Zangeres zonder Wikipedia-pagina in Beste Zangers

Voor het eerst in de geschiedenis van het NPO 1-programma Beste Zangers staat er vanavond een artiest centraal zonder Wikipedia-pagina. Het gaat om Davina Michelle, bekend van een Pink-cover op YouTube. De bedoeling van de tv-show is dat artiesten elkaars hits zingen, maar dat was in het geval van Michelle een beetje moeilijk. Ze heeft namelijk geen hits. Dat betekent dat er vanavond niet echt een rode draad zit in de door Jan Smit gepresenteerde show, die aan zijn elfde seizoen bezig is.

Michelle brengt al een paar jaar lang wekelijks een nieuwe cover uit op haar YouTube-kanaal. Haar cover van What About Us was veelbesproken, omdat de originele artiest, Pink, daar lyrisch op reageerde.

Welke muziek klinkt er vanavond in een aflevering waarin de hoofdartiest geen hits heeft? “Het feit dat er uit een heleboel covers gekozen kan worden voor Davina’s aflevering houdt in dat de artiesten uit een heel breed spectrum aan muziek kunnen kiezen“, laat Avrotros weten.

En dat doen ze allemaal, stuk voor stuk. En we kunnen alvast verklappen dat er extreme verrassingen bij zitten.

Beste Zangers is vanavond om 20.25 uur te zien op NPO 1.

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen