Pauw tegen Ghosen: ‘Hopelijk kan kijker NPO 3 vinden’

Geplaatst op Wed 26 Sep 2018 om 12:30

Jeroen Pauw vreest dat het nieuwe programma ‘Danny in de buitenwijken’ van Danny Ghosen geen publiekstrekker wordt, omdat het op NPO 3 wordt uitgezonden. Dat liet hij gisterenavond blijken in zijn talkshow Pauw. Ghosen heeft een pittige serie gemaakt over de donkere buurten van Europa, buurten waar je liever niet wil zijn. De uitzendplek is niet indrukwekkend: vanavond om 21.05 uur op NPO 3, na Hufterproef. “Ik hoop dat ze dat kunnen vinden, NPO 3“, aldus Pauw.

Ghosen daarop: “Ja, ik ook.

Voor de NTR-presentator is het extra belangrijk dat de kijker zijn programma op NPO 3 weer te vinden, omdat hij graag een vervolg wil maken. “Laten we eerst maar even kijken hoe de mensen in Nederland dit gaan zien, maar ik zou het wel tof vinden, want er zijn veel meer steden en veel meer wijken met veel meer problemen.

Danny in de Buitenwijken telt zes afleveringen, waarin Ghosen beruchte buitenwijken van grote Europese steden bezoekt. Vanavond is Napels aan de beurt. Hoe ontworstelen bewoners van de buitenwijk Scampia zich aan de ijzeren greep van de Napolitaanse maffia?

De andere steden die bezocht worden zijn Dublin, Marseille, Boekarest, Birmingham en Athene.

Foto: BNNVARA
15 Reacties op “Pauw tegen Ghosen: ‘Hopelijk kan kijker NPO 3 vinden’”


 1. Remi

  Die buitenwijk in Boekarest … ik was daar toevallig, juli 1976.
  Toen was alles er nog keurig aangeharkt, en netjes.

  Iedereen had werk.
  Weliswaar onder het Ceausescu regime, maar toch …

 2. Bald Horror

  Leer eens Nederlands, Remi.

 3. Bart

  Het zijn wel interessante programma’s die Danny maakt.
  Vooral omdat hij niet direct met het vingertje staat te wijzen. Ook al is hij het niet eens met de gene ok wie het draait of met bepaalde gedachtes van iemand, hij laat die gene in zijn waarde. Zijn vorige programma Danny Demonstreert was ook de moeite waard.

 4. Otto Groeneveld

  Leerzaam om naar te kijken. Enclaves in Europa waar politie niet binnen gaat en wat we allemaal aan de EU en het neoliberalisme hebben te danken. En Alex maar neuken. Mark is aan het lacheeeuuu, lekker lacheuu joh. Sybrand zit met zijn oorlogsspelletjes Poetin te zieken. Seegers zit te bidden voor de arme buitenlandse aandeelhouders van Shell en Unilever. Heerlijk die EU, weet zeker dat de Britten over 6 a 7 jaar lachende derde zijn.

 5. Keukenmeester Schraalhans

  Ik vertrouw die bebaarde moslim voor geen cent. Een Libanees die Danny heet, gelooft hij het zelf?

 6. Drs.P.

  Bald Horror, mag jij me even haarfijn uitleggen wat er mis is met de reactie van Remi. Want ik begrijp jouw punt niet.

 7. Den Draaiert Joost

  Bij de commerciele ender is ook al zo’n programma. Wat willen ze nu eigenlijk allemaal vertellen?

 8. Vrede

  Uberhaubt geen verkeerd gozertje. Bekkie klaar maar ook aardig hoog iq en liet in expeditie robinson zien ook een taaie te zijn. Zijn programma’s zijn vaak de moeite waard.

 9. N. Haasbroek

  14.35 dat miljoenen aso’s uit M-O er een teringzooi van maken en schijten op heel Europa. Heb je echt zo klein kut begrijpertje Den Draaier Joost 14.35.

 10. Simon

  #Schraalhans, Danny Ghosen komt uit een christelijke familie dus hoe kom je er bij dat hij moslim is?

 11. le negro

  @Simon, Ja echt he… sommige mensen zijn echt te dom. Heb je een mening wordt je in 1 zin verteld dat je mening gebaseerd is op onzin. Sta je best voor lul met je grote waffel…

 12. Buizerd

  Is dat het nieuwste? De kijker beledigen met de opmerking ”ik hoop dat ze NPO 3 kunnen vinden?” Ben je dan een van de pot gerukte idioot of niet ?
  Het is toch niet zo’n zender die alleen in speciale dure pakketten van tv providers zit en waar nog nooit iemand van gehoord heeft? Dus waar slaat dit op !

 13. Donderdag

  Misschien Pauw eens van de buis knikkeren. Hij is al een tijdje niet meer goed in zijn hoofd. Zijn we eindelijk eens van die pruik af.

 14. Loes

  @Buizerd, ach die Pauw is al zo lang op tv dat hij geen idee meer heeft wanneer hij uberhaupt mensen beledigt, en weet hij al lang niet meer dat het kijkvolk tegenwoordig WEL HBO en Universiteit heeft, en veel tv lui zelf niet. Stelletje ingebeelde debielen met megalomane maar ook wanige beelden daar in Hilversum.

 15. Bald Horror

  @Drs.P.

  “Het Ceaușescu regime” is de Engelse volgorde, niet de Nederlandse. Wij zeggen “het regime van Ceaușescu”. Als je dan toch de Engelse volgorde wilt aanhouden, omdat je niet beter weet, dan dien je “het Ceaușescuregime” of “het Ceaușescu-regime” te schrijven.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.