Ronald Molendijk vindt Angela zuur over Boulevard

Geplaatst op Thu 20 Sep 2018 om 14:00

Ronald Molendijk vindt dat AD-columnist Angela de Jong altijd erg zuur schrijft over RTL Boulevard. Dat gaf de muziekkenner woensdagavond aan in de uitzending op RTL 4. Molendijk stond aan de desk om de kansen van Glennis Grace in de America’s Got Talent-finale te bespreken. Toen iemand opwierp of zij als niet-Amerikaanse wel kans maakt in een Amerikaanse show, gaf Molendijk aan dat hij op Wikipedia las dat de show al eens eerder een niet-Amerikaanse winnaar had.

De muziekkenner: “Ik heb laatst in een krant gelezen van iemand die nogal zuur over Boulevard schrijft, dat wij deskundigen mensen zijn die Wikipedia checken en het dan hier oplepelen. Ik heb Wikipedia gecheckt en wat blijkt: America’s Got Talent heeft ook buitenlandse winnaars opgeleverd. Uit Japan.”

Hij doelt daarmee op de column die Angela de Jong deze week schreef voor het AD. Ze noemde Boulevard een ‘zouteloze agendarubriek’ met deskundigen die nergens iets van af weten.

De Jong: “Het is onder bewind van de vorige RTL-baas vakkundig omgebouwd tot zouteloze agendarubriek, met giebelende deskundigen die zojuist Wikipedia hebben geraadpleegd.

Molendijk vindt deze uitspraken van De Jong dus vooral zuur, zo heeft hij duidelijk gemaakt in de rubriek op RTL 4.

Foto: RTL
45 Reacties op “Ronald Molendijk vindt Angela zuur over Boulevard”


 1. Appelsap

  Is wel de waarheid Ronald… maar dat wil je natuurlijk niet weten…

 2. SOLANGE

  Molendijk is de grootste imbeciel van Boulevard….totaal geen verstand van muziek ,,door zn vriendje Geiljaard mag hij daar staan te brallen

 3. MuloMan

  Kan die MEGA- L-u-L niet weg?

 4. Ron

  Met zo’n instelling kom je er nooit in het leven. Neem die kritieken toch eens aan want hij zij verwoord exact hoe de kijker er over denkt.

 5. Matty

  Ze had het niet beter kunnen formuleren. Want inderdaad, op een paar na, wat een kletskoek en onkunde daar aan die desk! Jammer dat Beau zich voor dat programma moet lenen.

 6. weethetbeter

  Angela heeft gelijk ,na het vertrek van Albert is het een chaotische show geworden.

 7. Birdwatcher

  Echt waar….haat gevoelens komen in mij naar boven als ik deze man zie en hoor. Onvoorstelbaar wat zelfingenomen dit figuur is. Als in dezelfde uitzending ook nog eens Peter R de Vries zit schakel ik gelijk door. Dat ze dit bij RTL maar niet willen inzien zeg. Ik ben absoluut niet de enige.

 8. Remi

  Het loopt ze

 9. Waalwijker

  Het pratende lijk Molendijk.

 10. Robert

  Ik vind Olcay nog erger, en gisteren weer even aan het zappen en ja precies zij weer in beeld. Als dat dit weekend nog 1 keer gebeurt moet ik op zoek naar een nieuwe televisie.

 11. Remi

  (even m’n verhaaltje afmaken)

  Het loopt ze nu reeds “dun door de broek” bij Boulevard.
  Je merkt het aan alles.
  … Albert is in aantocht !

  Weten we reeds of Albert recht tegenover Boulevard geprogrammeerd wordt ?

 12. NW8

  Nou als je objectief eens naar boulevard hebt gekeken, moet je toch toegeven dat het lucht is , een roddelrubriek met onervaren presentatoren die geen verstand van zaken hebben , wie zij er ook alweer dat GL. GRACE niet eens de eerste ronde zou halen?? Het is beeld vulling meer niet , Ben geen fan van Albert, maar die sla ik wel veel hoger aan en heeft meer deskundigheid! die zal Boulevard dan ook voorbijstreven als hij met een show rubriek bij Talpa zit!

 13. lodewijk

  Het smerigste bagger wat er is RTL Boulevard. En wie is die lul trouwens.

 14. Jan

  Ach Ronald, eigenlijk is het bij RTLBoulevard nog veel erger dan zoutloos. Zolang Peter R de Vries telkens een podium krijgt om over alles zijn kotsmisselijke mening te spuien met als historisch dieptepunt wel het bagatelliseren van de verkrachting van een minderbegaafd meisje door een asielzoeker, dan is het programma moreel failliet.

 15. Annie

  Ronald luister dan ook eens naar Angela, ze is niet zuur, de waarheid is voor jou zuur. Het klopt wat ze zei over de deskundigen met Wikipedia-kennis. Iedere gek kan daar gaan staan maar dan ben je nog geen deskundige!

 16. Papegaaitje leef je nog

  Wanneer is dat bagatelliseren gebeurd Jan?

 17. ron

  Waarheid is har he Ronald Molendijk

 18. Carola

  Kan die Ronald nietsnut plaatjesdraaier niet van de tv ik klik gelijk door als ik zijn arrogante kop zie, vreselijke nul.

 19. Pien

  Ronald Molendijk wordt door echt bijna niemand meer serieus genomen, niet letterlijk niet en figuurlijk niet . Het is een oude uitgerangeerde lelijke muts.

 20. HanzWorsd

  Zie hem graag meer in andere programma’s, gewoon omdat het kan.

 21. Meneer Kaktus

  Ronald Molendijk zou eens bij Monuta moeten solliciteren.

 22. B klein

  Ronald molendijk. Zeer bekend in schubbekutterveen en kutjepikandijviedam. Hele goede uitstraling voor iemand die al heel lang de weg kwijt is. Barry Stevens zou voor een keer zeggen : vooral niet doorgaan! Komt uit het kliekje van kritiek-en zoutloze nobody’s.

 23. B klein

  En trouwens de Jong schrijft nog heel positief over dit wanhopige programma met dito “oplepelaars”! Zouden deze mensen overigens ook thuis alles oplezen van een script?? Zo van : ik hou van jou. Cut. Hier staat :”ik zie u graag”! Take 2. Ik zie u graag.
  Cut. Waarom nu dan weer! Weer opnieuw!! Nee hoor het is gewoon….eh……cut!!!!

 24. Huiskamer

  Eerlijk vraagje ? Waar moet ik die man van kennen ? Voor allemaal totaal onbekend.

 25. K

  Hij draait toch plaatjes op de plaatselijke braderie en vlooienmarkt samen met Galbakjaard.

 26. Whitedog

  Deze saaie ‘face in the crowd’-type probeert erg hard, maar hij is het niet en zal het ook nooit worden.

 27. Floddero Flunk

  Heeee Angelacourant! Jullie geliefde Angela wordt gedist, jullie bread & butter. Dat pikken jullie toch niet? Op de barricaden, en snel!

 28. lopi

  Hij zoekt Wikipedia niet op, omdat hij een naam vergeten is, maar omdat hij überhaupt er niets vanaf weet. Als kenner van showbusiness in Amerika had hij geen naam nodig gehad. Echter, zonder deze naam had deze nitwit een heel ander betoog gehouden.

 29. critikast

  Ronald Molendijk, HET voorbeeld in Hilversum hoe je met ellebogenwerk en gladde, slijmerige praatjes op het scherm kunt komen zonder enige capaciteit. Deze man moet als eerste de kliko in als die binnenkort buiten op de stoep komt te staan !

 30. Bert

  Het aftandse Boulevard is een mooi voorbeeld van de staat waarin de commerciële omroepjes in Nederland zich bevinden.

 31. de deskundige

  Ronald Molendijk o ja dat is die gladjakker die bekend wil worden door niets te presteren.

 32. Piet de Boer

  Onbegrijpelijk dat deze man met zijn zuurkool haar op deze plek mag staan, en wat zal hij er naast met die Glennis, ze zat niet eens bij de laatste vijf. Zoveel verstand heeft hij.

 33. BRAAK

  Wat is die Molendijk een lelijk monster en een niksnut.

 34. BRAAK

  Als je dit geval in je omroepstal opneemt, ben je niet goed bij je hoofd.

 35. Lies

  Angela heeft de Slimste Mens gewonnen. Die ging daar gewoon zitten. Dat zie ik meneer Molendijk niet doen….

 36. Bart

  Ronald Molendijk is nu juist een van die mensen waar Angela het over heeft.

 37. zorro

  Als ik een vogelverschrikker moet hebben dan nm ik Ronald Molendijk.

 38. Winston Kanooknikswitch

  Ronald, als ik jou was, zou ik snel vertrekken, heel Nederland heeft een enorme hekel aan je,dat moet toch een teken aan de wand zijn!

 39. Pluk vd Petteflet

  Wij van de Petteflet vinden dat Angela het telkens weer haarfijn analyseert.
  Boulevard is beter geworden sinds Beau de kar trekt.
  En al die andere nononono’s kunnen van ons ongezien achter het testbeeld verdwijnen. Heeft hier iemand O O i T een TV-Programma op SBS9 gezien?
  Say No More.

 40. marco

  Kan die Blije Eikel eindelijk van TV !

 41. Glibberaal

  Boulevard is prima. Roland Molendijk is K U T!!

 42. Paul de Wit

  Wat een zelfingenomenheid heeft deze man, gewoon eng.

 43. HanzWorsd

  Zou hij slikken?

 44. Bart

  Eric de Munck de nieuwe zogenaamde media deskundige van Boulevard. Zojuist vanaf de bank lepelt hij even een rijdje mensen van de NPO op die het zelfde probleem als Yvon hebben gehad in het verleden alsof hij er alles van af weet uit het blote hoofd. Je prikt er zo doorheen. Dit heeft hij vanmiddag opgezocht op internet en uit zijn hoofd geleerd met de gedachte als ik de kans krijg vanavond dan kom ik er tussen en dan ga ik dat zeggen. Anders dan collega deskundigen Peter R. en Marc van de Linden die gewoon weten waar ze het over hebben vanuit hun vakgebied. Bovendien durven ze echter voor een eigen mening uit te komen. Je kan het er mee eens zijn of niet dat maakt niet uit. Bij Eric de Munck vrijwel nooit het geval. En zo zijn er meer bij Boulevard. Er moet flink de bezem door het deskundigen en presentatoren team van Boulevard.

 45. Bart

  rijtje bedoelde ik natuurlijk

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.