RTL 5 met Nederlandse versie Naked Attraction

Geplaatst op wo 19 sep 2018 om 14:30

RTL 5 komt Adam Zkt Eva met nóg een naakte datingshow, namelijk de Nederlandse versie van de Britse tv-show Naked Attraction. Producent Blue Circle is momenteel op zoek naar kandidaten. Dat heeft de zender laten weten. Naked Attraction draait om single dames en heren die op zoek zijn naar een metgezel. Ze worden geconfronteerd met zes compleet naakte mannen of vrouwen, die ze eerst beoordelen op het uiterlijk, bijvoorbeeld op hun piemel, beharing of buik. 

Vervolgens mogen de naakte vrijgezellen ook hun stemgeluid laten horen en wat over zichzelf vertellen. Uiteindelijk gaat ook de hoofdpersoon van de zoektocht naakt.

RTL 5 laat in de kandidatenoproep weten: “Ben jij het zat om eindeloos te daten en nooit echt tot de kern te komen? In deze nieuwe datingshow geef je je helemaal bloot en ga je op een compleet nieuwe manier op zoek naar jouw ideale match. Ben jij niet bang om alles van jezelf te laten zien en wil je andere vrijgezellen leren kennen die net zo veel lef hebben? Geef je dan op.

Mensen die meedoen aan het programma krijgen een vergoeding van 250 euro. De tv-makers hopen kandidaten vooral over de streep te krijgen door te zeggen dat dit een ‘once in a liftime experience’ is.

Naked Attraction is momenteel te zien op Videoland, de Netflix van RTL.

Foto: RTL
49 Reacties op “RTL 5 met Nederlandse versie Naked Attraction”


 1. anonymous

  Tuurlijk, net zo bagger als de andere programma’s op RTL5.

 2. Sven L.

  Het lijkt me dat de mensen in de promo geen moeite hebben om een partner te vinden haha, maargoed. Is eerder een poging om ‘bekend’ te worden.

 3. Robert

  Kap eens met die foto’s van snikkels, zijn ook mannen hier die van vrouwen houden.

 4. Hooftstraat

  Verrukkelijk foto!

 5. donia

  Als je geen grote kunt hebben

 6. Tim20 MJ

  Dit proberen ze al een jaar of twee van de grond te krijgen. In Engeland zijn de mensen veel minder preuts, wat ordinairder. Daar loopt ’t al een heel tijdje. Maar de kandidatenwerving in NL schiet geen donder op. En dat gaat ze ook niet lukken met 250 euro vergoeding.

 7. Ronnie de Bruine

  Waarom lezen we hier niks over Ellie Kluts? Die zijn ze zo zat bij de politie dat ze opsodemieterd. Hoog tijd, irritant mokkel.

 8. Wim

  RTL 5 wat, ”n ranzige zender.

 9. Ronnie de Bruine

  OpsodemieterT dus

 10. Alex

  Als Mark dit ziet verlaat hij de algemene beschouwingen de schijnheilige hufter.

 11. Britt Scholte Lover

  Naakt scoort denkt rtl 5 ! Prima, nu nog een vip versie met naakte bn-ers!

 12. Jamai

  Nu al een geweldig programma, als ik de foto zo zie! Ik zit alvast klaar met mijn broek op m’n enkels.

 13. Godefroy France

  Het riool gaat nu helemaal open, laatste stuiptrekking zal zijn als de BNNres en masse adam en eva gaan spelen, de leeuw vol op het orgel met politie ellie lust, zang van piespaay, commentaar van kwalbert en peterR

 14. Henk

  @Godefroy France, ga je puberale mond spoelen!

 15. Madeleine Vonk

  In de Viva staat al jaren een artikel van mensen die naakt hun lichaam (willen) accepteren. Ik vraag me af hoe je dan verder denkt te kunnen gaan met je leven na zo een programma. Een werkloze zal mogelijk geen job meer kunnen krijgen als hij erin verschijnt. En wat is er nog spannend als je met zo iemand date en half Nederland die persoon Naked heeft gezien? Zelf kies ik ervoor niet te kijken. What for? Het draait om mooie mensen waardoor het al helemaal triest is als je dan zo ver moet gaan. Lukt kennelijk niet via de gewone weg met al je beauty. Zal wel weer een fase zijn. Swipe to the left…

 16. MARC

  Blijkbaar hebben degene die hierboven reageren het programma nog nooit gezien op RTL5.
  Anders zou hun reactie heel anders zijn.
  Het Engelse origineel is een pareltje en dat komt dan ook vooral door de presentatrice.
  Niets ordinair of platvloers.
  Met een lach en een kwinkslag weet zij dit programma op een originele en stijlvolle manier neer te zetten.
  Als RTL5 hier de juiste presentator of presentatrice op zet kan dit echt wel wat worden.

 17. Bart

  Weer een prachtige foto van een heerlijke blote man. Lekker hoor.

 18. Mosko

  Ha, fijn plaatje boven het artikel. Zetten we deze naast Joshua? Dan hebben we twee piemols die ons misschien interesseren.

 19. Klennis Krees

  Lekker al die piemels hier op MC. Goeie site toch!!

 20. Klennis Krees

  Piemels mag niet??

 21. Klennis Krees

  Mijn reactie is vastgehouden terwijl ik toch de beschaafde term voor t mannelijk lid gebruikte- onbegrijpelijk

 22. Albert

  Undress for Love met publiek Wil jij de opnames bijwonen van een nieuw datingprogramma voor RTL5? Dan is dit je kans! In dit unieke liefdes experiment gaan 6 singles uit de kleren en op zoek naar een match.

 23. NW8

  Dit moet gewoon verboden worden door het com van de Media
  Waar zijn de normen en waarden gebleven?
  mooi voorbeeld voor onze kinderen , Bah com zenders zijn toch schaamteloos bezig
  als het om kijkercijfers gaat ! hoop dat het Com v d media dit soort programmas gaat verbieden , of dat de C U ingrijpt , en MC heeft geen fatsoen om deze onsmakelijke foto te plaatsen!!

 24. Dus.

  Ze zijn al een aantal weken aan het zoeken
  Blijkbaar niet genoeg animo, ook logisch

 25. Karel

  Grappig een blote negert.

 26. critikast

  Is er een leeftijdsgrens want ik denk er ernstig over na….

 27. Doe

  Heleen van rooien. Maar ja zal wel Katja Schuurman worden.

 28. Zo zit het

  Zijn tattoo’s verplicht? Wat een belachelijk idee. Het zal hopelijk niet aanslaan. Is de politie net een paar weken begonnen te waarschuwen om geen naaktfilmpjes te delen met een ander vanwege verspreiding, krijg je dit weer. Schaamte is blijkbaar voorbij. Als je zo nodig naakt moet ga dan naar een naaktstrand. Kunnen die oudjes van weleer ook eens naar een jonger iemand staren.

 29. Bo Lus

  Het geslachtsdeel van die knul is bijna net zo groot als mijn geslachtsdeel. Maar ik scheer me wel.

 30. De Waarheid

  Zal je kwaliteit van sper ma wel achteruit hollen. Het schaamhaar rond je ballen heeft een belangrijke functie. Dat stomme gedoe over fris, rein en hygiëne. Flauwekul allemaal, hooguit iets bijknippen.

 31. Roos

  Ranzig om te zien zo een ZWTE PTEN leutr.

 32. Wolter

  Het Commissariaat voor de Media heeft niks te vertellen over hetgeen een buitenlandse zender uitzendt. En RTL is nog steeds een buitenlandse zender.

 33. Bart

  Wat zielig dat Werner van Es helemaal met niet beters dan dit kan komen.

 34. A.Zijn

  @Bart Ik heb zelfs nog nooit een interview gezien of gelezen waarin iets wordt gezegd over de visie die hij heeft op RTL5…

 35. Henk

  2 Bart, A.Zijn: als je Instagram mag geloven hadden RTL presentatoren gisteren een uitje, ze gingen bowlen. Olcay Gulsen, Bridget Maasland, Lieke van Lexmond, Natasja Froger, Kaj Gorgels, Guido Weijers, Art Rooijakkers, Marieke Elsinga, team Editie NL, RTL5 baas Werner van Es en RTL baas Sven Sauve.

  Opvallend dat Irene Moors reageert op foto’s bij Froukje met ‘Wie was de beste RTL Bowler?” gevolgd door hartjes en kusjes

 36. Bart

  @Henk Het is toch vreselijk!
  @A.zijn Er is geen visie ben ik bang. Het lijkt er op dat de man niet houd van wat hij doet maar geilt op de positie die hij heeft. Het interesseert hem werkelijk helemaal niet wat er op zijn zender komt. Oké, het budget is minder dan jaren geleden maar dan nog kan bijna iedereen het beter dan wat hij de afgelopen jaren op de zender heeft geknald.

 37. Wilco

  @Bo Lus. Heb je platjes dan?

 38. ano@niem.nl

  Dat worden weer een hoop tattoos. Normaal volk doet hier toch niet aan mee.

 39. Mirtemaan

  Het zal je werk zijn om hier kandidaten voor te moeten zoeken.

 40. J

  @Henk; Haha, zag het ook van Bowlen. Wendy, Chantal, Tijl, Rubem, Humberto, Evelyn waren er o.a. ook gewoon bij.

  Over Irene: haar zie ik wel naar RTL terug gaan. TV Kantine (wat ze nu ook doet) en nog een programma met Carlo. Ze heeft nu namelijk niks bij SBS6. Contraxt verloopt in Januari.

 41. Henk

  2 J: ja hoor.. zie dr ook wel terug komen… en ook gewoon weer zondagmiddag

 42. Sjakie

  Hoe diep kunnen we zinken………..

 43. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Hmm, ik heb ze liever strak en besneden in plaats van zo’n lange tuut.

 44. Mike

  Strak en besneden is pure verminking. Altijd zo vreemd wanneer mensen zeggen dat ze een verminkte piemel liever hebben. Je snijdt vele zenuwuiteinden weg en die piem wordt droog en ongevoelig.

 45. Bart

  @Henk en J Dat zou een goede zet zijn. Van 16.00u tot 18.00u
  Al zie ik dat tijdslot ook wel weggelegd voor Linda en Paul en misschien heel gek maar ook Katja en Bridget. Misschien wordt Bridget er weer wat vrolijker van. Irene zou tevens toegevoegd kunnen worden aan het team van Koffietijd en/of 5 uur live.

 46. Willy Wonka

  Sta je letterlijk voor paal als je bij de super staat of op je werk-))

 47. toxilogic

  Nou ja we kijken toch ook naar Planet Earth, waarom niet naar die onverpakte homo sapiens kijken. Ik bedoel er zijn zoveel unter menschen , kijk maar naar al die sukkels die gister de koning stonden toe te juichen, dat is de doelgroep die RTL 5 na jaagt.

 48. Simon

  Naked atracction: krijgen we nu over 20 jaar een reeks kandidaten die helemaal bloot moesten bij hun auditie en daar een trauma aan overgehouden hebben?

 49. Kutjah_shuurman

  Heerlijke piemol

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.