Peter Paul Muller wil Gooische Vrouwen terug op tv

Peter Paul Muller zou het heel erg leuk vinden als Linda de Mol besluit om de (film)serie Gooische Vrouwen weer nieuw leven in te blazen. Dat zegt hij in de LINDA. Het grote publiek kent Muller nog altijd als Martin Morero uit de hitserie. Hij blikt erop terug als zijn mooiste rol ooit. “Als het aan mij lag was Gooische Vrouwen nooit opgehouden. Ik meen het. Het was een te gekke tijd. Ik ging al die jaren fluitend naar mijn werk. We hebben zo ongelooflijk gelachen. Elke dag, tot tranen aan toe.

De kwaliteit nam ook niet af, aldus Muller. “Waar andere series op een gegeven moment inzakken – vaak door een wisseling van schrijvers en regisseurs – bleef bij Gooische Vrouwen alles hetzelfde.”

De chemie van het team was volgens hem uitmuntend. “Die sfeer, dat alles leuk, gezellig en goed geregeld is; dat maak je denk ik maar één keer in je carrière mee.”

Hij wordt er weemoedig van. “Ja, ik mis Martin Morero ergens wel. Die tijd dat ik af en toe als Martin optrad op in het schnabbelcircuit: helemaal geweldig.”

Nee echt hoor: als Linda me morgen belt en zegt dat ze weer wil beginnen, dan sta ik thuis te juichen.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen