Pauw opent uitzending met felicitaties aan Jinek

Jeroen Pauw heeft de uitzending van zijn talkshow Pauw vrijdagavond geopend met felicitaties aan zijn collega Eva Jinek, die is bevallen van een zoon. Dat was te zien in de uitzending op NPO 1. Na de aankondiging van zijn gasten begon Pauw met het blijde nieuws. “Goed, dames en heren, dit zijn dus mijn gasten, maar toch even beginnen met de felicitaties aan mijn lieve collega Eva Jinek, die vandaag bekend heeft gemaakt dat ze gisteren moeder is geworden van Pax Valentijn.

Hoewel Pauw en Jinek niet voor dezelfde omroep werken, zijn ze min of meer naaste collega’s. Ze delen op NPO 1 een tijdslot en hebben in verkiezingstijd ook enkele weken samen een talkshow gemaakt. Bovendien was Pauw jarenlang de coach van Jinek.

De bevalling van Jinek was vrijdag groot nieuws en heeft zelfs de NOS gehaald. ‘Eva Jinek bevallen van zoon’, kopte de nieuwsomroep. “De jongen heet Pax Valentijn. Hij heeft de achternaam van de partner van Jinek, productieleider Dexter van der Voorn.

Jinek heeft op Instagram een foto geplaatst waarop haar baby onherkenbaar te zien is:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Hij is er, het beste dat ons kon overkomen: Pax Valentijn Van der Voorn, 6-9-2018. #jinekbaby

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinekofficial) op

Foto: BNNVARA

Meer in BNN

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen