‘Boulevard met Beau of Ruben wereld van verschil’

Geplaatst op Fri 19 Oct 2018 om 10:00

Het is een wereld van verschil of RTL Boulevard door Beau van Erven Dorens gepresenteerd wordt of door Ruben Nicolai. Dat zegt tv-recensent Angela de Jong van het AD vandaag in de krant. Van Erven Dorens hoort volgens De Jong tot de categorie presentatoren die hun persoonlijkheid meenemen op televisie, terwijl Nicolai natuurlijk een vrij kleurloze presentator is. “Kijk een aflevering van Boulevard terug met Beau achter de desk en een met Ruben Nicolai en het verschil is glashelder.

De Jong doet haar uitspraak in een column over de Sonja Barend Award voor Eva Jinek. Tijdens de uitreiking werd Jinek door Sonja Barend geroemd om het feit dat ze haar mening en emotie toelaat in haar gesprekken.

De tv-kenner: “Bij Matthijs, Jeroen en bijvoorbeeld ook Beau merk je als kijker ook haarfijn hoe ze over zaken denken. En juist dat maakt dat zij tot de Champions League horen van hun vakgebied. Omdat interviewen meer is dan vragen stellen, zeker als je er leuke of zelfs spannende tv van wil maken en dat nog dagelijks ook.

En dat geldt niet alleen voor talkshows“, zegt ze, wijzend op RTL Boulevard.

De AD-column Sonja kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
33 Reacties op “‘Boulevard met Beau of Ruben wereld van verschil’”


 1. Evelien

  Helemaal gelijk! Ruben is een sprekend pak die van de autocue leest. Beau staat erbij of ie alles uit zijn mouw schudt, heeft een mening en geen autocue nodig.

 2. Roos

  Snap nog steeds niet wat Ruben daar doet. Hij staat er ongemakkelijk bij en maakt veel fouten. De chemie met Luuk, de uber-kleurloze presentator, is echt 0..

 3. Klaasje

  Hier ben ik het helemaal mee eens.

  Ruben Nicolai straalt helemaal niets uit. Het lijkt ook altijd alsof het m allemaal niets interesseert (wat begrijpelijk is😊). Hij staat daar zeker niet op zn plek.

 4. anoniem

  Angela hoe kom je daar bij

  Ruben is anders
  Beau is een ander mens

  beide hebben iets leuks met hun mee en vooral eerlijk

  Angela je schaamt je voor Hans de oliebol koning, leugenaar!!
  Terwijl iedereen op de afdeling wacht

  tot dat je komt vertellen dat je weg gaat bij de krant.

 5. Dus.

  Erland had wel gelijk dat het cruciaal voor Boulevard is om Beau erbij te houden.

 6. michael

  Ik vind Angela echt een lekker ding :-)

 7. TV Brainwave

  Ik zou het geen gek idee vinden als Ruben vervangen wordt door Carlo Boszhard, die kan ook zijn persoonlijkheid meenemen in een show en heeft nu vrij weinig te doen bij RTL.

 8. Bears’den

  Ruben is teveel in zichzelf gaan geloven..
  Hij was ‘grappig’ bij de lama’s met die anderen, maar meer dan dat kan hij dus gewoon niet..

  Gewoon overschat en geen persoonlijkheid..
  En omdat ie al semi-bekend was, heeft ie nu een contract..

  Pannekoek!!

 9. Terry

  Die Bears’den probeert de frustratie over z’n eigen mislukte leventje te verkleinen door mensen die wel succesvol zijn naar beneden te halen. Hoe triest. Probeer eens wat van je eigen leven te maken ipv andere mensen te bekritiseren, oliebol!

 10. Sjakie

  Bij Ruben gaat het alleen om Ruben zelf !!!

 11. Curryworst

  Ruben staat daar altijd maar een beetje onbeholpen. Zo van ‘Wat doe ik hier eigenlijk achter de desk?’ of ‘Ik moet iets vragen maar wat zal ik eens vragen dan, geen idee’. Gelukkig mag hij een groot deel van de tijd van de autocue oplezen.
  Hij is een meester in het beethouden van zijn balpen (af en toe schrijft hij iets op maar waarvoor?) en met dat wijsvingertje een beetje wijzen richting zijn gesprekspartner.

 12. Peter

  De beroepen binnen de tv wereld zijn vern3ukt. Normaal had je editors, cameramensen, geluidstechnici, grafische vakmensen etc. Maar nee, tegenwoordig moet iederern maar alles kunnen. Bedrijven die dat vragen zijn van de pot gerukt.
  Hier moeten we niet meer in mee gaan. Niet meer reageren op vacatures waar alle expertise in één poppetje moet zitten.. Ieder persoon is namelijk anders met andere kennis, vaardigheden en interesses/ambities.

 13. Peter

  Wat ik hierboven beschreef is een moderne ernstige ziekte met de naam multihyphenate.

 14. q8

  beu heeft een eigen menig,
  past ook niet in zo een flutprogramma.
  [ de rest van boulevard zijn ene kliek,
  peter r zegt iets, en de hele meut zegt JA ] en ruben??
  goeie knul,maar doods,[komt niks uit]

 15. Ron

  Eens. Toen Ruben bij Boulevard kwam in plaats van Winston vond ik het alles beter dan die Winston. In het begin deed Ruben vooral een presentator na en dat word nu wel iets beter, maar als je het afzet tegen Beau mag Ruben nog niet eens de veters strikken van hem.

 16. Smeg ma

  Onzijdige sukkeltjes bij Boulevard als de dood om dat baantje te verliezen en daarom overal kleurloos met de baas mee lachen. Triest.

 17. Dr Fail

  @Peter, heb je helemaal gelijk in. Als voorbeeld neem ik camjo (verslag en cameraman in één). Mensen van de journalistieke kant moeten opeens met een camera omgaan. Geeft nooit het gewenste resultaat. Aan de andere kant ben ik zelf als cameraman camjo geworden. Journalist ben ik niet, heb ik geen achtergrond in. Ik ken een regionale omroep waar bijvoorbeeld jarenlange radiomakers opeens als camjo televisie moeten maken naast radio. Het is gewoon een vak apart.

 18. Dr Fail

  @Peter ohja, verslaggever, cameraman en editor in één!

 19. Bart

  Helemaal met Angela eens!

 20. Ruud

  Angela heeft het weer eens bij het rechte eind. Ruben is verschrikkelijk, en toon geen enkele vooruitgang als presentator. Net als Rick Brandsteder. Hoe hij die autocue opleest is werkelijk lachwekkend.

 21. oijij9opji

  In dit geval heeft ze gelijk. Ruben is totaal inwisselbaar en oninteressant.

 22. Cola

  Het hele team van boulevard moet vervangen worden. Het is inmiddels niet B maar echt Z-niveau. Birgit als ‘politiek verslaggever’, radio diskjockeys als ‘kenners’, hoe verzin je het. Ik kijk niet meer.

 23. Martijn

  Helemaal gelijk! Laat Ruben alsjeblieft iets anders gaan doen. Als het maar niet op televisie is.

 24. Pluk vd Petteflet

  Zie je nou, dat roepen wij al tijden
  Beau van Erven Dorens hoort gewoon bij Boulevard.
  Totaal goed opgemerkt van Angela.
  Mooi verwoord.

 25. Hen

  Dan zie ik toch liever Ruben dan die Peter van de Vorst, dst is zo’n eng menneke die staat er helemaal raar te doen en te schuddenlachen met die schoudertjes, brrr ik zeg weg met Peter van dr Vorst.

 26. Hoi

  Ik vind ruben ook niks bij boulevard, hij zet steeds een andere stem op, zo’n nonchalante, niet z’n eigen stem

 27. robb

  Om maar te zwijgen over luuk daarnaast verbleekt iedereen.

 28. B.

  Blijft vreemd dat het nog best veel kijkers trekt – zonde van de zendtijd

 29. M.Astor.Beerenschot

  Die Ruben is toch een aanstellerige engb*k,ik gruwel van die uitslover!

 30. Bart

  @Bears’den Ruben was bij de Lama’s ook al niet grappig.
  Binnen het wereldje van televisie geliefd omdat ie altijd zo grappig is maar het gros van de kijkers vindt het zeker een irritante man. En dat is hij ook. Totaal geen presentator. Toen het nieuwe Boulevard een paar jaar geleden werd gelanceerd had Frank Dane die plek moeten krijgen i.p.v. Ruben.

 31. Mark

  Luuk Ikink is ook al zo lekker naturel…

 32. arjan

  Al wat Ruben doet schiet in het verkeerde keelgat.

 33. Annoniemus

  Ruben Nicolai is een talentloos leeghoofd .

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.