‘Boulevard met Beau of Ruben wereld van verschil’

Het is een wereld van verschil of RTL Boulevard door Beau van Erven Dorens gepresenteerd wordt of door Ruben Nicolai. Dat zegt tv-recensent Angela de Jong van het AD vandaag in de krant. Van Erven Dorens hoort volgens De Jong tot de categorie presentatoren die hun persoonlijkheid meenemen op televisie, terwijl Nicolai natuurlijk een vrij kleurloze presentator is. “Kijk een aflevering van Boulevard terug met Beau achter de desk en een met Ruben Nicolai en het verschil is glashelder.

De Jong doet haar uitspraak in een column over de Sonja Barend Award voor Eva Jinek. Tijdens de uitreiking werd Jinek door Sonja Barend geroemd om het feit dat ze haar mening en emotie toelaat in haar gesprekken.

De tv-kenner: “Bij Matthijs, Jeroen en bijvoorbeeld ook Beau merk je als kijker ook haarfijn hoe ze over zaken denken. En juist dat maakt dat zij tot de Champions League horen van hun vakgebied. Omdat interviewen meer is dan vragen stellen, zeker als je er leuke of zelfs spannende tv van wil maken en dat nog dagelijks ook.

En dat geldt niet alleen voor talkshows“, zegt ze, wijzend op RTL Boulevard.

De AD-column Sonja kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen