Winston Gerschtanowitz eindigt op allerlaatste plek

Winston Gerschtanowitz doet het enorm slecht met het tweede seizoen van zijn programma Mensenkennis op SBS 6. Ook gisteren keek er weer anderhalve man en een paardenkop: slechts 211.000 mensen namen de moeite. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Waar SBS 6 gemiddeld genomen de nummer drie van Nederland is, is ze tijdens de quiz van Gerschtanowitz de nummer tien. Het programma van de presentator wist slechts 3,4 procent van alle kijkers op dat moment te vermaken.

Gerschtanowitz wordt aan álle kanten ingehaald. Alle andere toptienzenders – NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, Net5 en Veronica – doen het beter dan zijn programma.

De slecht bekeken donderdagavond van SBS 6 kwam twee weken geleden in het nieuws, toen de zender het slecht bekeken Drone Masters van de buis haalde. Dat programma trok op een gegeven moment nog maar 98.000 kijkers (2 procent) na Mensenkennis.

Nu worden herhalingen van Ellen & Naomi: 24 Uur Mandekking uitgezonden na Mensenkennis. Daar keken gisteren 245.000 mensen (4,5 procent) naar.

Over drie weken begint de nieuwe donderdagavond van SBS 6 met Jouw Vrouw Mijn Vrouw en De Lijf Show.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen