Radio 538’s Henk Blok annuleert overstap naar Qmusic

Radio 538-nieuwslezer Henk Blok, een vaste waarde in Evers Staat Op, stapt toch niet over naar de ochtendshow Mattie & Marieke op Qmusic. Dat vertelde hij vanochtend in de show van Edwin Evers. Evers houdt er in december mee op en Blok zou in januari aan de slag gaan voor Qmusic. Dat gaat nu niet door. Hij gaat in het nieuwe jaar aan de slag voor Evers’ opvolger Frank Dane. “Vanaf 7 januari ga ik het nieuws doen in de nieuwe ochtendshow van Frank Dane op Radio 538.

Blok komt terug op zijn transfer. “Het was vorige week even een nieuwtje dat ik naar Mattie & Marieke zou gaan op Qmusic. Allemaal hartstikke leuk natuurlijk, een leuke ochtendshow wat ze daar hebben, een leuke zender. Met andere mensen om me heen, het gras dat groener is. Maar soms besef je pas na het maken van een keuze wat je gaat missen, bedacht ik me ineens.”

Ik heb vorige week heel goed met Frank zitten praten, heel diep. En Frank heeft me enorm weten te raken met enorm veel passie voor zijn nieuwe ochtendshow. Daarbij komt dat ik het ontzettend stoer vind van Frank dat hij jou als luistercijferkanon gaat opvolgen. Dat hij dat durft, daar wil ik hem bij helpen.”

Update 9.54 uur – Lees ook: Qmusic verbaasd dat Henk Blok toch bij Radio 538 blijft

Blok heeft zijn handtekening bij Radio 538 al gezet:

Foto: Radio 538

Wat vindt u?

Alle polls

Mist u Patty Brard bij Shownieuws?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen