Wilfred Genee: ‘Ajax en PSV in CL goed voor Veronica’

Wilfred Genee is er heel erg blij mee dat Ajax en PSV het hoofdtoernooi van de Champions League hebben bereikt. Het is goed voor zijn zender, rechtenhouder Veronica. Dat zegt de presentator op de Veronica-site. Genee vindt het top. “Het is fantastisch. Ook voor Veronica, dat geef ik heel eerlijk toe, is het heel fijn. Het was de afgelopen jaren behelpen in de Champions League en ik denk dat het nu ook best zwaar gaat worden, maar als je ineens weer twee clubs erin hebt, dat is toch fantastisch?

De presentator had het niet verwacht. “Het is echt een weelde die we niet kennen, man. Dat we dat dan ook nog mogen uitzenden, is helemaal geweldig.”

Hoe bevallen de eerste weken van Veronica Inside hem? “Het gaat best lekker. We moesten even voelen hoe het het beste zat. Ik was eerst aan de andere kant gaan zitten, maar ik ben weer teruggegaan naar mijn basis. Het grappige is dat je meteen het publiek veel beter voelt. Johan is ook veel meer in z’n element. Ik heb langzaam het gevoel dat we onze draai vinden.”

Het is net even anders dan het was, ook qua gevoel, dus je moest dat gevoel weer even ontwikkelen, maar ik heb wel het gevoel dat dat er aan zit te komen.”

Foto: Veronica

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen