Beau wil RTL Summer Night absoluut niet meer doen

Beau van Erven Dorens wil niet meer terug op de buis met RTL Summer Night. Hij heeft de talkshow afgelopen zomer ook geweigerd. Dat vertelt de presentator vandaag in het AD. Van Erven Dorens is gepasseerd in de zoektocht naar de opvolger van Humberto Tan en heeft geen zin meer om wel in de zomers op te draven. “Zeker niet. Ik vond het leuk om te doen, was afgelopen zomer ook gevraagd, maar het is net als met een voetbalseizoen: tussen augustus en mei gebeurt het.”

De presentator wil niet ingezet worden als vervanger. “Ik heb geen zin om de stoel warm te houden. En kijk eens naar RTL Late Night. Je ziet hoe veel druk erop staat.”

Momenteel wordt Twan Huys vernietigd om zijn horrorscores. “Het is echt verschrikkelijk. De hele dag keihard werken aan een show en de volgende de kritiek en kijkcijfers om je oren krijgen. Dat is slopend. Ik heb echt met Twan te doen.”

Inmiddels gaat het Van Erven Dorens voor de wind. Hij heeft succes met zijn maatschappelijk betrokken programma’s op prime time. “Ik heb me terug moeten vechten en hoop nu dat ik meer van dit soort programma’s maken. Als we dan ook nog eens prijzen blijven winnen, dan komt het wel goed.

Het AD-interview met Beau van Erven Dorens kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen