Beau neemt presentatiestijl Alberto Stegeman op de hak

Beau van Erven Dorens heeft dinsdag in RTL Boulevard de presentatiestijl van SBS 6-ster Alberto Stegeman op de hak genomen. Dat was te zien in de uitzending op RTL 4. Stegeman staat bekend om zijn sensatiezuchtige wijze van presenteren, waarbij hij continu in de camera fluistert alsof niemand mag horen wat hij aan het doen is. Toen Van Erven Dorens aan de desk stond met John van den Heuvel, deed hij Stegeman na. “Heb je er niet wel eens over gedacht om het als Alberto te doen?

Van Erven Dorens fluisterend, terwijl hij half naar Van den Heuvel kruipt: “Ik heb een bom! Ik heb een bom, heb ik hier geplaatst, mag helemaal niet, maar ik heb het gedaan!

Tegen Van den Heuvel: “Heb je dat gezien?

Van den Heuvel: “Ja.”

Van Erven Dorens: “Is dat nou iets wat jij als journalist nou goede journalistiek vindt?

Van den Heuvel: “Wat hij doet, vind ik prima. Hij onthult en probeert dingen boven water te krijgen die je anders niet zou weten. De toon is misschien… Ieder doet dat op zijn eigen manier.”

Van Erven Dorens fluisterend: “Dankjewel.”

Van den Heuvel fluisterend: “Oké, alsjeblieft.”

Stegeman begon vorige week vrijdag, recht tegenover tv-hit The Voice Senior, aan een nieuw seizoen van Undercover in Nederland, maar er keek helemaal geen hond naar. SBS 6 heeft besloten om de show per direct terug te verhuizen naar zondag.

Foto: RTL

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat Wendy van Dijk in het echt een sympathieke vrouw is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen