Anne Lok terug in media: toch zwanger van Pechtold

Anne Lok, de vrouw die volgens critici de échte reden is van het vertrek van Alexander Pechtold als leider van D66, is bijna twee maanden na haar optreden bij RTL Late Night met Twan Huys weer terug in de media. Ze bevestigt in de nieuwe Story die vandaag in de winkels ligt dat ze toch zwanger is van de politicus. “De abortus die zij in april dit jaar zou hebben ondergaan, volgens haar op dringend verzoek van Pechtold, heeft de zwangerschap naar nu blijkt niet beëindigd.

Lok en Pechtold begonnen in september 2014 – toen ze beiden nog een partner hadden – een affaire. In het voorjaar van 2016 raakte ze zwanger van een tweeling, maar wie de vader is, is onduidelijk. Pechtold ontkent de vader te zijn, maar Story heeft zijn twijfels.

Na wat ups en downs leek het in maart 2018, toen ze een lang weekend in Madrid doorbrachten, weer helemaal koek en ei te zijn. In die periode raakte ze weer zwanger. Deze zomer vertelde Lok aan weekblad Privé dat Pechtold opnieuw aandrong op abortus.

Story: “Op een avond bij Anne thuis houdt Pechtold een vlammend betoog over hun liefde, waarbij een kindje die mogelijk in de weg zou kunnen staan.”

Een abortus volgde, maar de ochtend erna verbrak Pechtold de relatie, weet Story. Nu zullen de twee alsnog aan elkaar verbonden blijven: Anne Lok is zeven maanden zwanger van Pechtold en is medio januari 2019 uitgerekend, meldt een bron aan Story.

Als Story navraag doet bij Anne, bevestigt ze dit. Verder wil ze niet op de ontwikkelingen ingaan.

Het Story-artikel ‘Ze bevestigt bizarre wending zelf aan Story: Ex-minnares Anne Lok nog stééds zwanger van Pechtold’ kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen