Angela vindt RTL Boulevard ‘zouteloze agendarubriek’

Geplaatst op wo 19 sep 2018 om 9:30

Angela de Jong denkt dat het nieuwe vooravondprogramma van Albert Verlinde op SBS 6 best eens kan gaan werken tegenover RTL Boulevard. Dat schrijft ze in haar column in het AD. De Jong denkt dat de Boulevard-kijker wel verder zou zappen voor een showrubriek met iets meer pit. “Je hoeft geen mediaprofessor te zijn om te concluderen dat er een fors terrein braak ligt als het gaat om een showbizzprogramma met een bite op de vroege avond“, aldus de mediakenner.

Jarenlang was Boulevard juist een showbizzprogramma met een bite. “Maar dat is onder bewind van de vorige RTL-baas vakkundig omgebouwd tot zouteloze agendarubriek, met giebelende deskundigen die zojuist Wikipedia hebben geraadpleegd.”

SBS 6 mikt op het venijn van Verlinde. “Het is natuurlijk een meesterzet van John de Mol om Albert Verlinde terug te brengen op tv“, zegt De Jong. “Als het gaat om bite, of om nieuwtjes, dan moet je bij Albert zijn.

Een succesvolle vooravond is van groot belang voor een tv-zender, omdat dat de lead-in is van de dure programmering op prime time.

Daar moet De Mol nog wel even aan werken, vindt De Jong. “Golden Boys, Race tegen de klok, Drone Masters, Mensenkennis – het zijn gemakzuchtige, goedkope kopieën van hits van andere zenders. Daar schat hij de kijker echt te laag mee in.

De rake AD-column van Angela de Jong kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
42 Reacties op “Angela vindt RTL Boulevard ‘zouteloze agendarubriek’”


 1. Pipi

  En weer heeft ze gelijk, Angela rules the world!

 2. Deadly Viper

  Deze koe moet niet denken.

  Enige wat Kwalbert zal doen is zijn theaterproducties promoten en de vieze valse nicht uithangen.

  Een verademing dat hij weg is bij Boulevard, het programma is een stuk opgeknapt zonder hem.

 3. cathy

  kijk er naar uit dat ik hem weer op de zender zie .

 4. Andre

  Maat Ronald Moldendijk doet toch fantastische interviews mensen

 5. Simon

  “rake AD-column”… eerder weer een open deur.

 6. Kwelbuis

  Nu al 2 redenen om helemaal niet te kijken namelijk 1. Jan Versteegh 2. A. Verlinde.

 7. anonymous

  Iedereen kotste Albert uit, ook Angela, en nu zijn ze blij dat hij terugkomt?

 8. Deadly Viper

  Inderdaad deze hele site was anti Albert Verlinde en nu wordt opeens gedaan alsof Boulevard niks voorstelt zonder hem.

  De Boulevard vernieuwing is een opluchting het was een achterhaalde formule geworden met een roddelnicht die zichzelf belangrijk vond.

 9. Bart

  En weer heeft ze helemaal gelijk. Al is de onderwerpkeuze bij Boulevard de afgelopen weken aanzienlijk verbeterd. Nu nog Luuk helemaal vervangen door Rick, Frank en Aram.

 10. Annoniemus

  Het zijn ook schertsfiguren die het presenteren , #Angelaziethetweereensgoed

 11. Bart

  @Deadly Viper De opzet van het nieuwe is meer van deze tijd maar dat is dan ook alles.

 12. Tante Toos

  Krijg je straks ook met Umberto Tan…dan juicht iedereen als hij weer terugkomt.
  Wordt dan vast het Verlinde-effect genoemd….

 13. Herrie

  Albert is vals, Jan hoort niet in zo’n programma en Boulevard is 3 x niks met al die “intelligente deskundigen”. Mijn oude buurman is 10 x deskundiger dan wat daar staat.Ongeliooflijk.

 14. weethetbeter

  RTL boulevard heeft zich zelf kapot gemaakt ,met die vreselijke presentatoren die zelf niks te melden heeft,als een hoop geschreeuw !!!!!!

 15. Deadly Viper

  De formule van het oude Boulevard was gewoon op.

 16. chris?

  De Angela soap

 17. Ron

  Eens met Angela in deze. Boulevard is flink verbeterd, maar gisteren vlogen ze weer uit de bocht met Olcay en een volkomen niet relevant item over de hoedjes en kleding bij Prinsjesdag. Deden ze vorig jaar ook en toen was dat ook al zo’n flut item. Daar zit je toch gewoon niet op te wachten. Laten ze de kijker een serieus nemen daar. Het gaat de goede kant op en helemaal nu Ikink even vrij is, maar er zijn nog stappen te maken hoor!

 18. Bart

  @DV Ja dat zei ik ook. De oude formule was op en de nieuwe opzet meer van deze tijd. Nu alleen nog af van bepaalde onderwerpkeuzes, een groot aantal van de deskundigen en presentatoren Luuk, Ruben en Mattie er uit.

 19. Deadly Viper

  Ik vind Luuk juist leuk, ik miste hem echt in Late Night.

 20. anoniem

  TV wereld

  andere kranten

  neem nooit zo een dame in dienst.

 21. Bart

  @DV De overgrote meerderheid van de kijkers niet!

 22. Tvkijker

  Wederom slaat Angela de spijker op zijn kop.

 23. Dion

  Denk niet dat ze ooit nog wordt uitgenodigd bij Boulevard. De zichzelf zo belangrijke presentatoren staan dit nooit meer toe.

 24. Tom

  Angelaaa val toch eens neet zeikwijf

 25. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Vuk een eind op met Dikkie dik, AdJ. Ben zo klaar met de zgn mening van Dikkie dik, de herintredende huismoeke. Ga toch koken!

 26. René

  Galjaard gaat dus niet naar Talpa.

 27. Roobie

  Mevrouw de jong is een uitgedroogde K#T, welke nodig eens gesopt moet worden.

 28. Rico

  Liet iemand nu een boer?….

 29. anoniem

  angela is zeker een type voor

  een boertje

  of een scheetje te laten

  der uiterlijk is hypocrite

  wat zal je man elke dag mee maken met je…..

 30. Kattie

  Nou de meest hier vinden boulevaar vreselijk en kwalbert nog erger

 31. Dorus

  Kijkers zijn roddelmoe…

 32. Tim

  Ik vind Boulevard de laatste tijd juist leuker en verrassender geworden. En volgens mij zijn de kijkcijfers nog steeds best ok?

 33. Tim20

  ANGELA DOET HET WEER!

 34. peters matennaaier

  mag peter r. de vries alsjeblieft naar een gesloten instelling verbannen worden ? deze man kraamt inmiddels zoveel onzin uit dat de medemens last van hem heeft, waarom zit hij uberhaupt in boulevard ? ontremd en grensoverschrijdend gedrag is mijns inziens een geode redden om hem te dumpen.

 35. SOLANGE

  En weer heeft Angela gelijk de misselijkmakende Botoxwijven en domme Luuk over niks lullen en dan die de Vries die overal tegen is……..weg ermee

 36. SOLANGE

  Peters matennaaier helemaal gelijk wat is die Peter de Vries gek zeg en die Luuk de grootste engerd van Boulevard en dan die Botoxkoppen van al die wijven wordt er strontmisselijk van…. kan niet wachten op SBS6 Albert Verlinde

 37. Floddero Flunk

  Bedankt weer Angelacourant voor dit meesterlijke Angelastuk. Mijn dag is compleet!

 38. Carola

  Jan Versteegh is een zieke malloot en Albert Verlinde zo niet erger.

 39. Jeep

  Met het vertrek van Albert en de nieuwe opzet en al die dezelfde zogenaamde ‘experts’ van Boulevard, is het programma absoluut niet meer wat het destijds was…

 40. Madeleine Vonk

  zouteloos? ik dacht dat het ‘zoutloos’ was. Echter, we eten in Nederland al te veel zout. Klinkt als een verantwoorde snack, dit programma.

 41. aammehoela

  Shownieuws, Boulevard, allemaal programma’s waar een fatsoenlijk mens niet naar kijkt. Enkel roddel- en onbelangrijk nieuws. Blijft onbegrijpelijk dat mensen hier naar kijken en niet meteen weg zappen zodra die irri tante reclame begint. Heb geen spelfout gemaakt, maar ir ritant is blijkbaar een woord dat gemodereerd moet worden.

 42. M. Gool

  Angela, tsja de volkse vrouw die uit is op effectbejag. Vroeger hadden we voor dit soort types de programma’s Showroom en Jambers..

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.