamde BN-ers van moet kennen? Ik doe mijn best, maar ik ken ze ook niet?
  Kende wel vroeger een hondje en die…. en pluk met die rode brandweerwagen….

 19. Sven L.

  Het is net als een zanger die wil doorbreken; blijven optreden totdat je tegen een hit aanloopt: dan heb je je break.

  Huys moet ongestoord doorgaan en blijven presenteren. Er komt vanzelf een moment aan tafel wat het breekpunt is.

  Overigens heeft de schrijvende pers er wel een sport van gemaakt om vanaf het begin af aan te muggenziften op RTLLN, nog voordat er ÉÉN uitzending gezien was.

  Inhoudelijk: er zitten wel (te) vaak teveel gasten aan tafel wat ten koste gaat van de inhoud. Daar zou de redactie aanpassingen in kunnen maken. Huys is pas goed op dreef na een minuut of 5/6 maar die tijd heeft hij nu niet. En áls je een volle tafel hebt, zorg dan dat de gasten genoeg raakvlakken hebben waardoor er meer leven in de brouwerij komt.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.