Alexander Klöpping boos op RTL: ‘Godverdomme!’

Alexander Klöpping is er behoorlijk boos over dat RTL het misbruik van mensen aan de onderkant van onze samenleving faciliteert. Hij vindt dat de zender ‘gore’ praktijken mogelijk maakt. Dat is te lezen op Twitter. RTL vult nog altijd zijn zakken met het verstrekken van zendtijd aan het discutabele Astro TV. De ‘paragnosten’ van het programma maakten het dinsdag wel heel bont: medium Rachel beloofde bellende kijkers, die een duur 0909-nummer moeten bellen, financiële voorspoed.

‘Financiële Boost met Rachel’, stond er in beeld. Rachel: “Voor iedereen komt er zometeen financieel voorspoed. Al die mensen – en ik wil je echt vragen jongens, want we hebben alle lijnen open – die kijken op dit moment en het financieel goed voor elkaar hebben, wees er alsjeblieft niet bij. Ik wil die laatste plekken die we nu gaan vullen duidelijk voor de mensen hebben die het keihard nodig hebben, jongens. Over twee minuten gaan we van start.

Dit kan gewoon echt niet, vindt Alexander Klöpping. “Godverdomme RTL wat is dit goor.

Veel anderen zijn het daarmee eens. “Hear hear, als je zo je knaakje moet pakken“, zegt Playboy-baas Maarten Bloem.

Techjournalist Joost Schellevis van de NOS: “De mensen die dit produceren – kunnen die zichzelf aankijken in de spiegel?

AT5-webredacteur Mark Hulstein: “Intussen wordt op RTL 4 door een of ander medium het uitzicht op een ‘financiële boost’ in de toekomst gegeven aan mensen die het financieel moeilijk hebben. Dat dit nog bestaat…

En DWDD-bekendheid Sywert van Lienden: “🤢🤮.

Het bewuste fragment:

Foto: BNNVARA

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Daphne Deckers als presentatrice van RTL Boulevard?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen