Ronald Molendijk vindt Angela zuur over Boulevard

Ronald Molendijk vindt dat AD-columnist Angela de Jong altijd erg zuur schrijft over RTL Boulevard. Dat gaf de muziekkenner woensdagavond aan in de uitzending op RTL 4. Molendijk stond aan de desk om de kansen van Glennis Grace in de America’s Got Talent-finale te bespreken. Toen iemand opwierp of zij als niet-Amerikaanse wel kans maakt in een Amerikaanse show, gaf Molendijk aan dat hij op Wikipedia las dat de show al eens eerder een niet-Amerikaanse winnaar had.

De muziekkenner: “Ik heb laatst in een krant gelezen van iemand die nogal zuur over Boulevard schrijft, dat wij deskundigen mensen zijn die Wikipedia checken en het dan hier oplepelen. Ik heb Wikipedia gecheckt en wat blijkt: America’s Got Talent heeft ook buitenlandse winnaars opgeleverd. Uit Japan.”

Hij doelt daarmee op de column die Angela de Jong deze week schreef voor het AD. Ze noemde Boulevard een ‘zouteloze agendarubriek’ met deskundigen die nergens iets van af weten.

De Jong: “Het is onder bewind van de vorige RTL-baas vakkundig omgebouwd tot zouteloze agendarubriek, met giebelende deskundigen die zojuist Wikipedia hebben geraadpleegd.

Molendijk vindt deze uitspraken van De Jong dus vooral zuur, zo heeft hij duidelijk gemaakt in de rubriek op RTL 4.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen