RTL 4 ruilt Kasper van Kooten in voor Natasja Froger

RTL 4 gaat verder met het programma Groeten uit 19xx, maar dan niet met Kasper van Kooten als presentator. Hij wordt ingeruild voor Natasja Froger, die wél een vast contract heeft. Dat heeft de zender bevestigd aan RTL Boulevard. Van Kooten onthulde op sociale media dat hij aan de kant wordt geschoven door RTL. “Vrienden! Een tweede serie Groeten Uit 19xx gaat er voor mij helaas niet komen. De zender heeft me eraf gehaald, omdat haar ‘vaste gezichten’ meer moeten werken.

Met Groeten Uit 19xx maakte Kasper van Kooten zijn presentatiedebuut bij RTL 4. Nu zit het er alweer op. “Yep: that’s tv-land! Vond het in elk geval superklus en ga lekker door met nieuwe dingen! 💪🏻

RTL 4 kiest nu voor Natasja Froger. De presentatrice deed in het eerste seizoen als kandidaat mee samen met haar man René en hun kinderen. Nu krijgt ze de presentatie toebedeeld.

In Groeten Uit 19xx keren BN’ers met hun gezin terug naar het jaar waarin de BN’er twaalf jaar oud was. Geheel in stijl, dus ook met de kapsels en kleding uit die tijd.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen