SBS 6 komt net als RTL 4 met show over geldconflicten

Geplaatst op Wed 19 Sep 2018 om 13:30

SBS 6 werkt net als concurrent RTL 4 aan een nieuwe ruzieshow over financiële conflicten. Het programma zal worden gepresenteerd door Bonje met de Buren-ster Viktor Brand. Dat heeft de zender laten weten. Brand is momenteel te zien in een kandidatenoproep en zijn programma klinkt min of meer hetzelfde als het programma dat RTL 4 in augustus aankondigde; ook de nieuwe RTL-show draait om geldconflicten. Het lijkt erop dat SBS schaamteloos het programma-idee van RTL kopieert.

Zowel RTL als SBS zijn om een reactie gevraagd. Beide zenders lieten vorige week weten met een reactie te komen, maar die is er nog steeds niet. Mogelijk zijn de stations hier nu over in gesprek met elkaar.

Viktor Brand zegt in de kandidatenoproep: “Heb jij een conflict met een vriend, vriendin of familielid over geld? Heeft iemand een lening niet terugbetaald of heeft iemand anders iets van je geleend en heeft hij dat stukgemaakt, maar de schade nooit vergoed? Of het nou om grote of kleine bedragen gaat: vaak is de onderlinge relatie na zoiets wel ten einde. Wil jij graag dat het weer goed komt? Stuur ons dan jouw verhaal en dan zorgen wij dat we de zaak oplossen.

Ook RTL heeft zijn kandidatenoproep nog lopen, maar van de RTL-variant is nog geen presentator bekend.

Foto: SBS, Wessel de Groot








25 Reacties op “SBS 6 komt net als RTL 4 met show over geldconflicten”


 1. Meneer Kaktus

  Nog een overeenkomst: worden allebei flops!

 2. MediaPrins

  Bonje met de buren?

 3. Wim

  Wat een zegen dat we de NPO hebben.

 4. Rogier

  RTL is in gesprek met Patty Brard voor een aantal programma’s. Wellicht is dit er 1 van.

 5. Wilco

  Een ruzieshow tussen tv-zenders misschien een optie voor RTL7?

 6. Herrie

  Agossie Viktor moet weer al die ellende oplossen. Geef Viktor toch eens een intellectueler programma.Voor mij is Viktor helemaal top!Beschaafd en een leuke humor en ook nog een leuke kop.

 7. dennis

  FLOP!

 8. Pluk vd Petteflet

  Victor bereidt een show voor waarin Patty armlastig is en ruzie heeft met de buren na een overspelaffaire van haar Antoine met de getrouwde dochter van de uit buurmans eerste huwelijk. De rijdende rechter kijkt elke terug op de ellende en geeft een vooruitblik op de ellende die nog komen gaat.
  Vier reclameblokken én een korte onderbreking voor shownieuws later, incl. het weer en een spannende trailer voor flopshow nr.zoveel waarin kansarme nononono’s hun best doen wereldberoemd te worden op deze zender met een kunstje, hetgeen deerlijk flopt want de slimsten doen niet meer mee met dit soort flutshows begint het feest weer opnieuw met het gehakketak en geblér en vóór je het weet is de avond voorbij en mag je naar bed. Wij wensen Victor en Patty c.s. veel succes! Wij van de Petteflet slaan deze keer over. Where’s The Fun!?

 9. Thom

  Offtopic: Ellie Lust weg bij politie A’dam
  https://nos.nl/l/2251132

 10. Derk

  Wat zijn het toch een jatters zeg.

 11. Tim20 MJ

  Viktor Brand presenteert niet Bonje met de Buren.

 12. Ronnie de Bruine

  Alwéér die Brand? Godseeuwige reet! Beetje overexposure!

 13. Madeleine Vonk

  Tja, die Viktor. Bij Mr Frank Visser doet Uitspraak, helpt hij de eerste partij klagers al met zijn vooroordelen, om dan vriendelijk handjeschuddend bij de tweede partij te zeggen dat hij het zo leuk vindt om die te ontmoeten…Gooit bij partij een nog ff olie op het vuur om daarna schijnheilig om koffie te vragen bij doelgroep 2. Misschien een thermoskan meenemen in de auto?

  Ik vind dat we hem te vaak op tv zien. Mr Frank Visser, toen met die oudjes die allerlei moderne dingen gingen meemaken, Hoe is het nu met….en nu dit weer. Moet ff opletten welk programma het ook weer is waar ik naar zit te kijken…

 14. Dirk

  Wat een bagger tegenwoordig op tv , leve Netflix .

 15. LLRV

  Flop en … pure toeval! Pffff

 16. Kattie

  Pff wat zal john de Mol succes krijgen met het copeeren .van de progammas
  Van RTL4 .haha en Victor isleuk maar veel te veel met z.n kop op Tv

 17. Rob

  Het De Mol-verhaal begint een beetje zielige vormen aan te nemen.

 18. Wolter

  RTL jat net zo hard. Niks nieuws

 19. aammehoela

  Weer een reden om niet naar SBS of RTL te kijken. Wel naar Veronica, want Ajax begint zo meteen. De voorbeschouwing met veel reclames laat ik aan mij voorbijgaan. Gewoon Ajax kijken, in de rust even muziekzender aan, na het laatste fluitsignaal gelijk naar een andere zender zappen.

 20. SOLANGE

  Wat een bagger Tv allemaal hetzelfde en die ellenlange reclames zum kotzen

 21. Twn

  Bij SBS waren de afgelopen paar jaar afdelingen volledig naar de klote geholpen.

 22. zorro

  Victor Brand dat s toch een h…

 23. zorro

  …ollander?!

 24. Simon

  Waar Viktor Brand komt ontstaan conflicten! Die man zit altijd te stoken en weet helemaal niks van bemiddeling.

 25. BRAAK

  Ja hoor, die nerveuze met zijn onderkaak worstelende nono Viktor Brand. Een absolute ramp die man.

Televisienieuws



Mail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.