Twan Huys praat vanavond uur lang met Stormy Daniels

Twan Huys hoopt de kijkcijfers van RTL Late Night vanavond op te krikken met oud-pornoactrice Stormy Daniels, bekend van haar vermeende affaire met de Amerikaanse president Donald Trump. Ze zit een uur lang aan tafel in zijn studio. Dat heeft RTL 4 laten weten. RTL Late Night is erg blij dat ze deze nieuwsgast heeft weten te strikken. “Stormy Daniels is momenteel de meest besproken vrouw in Amerika omdat ze beweert seks te hebben gehad met president Donald Trump.”

Stephanie Gregory Clifford, zoals Stormy Daniels écht heet, onthulde in januari in The New York Times dat ze in 2006 een seksaffaire zou hebben gehad met Donald Trump. Michael Cohen, de advocaat van Trump, erkende later dat Daniels 130.000 dollar aan zwijggeld zou hebben ontvangen.

In RTL Late Night met Twan Huys doet Stormy Daniels haar verhaal. Wat gaat de invloed van Daniels zijn op de toekomst van president Donald Trump?

Huys had gisteren ook een spectaculaire nieuwsgast in zijn uitzending, namelijk Anne Lok, die beweert dat ze abortus moest plegen van Alexander Pechtold. Toch daalden de kijkcijfers nóg verder.

Foto: CBS, YouTube

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen