Dries Roelvink denkt kans te maken op Televizier-Ring

Geplaatst op vr 12 okt 2018 om 12:40

Dries Roelvink denkt dat hij met zijn SBS 6-programma De Roelvinkjes: Effe Geen Cent Te Makken, dat momenteel zo’n half miljoen kijkers scoort op de woensdagavond van de zender, kans maakt op een Gouden Televizier-Ring. Dat heeft hij gezegd tegen het ANP. Roelvink denkt dat hij het zomaar eens tot de laatste drie genomineerden kan schoppen. “Ik denk dat dit programma, Effe geen cent te makken, als je alle acht afleveringen hebt gezien, dat het niet kansloos is.

De Roelvinkjes-soap is een herhaling van zetten van wat Natasja en René Froger ooit al eens hebben gedaan met hun gezin: een maand lang op bijstandsniveau leven. “De serie loopt nu drie afleveringen en de reacties zijn erg leuk”, aldus Roelvink.

De prijs zou volgens de volkszanger meer dan verdiend zijn, omdat een maand lang op bijstandsniveau leven best pittig was. “We waren wel blij allemaal dat het er weer op zat. De eerste dagen dachten we: we slaan ons er wel doorheen. Maar het werd toch steeds zwaarder.”

Roelvink heeft liever de Ring dan een uitverkochte Ziggo Dome. “Ik heb al verschillende leuke concerten gegeven in Amsterdam, van het Ziggo Dome lig ik nou niet zo wakker. De Ring zou toch geweldig zijn.

Foto: William Rutten, SBS
48 Reacties op “Dries Roelvink denkt kans te maken op Televizier-Ring”


 1. Frank. O-AL

  Wat een oersaai programma was dat zeg. Ik had even een vrije avond en keek uit nieuwsgierigheid naar al dit BN gebeuren. Wat een incestueus gedoe. En dan wint de grootste tv mislukkeling van de lage landen ook nog eens 2 prijzen. De trend is het exploiteren van mensen die of het syndroom van Down hebben of zodanig ziek zijn dat ze hun laatste dagen met de wereld gaan delen, of misbruikt zijn, of verkracht zijn, of psychisch totaal in de war, of gepest zijn, of geen cent te makken hebben, of een levensbedreigende ziekte onder de leden hebben, of zo oud zijn dat ze totaal weerloos zich overgeven aan de media. Kortom de zwakkeren uit de samenleving zijn big business geworden voor de publieksgeile presentatoren en omroepen die maar al te graag de zogenaamde reddende engel willen uithangen. Mijn grootste ergernis in deze is Johnny de Mol. Maar dat terzijde. Terwijl “zanger” Ali B er een K*tzooi van maakte zag heel Nederland hoe de eigenlijke winnaars, de Luizenmoeder en Eva Jinek op een zijspoor werden gezet. Zo kort van memorie is het land. Ene Kaj wint een prijs. Nog nooit van die meneer gehoord die in elke zin 3 scheldwoorden weet te plaatsen. En daar zit ik dan naar te kijken omdat ik even niets te doen had. En Umberto die echt nog dacht dat de mensen hem al vergeven hadden. Nou Umberto er was eens Kopspijkers met Jack Spijkerman die heeft er na 20 jaar nog steeds last van dus bereid je er maar op voor. Het was met recht een k*tzooi die hele Televizierring uitzending met weer Jan Smit die er duidelijk ook geen zin meer in had. Nu weet ik in elk geval weer waarom ik vrijwel nooit meer TV kijk.

 2. Remi

  nee.
  Na ampel overleg met mezelf heb ik besloten om hierop niét te reageren.

 3. vol

  3 x niks.

 4. johan

  nep

 5. Koen

  Een ring krijgen omdat je in de bijstand hebt geleefd en dat heel pittig was? Dan verdienen miljoenen mensen die ring

 6. Richard

  Zag een voorstukje waarin de familie Drolvink polonaise liep, zo lekker spontaan allemaal. De crimineel van de familie had gesnoven aan zijn gedrag te zien.

 7. Klaasje

  Niet reageren….niet reageren….niet reageren…..
  Zo. Gelukt!

 8. Trudy

  lol

 9. Janneke

  Deze hele familie vind ik pl&t, vi&s en d&m.

 10. Piet

  Die kerel kan helemaal niet zingen.

 11. Sam

  Wat is dit een ordinair dommig volk.

 12. Sam

  en niet te vergeten het crimineel gedrag van die zwakbegaafde Dave dat maakt het plaatje compleet.

 13. Ron

  Die hele show is nep. En dan denken dat je er een prijs voor krijgt.

 14. Meriah

  Waarom wordt dit figuur zo gepushed ? En zijn debiele zoon Dave ook ?

 15. Annie

  Als de Roelvinkjes ooit mochten winnen dan is dat het einde van de Ring, geen hond die het dan nog serieus neemt.
  FRANK.O-AL@@@@@ ik kan me wel vinden in je ergernis.
  Ali B was de tekst kwijt, ingestudeerde grapjes Jan Smit zijn pijnlijk niet leuk( zaal vindt dat ook).Het kwam nogal amateuristisch over allemaal. Patty had wel goed haar best gedaan.

 16. T

  @Annie, de Ring is zijn geloofwaardigheid al lang kwijt nu Beau heeft gewonnen. Volslagen ongeloofwaardig.

 17. BP

  Deze Televizier ring is blijkbaar iets van de fake TV wereld, voor de fake TV wereld. Laten ze het dan onder elkaar houden zonder pers.

 18. geert

  Weg met de Televizier ring.

 19. valerie

  dat het hier om een gescript format gaat is wel heel erg duidelijk te zien door het slechte acteerwerk van deze familie, verder zo saai en nietszeggend, voegt werkelijk niet toe aan het tv landschap

 20. Ano Nymous

  Dries Roelvink beeldt zich vaker dingen in.
  Wat een rare kwast is het ook.

 21. Ruud

  Gelukkig is hij erg blij met zichzelf.. #kansloos

 22. mo

  Wat een neppe programma “effe geen cent te makke”. als er geencameras draaien ligeen ze aan de champagne en een stukbiefstuk.hahahaha

 23. mo

  ik bedoel liggen ze aan

 24. Dus.

  🤮

 25. haman

  Deze familie is blijkbaar uitverkoren om tokkie-Nederland te vertegenwoordigen. De kwaliteit maakt niet uit. Ook niet dat ze allemaal randdebielen zijn.

 26. hh

  Kan die D het eigenlijk wel wat schelen wat de kijker van hem vindt ? Krijg de indruk van niet !

 27. arjan

  Ik denk als hij een ring wil hebben dat hij dan naar de Hema moet gaan daar hebben ze heel veel ringen.

 28. b

  Volgende week gaat Driesje naar de maan om vervolgens naar Mars af te reizen om er een kolonie te gaan stichten. Mars word daarna door een juichende aardbol omgedoopt naar Driesland.

 29. hoe dan

  nee echt hij verdient een echte ring EEN COCKRING

 30. Godefroy France

  Ze zijn te stom, te ordinair, te debiel en te crimineel om te schijten, toch veelvuldig op het scherm, of te wel het open riool in TV land! ben er maar trots op

 31. Hans Kraaij Jr

  SBS krijgt nooit nominaties binnen. Ze zijn op pemanente boycot gezet, lijkt het.

  En dit programma,… eh…. nee

 32. tim

  geweldig hoe hij weer elke keer in het nieuws komt, gaat het niet worden

 33. Dennis

  Droom lekker verder.

 34. Wauter

  Ik hoop dag de roelvinkjes de ring winnen. Zeer verdiend en Dries is een goeie en goudeerlijke gast.

 35. burgos

  Sorry,maar die vent is echt gek.

 36. tommie1000

  Hahahahahahaha De grap van het jaar.

 37. liefkleinhertje

  Dat gedoe met die ring is zo weerzinwekkend dat de familie Roofvink (ook weerzinwekkend) niet eens zo’n slechte keuze zou zijn

 38. Graag of heel graag

  Zou zo maar kunnen. Het land zit vol met tokkies.

 39. GekkeHenkie

  12.47 EENS!!!!!!

 40. Jordao

  Die zoons van hem zijn een stelletje nietsnutters en leeghoofden. Kun je never de oorlog mee winnen, patatgeneratie 1e klas en hebben maar altijd honger. Wat dom. Ze weten niet eens wat echte honger is. Lui en dom en die moeder is niet veel beter. De appel valt niet ver…….

 41. Pluk vd Petteflet

  Dries is malende.
  Zijn zoon is een crimineel.
  Hijzelf dankt zijn roem aan een advertentie voor de kledingzaken van Zeeman.
  Televizierring. Proest. Nee, écht!?

 42. Pluk vd Petteflet

  Heeft ie twee zoons?
  Twéé van die low-lifes die hij uit de shit moet houden?
  Dan verdient Dries een Award voor het Vaderschap.
  Wat zal die man teleurgesteld zijn..

 43. Bertus

  Dries is gek. Lijkt me duidelijk.

 44. Noëlla

  Die buren hebben losgelaten dat ze helemaal niet in het huis woonde en ze 3 keer zijn gezien als de camera’s draaien. Vreselijk nep dus. Jammer dat mensen hier nog intrappen en naar dit tuig kijkt.

 45. M.Astor.Beerenschot

  Praat geen poep Dries!

 46. SOLANGE

  Wat is die Rioolvink toch een triest zielig mannetje… geilt op aandacht en kan niks en alsmaar op Tv willen ….ga je 2 misproducten maar eens normen en waarde aanleren..loser…..Hij teert op het geld wat zn vrouw verdient als verkoopster in een winkel…whaaa profiteur

 47. bril

  is domheid een kwaliteit om mee op tv te kunnen tegenwoordig?

 48. B klein

  Na de “winst” van beau (hoe sympathiek ik hem ook vind) is de ring gedegradeerd tot een “pulpprijs”. Dus winnaars als daar zijn driesje of nog minder johnie en y. zijn dikke kanshebbers. Tenslotte is alles te koop. Uiteindelijk blijft er nog een prijs over de kijkcijfers.
  Alhoewel er een “mist” blijft hangen over de kijkcijfers van dwdd en pauw/jinek. In ruil voor de juiste “inhoud” en “geluid” in deze “shows” wordt en een riant salaris en de “goede” kijkcijfers geregeld.
  Zegt een zeer hardnekkig signaal. Tja…..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.