Twan Huys heeft Stormy Daniels niet betaald

Twan Huys heeft Stormy Daniels niet betaald voor het exclusieve interview dat vanavond wordt uitgezonden in RTL Late Night. Alleen haar onkosten zijn vergoed. Dat heeft de presentator laten weten op BNR Nieuwsradio. De oud-pornoster, bekend van haar vermeende affaire met Donald Trump, heeft Huys afgelopen vrijdag – dus voor de eerste aflevering van RTL Late Night – al gesproken. “Stormy Daniels is vorige week vrijdag speciaal voor RTL Late Night naar Nederland gekomen.”

Huys’ redactie zat al een tijdje achter haar aan. “We hebben twee maanden geleden contact met haar gelegd en gevraagd of ze te gast wilde zijn. Tot onze verbazing heeft ze daar ja tegen gezegd. Ze was in Europa.”

Heeft Huys met een flinke zak geld gezwaaid? “We hebben er niet voor betaald. Zij heeft geen geld gevraagd. Zij is alleen tegen onkosten, zoals de hotelkamer en tickets, hier naartoe gekomen. De reden daarvoor is dat zij de situatie in Amerika met deze man in het Witte Huis gevaarlijk vindt en dat zij zijn leugens over haar wil rechtzetten. Dat was de reden voor haar dat ze bij ons wilde komen zitten. Tot onze verbijstering ook, want ze kan miljoenen verdienen in Amerika als ze daar haar verhaal zou verkopen.”

Het interview duurt een uur lang. “We hebben het interview opgenomen zonder dat iemand ervan af wist. Er was honderd man publiek bij en vijftig man techniek. We hebben iedereen gevraagd dit niet te melden op social media, omdat we het interview exclusief wilden aankondigen. Niemand heeft er iets over gezegd. Daar wil ik alle aanwezigen voor bedanken.”

Gaan deze beelden straks ook op de Amerikaanse televisie verschijnen? “We hebben nog geen contact gehad met Amerikaanse media hierover. Dat gaan we vandaag doen en dan zullen we aanbieden wat we hebben.

RTL Late Night met Stormy Daniels is vanavond om 22.30 uur te zien op RTL 4.

Lees ook: Twan Huys praat vanavond uur lang met Stormy Daniels (vanochtend)

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen