Pauw tegen Ghosen: ‘Hopelijk kan kijker NPO 3 vinden’

Jeroen Pauw vreest dat het nieuwe programma ‘Danny in de buitenwijken’ van Danny Ghosen geen publiekstrekker wordt, omdat het op NPO 3 wordt uitgezonden. Dat liet hij gisterenavond blijken in zijn talkshow Pauw. Ghosen heeft een pittige serie gemaakt over de donkere buurten van Europa, buurten waar je liever niet wil zijn. De uitzendplek is niet indrukwekkend: vanavond om 21.05 uur op NPO 3, na Hufterproef. “Ik hoop dat ze dat kunnen vinden, NPO 3“, aldus Pauw.

Ghosen daarop: “Ja, ik ook.

Voor de NTR-presentator is het extra belangrijk dat de kijker zijn programma op NPO 3 weer te vinden, omdat hij graag een vervolg wil maken. “Laten we eerst maar even kijken hoe de mensen in Nederland dit gaan zien, maar ik zou het wel tof vinden, want er zijn veel meer steden en veel meer wijken met veel meer problemen.

Danny in de Buitenwijken telt zes afleveringen, waarin Ghosen beruchte buitenwijken van grote Europese steden bezoekt. Vanavond is Napels aan de beurt. Hoe ontworstelen bewoners van de buitenwijk Scampia zich aan de ijzeren greep van de Napolitaanse maffia?

De andere steden die bezocht worden zijn Dublin, Marseille, Boekarest, Birmingham en Athene.

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen