Temptation-Joshua vanavond poedelnaakt op RTL 5

Temptation Island-ster Joshua Feytons is vanavond poedelnaakt te zien in de seizoenspremière van Adam Zkt Eva VIPS op RTL 5. Ook zijn geslachtsdeel komt in beeld. Dat heeft de tv-zender laten weten. RTL zweept nieuwsgierigen via Boulevard op om te gaan kijken. “Vandaag is het dan eindelijk zo ver: dan gaat het spiksplinternieuwe seizoen van Adam Zkt. Eva VIPS van start! En dit keer met niemand minder dan de bloedmooie Temptation Island-hunk Joshua Feytons in de hoofdrol!

Vanwege zijn knappe verschijning zijn veel kijkers van Temptation Island gecharmeerd van deze meneer. Tijdens de verleidingsshow heeft hij geen nieuwe liefde gevonden, dus gaat hij nu via Adam Zkt Eva VIPS op zoek naar een nieuwe vlam.

“Benieuwd voor wie Joshua uiteindelijk zal kiezen en of de hunk echt zo groot geschapen is als Megan altijd beweerde in Temptation Island? Check dan vanavond om 20.30 Adam Zkt. Eva VIPS bij RTL 5 of kijk de uitzending alvast vooruit bij Videoland.”

Een voorproefje:

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen