Studio Voetbal wil net als VI publiek in studio

Tom Egbers zou het leuk vinden als er ook publiek in de studio van Studio Voetbal zit, net zoals concurrent Veronica Inside dat heeft. Dat vertelt de presentator in de Volkskrant. Het zou de sfeer van het programma goed doen, aldus Egbers. “Voor de dynamiek van ons programma is het bepalend dat we in een studio zitten, zonder publiek. Dan krijg je niet snel een daverende lach. Je kunt het vergelijken met een voetbalwedstrijd zonder publiek“, zo laat de presentator weten.

Hij vervolgt: “Het niveau ervan kan nog zo hoog zijn, maar er heerst toch een andere sfeer. We denken daarom zeker na over publiek, maar om veiligheidsredenen is het lastig veel mensen in het NOS-gebouw te krijgen.”

Voor Egbers voelt Studio Voetbal nog niet als zijn ideale show. “Studio Voetbal is nog niet mijn gedroomde programma. We praten over veranderingen in gasten en onderwerpen, maar daar wil ik nu verder niets over kwijt.”

Wel blijft Studio Voetbal een serieuze talkshow. Egbers wil niet de kant van VI opschuiven. “Studio Voetbal is een serieuzer voetbaldiscussieprogramma. Kijkers verwachten niet dat we de stijl van Veronica Inside gaan kopiëren, en dat willen we ook niet. Maar voetbal is bedoeld om plezier aan te beleven, dus komische noten zijn altijd welkom.”

Het Volkskrant-interview met Tom Egbers kunt u lezen via Blendle.

Foto: NOS

Meer in NOS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen