Ali B wil Op Volle Toeren terug, bij NPO of RTL

Geplaatst op Fri 12 Oct 2018 om 13:40

Rapper en Voice-coach Ali B denkt aan een terugkeer van zijn programma Ali B Op Volle Toeren, waarin hij nieuwe en oude generatie artiesten met elkaar verbindt. Dat heeft hij laten weten aan het ANP. Ali B Op Volle Toeren was jarenlang een succes bij de TROS, maar de rapper stopte ermee, omdat hij vond dat de koek op was. Nu denkt hij toch weer aan een terugkeer van het muzikale programma. “Ik denk dat ik als ik nog een keer terugkom met Op Volle Toeren een goede kans maak op de Ring.

Ali B denkt voor een terugkeer van het programma niet per se aan de AVROTROS. “Primetime, op welke zender dan ook; RTL 4, NPO 1…

RTL 4 is de zender waar hij ook The Voice maakt en zijn amusementsprogramma zou ook daar prima passen. Voorheen zond de NPO het programma uit op het minder bekeken NPO 3.

De rapper gaat tv-bazen ‘zeker’ laten vechten om zijn programma. “Ik ga praten met de omroepen, wie het mooiste tijdslot biedt.”

Foto: RTL








31 Reacties op “Ali B wil Op Volle Toeren terug, bij NPO of RTL”


 1. Den Draaiert Joost

  Nou liever niet, dank je wel

 2. Ik

  K*TZOOI

 3. Roy Donderz

  Ik kijk het nog regelmatig terug op YouTube. Top programma!

 4. Don

  No way!!!

 5. Tvkijker

  Wat boeit die ring? Niks. Zegt niets over de kwaliteit.

 6. Tim20 MJ

  Op zich wel een geinig programma voor SBS6. 500/600dzn kijkers is prima.

 7. Jean Paul

  En terecht. Was echt een leuk programma en Ali B presenteerde het perfect. Je zag het respect voor elkaars werelden ook vaak groeien. Leuk om te zien.

 8. critikast

  Verlos ons van Ali B.! Verlos ons van dat zelfingenomen mannetje! Verlos ons van de man, die zichzelf promoot als de beste tekstschrijver en rapper van Nederland. Verlos ons van deze model-Marokkaan, die pretendeert een met zijn volk te zijn, maar er ondertussen in al zijn rijkdom op los leeft. Verlos ons van deze schreeuwlelijk die nog steeds denkt dat half Nederland op hem zit te wachten. Verlos ons van deze wan-smaakmaker, van deze hypocriet, van dit vat vol met valse tranen (Televizierring-lachwekkend). Rijd de kliko met deze man ver, heel ver weg uit onze buurt !

 9. Meneer Kwaktus

  Wat dhr. B. gisteravond op het Televiziergala liet zien/horen was me toch van een bedroevend niveau. Jezus, niet om aan te gluren.

 10. afgang

  uhhh heeft iemand deze man gisteren gezien bij optreden televizierring? uhhh kan deze man nu serieus nog artiesten bij the Voice kritisch beoordelen..?
  wat een zeperd.

 11. arjan

  Er zijn tal van andere mensen die dit programma kunnen brengen Ali is ergens een toneelspeler.

 12. Annoniemus

  Bij Ali moet de schoorsteen ook blijven roken kennelijk !

 13. Ron

  Ali B. van het scherm af.

 14. Gordon

  Neeeeee, weg met dit gedrocht

 15. Gordon

  K*T marokkkaan

 16. Godefroy France

  @ Annoniemus ,,,,Wie kan ons verlossen van dit mocrogeteisem met valse emoties, totaal ongeschikt om anderen op hun zangtalent te jureren! hij blaat als een geit, weliswaar met geacteerd jordaans bajes accent, maar toch, de schoorsteen moet roken, welnu, misschien is het voor dit overgewaardeerd gedrocht zijn laatste kans, hij heeft de looks om de schoorsteen te vegen, verder te stom om te schijten! waar zijn de zelfreinigende TV schermen die ons verlossen dit en ander woestijngeteisem!

 17. zorro

  Ik hem gezien gister bij het gouden ring gala voor mij heeft hij afgedaan.

 18. M.Astor

  Waarom zingen Ali B. bij een tv fenomeen als Mies Bouman? Wat heeft hij die vrouw nou gekend? Dat is toch werkelijk een aanfluiting.Staat er zo’n slecht zingende mocro te k*tkazen bij zo’n tv legende. Avro=Tros directie, waar zit jullie verstand?.Ik heb echt met tenen gekromd zitten kijken. Maandag even op kantoor iedereen bij elkaar roepen en evalueren hoe dit bedacht kon worden.

 19. Visser

  M.Asstor is een Marokkaan

 20. hoe dan

  ik zeg NEE tegen ali b

 21. Japie

  Hij heeft gisteravond weer eens bewezen dat rappers niet zingen kunnen en toen hij dat door had ging hij maar een potje staan grienen.
  Op volle toeren opbonjouren Ali.!

 22. Dooie Hannie

  Wazz met Ali Bee. (ik was drugsdealer maar nu niet meer hoor).
  Hij moet terug naar de Sahara. Misselijke man.

 23. LLRV

  Eh nee, niet doen NPO en RTL.

 24. Robbie

  Ali B ? Toen hij de wereld een beetje leerde kennen, was zij niet meer op TV. En Mies is niet in de wieg gesmoord is het wel? Mies is 88 jaar geworden. Een respectabele leeftijd. Hoef je wat mij betreft niet dramatisch over te doen.

 25. chris?

  Ali B, Op volle toeren terug. heeft Ali B geld nodig.

 26. M.Astor.Beerenschot

  En dan gisteravond weer verder uithuilen bij dwdd met een zielig meisje wat ook niet echt kon zingen maar daar weer tranen bij opwekkend. Vreselijk allemaal met die Ali B.En dat jong krijgt maar de aandacht want hij is zo knuffelbaar, ja ja

 27. Pia

  Nee hoor Ali B met je Klingonhoofd, liever niet. Kletskous die je bent.

 28. 1,2,3,4,5,6,7,8,9, Tineke

  Regelmatig gekeken en genoten van dit programma.
  Vooral van de echte zangers en zangeressen zoals bv. Willeke Alberti, Rob de Nijs, Anita Meyer, George Baker of Maggie MacNeal.
  Alleen die non talenten die zich rapper noemen mag een onsje minder!
  Lekker op de zaterdag of zondagavond RTL4.

 29. Julius

  Nee aub geen Ali meer op tv, kan dat mislukte hoofd niet zien.

 30. rob

  Ali denkt via Mies die hij zogenaamd kende eeuwige roem te verkrijgen. Dat is een heel vieze manier van denken, vervuild tot en met. En het slechte nieuws voor hem is, dat iedereen nu direct weet, heel Nederland, dat hij blijkbaar een heel erg vies mannetje is met heel erg vieze maniertjes om zichzelf op zeer valse hypocriete wijze te promoten, dus goed gedaan Ali. We weten nu dat je in werkelijkheid tuig bent.

 31. BRAAK

  En ik wil geen Ali Baba op de buis.

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.