Minister Arie Slob opent nieuwe televisiestudio Family7

Minister Arie Slob is vrijdag aanwezig bij de opening van de nieuwe televisiestudio van de christelijke tv-zender Family7. De gebeurtenis zal live worden uitgezonden, van 19.30 tot 21.00 uur. Dat heeft een woordvoerder laten weten. Family7 is verhuisd naar een nieuw bedrijfspand in de Gelderse provinciestad Apeldoorn, waar ze ‘volop de ruimte heeft om te groeien’. “Afgelopen maanden is er hard gewerkt om twee ruime televisiestudio’s te realiseren“, aldus een persvoorlichter van de zender.

Eén studio gaat compleet gebruikt worden voor het dagelijkse actualiteitenprogramma Uitgelicht en in de tweede worden onder andere programma’s als de bijbelquiz Wijs gemaakt. “In de toekomst is er nog ruimte om een derde studio te bouwen, waarin zelfs programma’s met publiek opgenomen kunnen worden.”

De feestelijke opening is onderdeel van een compleet openingsweekend. Op zaterdag kunnen geïnteresseerden een kijkje nemen tijdens een open huis. Het weekend wordt op zondag afgesloten met een dankdienst. Bezoekers kunnen zich voor beide dagen aanmelden via family7.nl/opening.

Family7 zendt sinds 2005 programma’s uit met een duidelijk christelijke inslag. De programma’s worden betaald zonder enige vorm van subsidie, maar vooral door giften van kijkers.

Ruim 4,5 miljoen huishoudens kunnen naar de zender kijken via het basispakket van Ziggo, het pluspakket van KPN of via family7.nl.

Foto: Family7

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Denkt u dat de carrière van Thijs Römer voorbij is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen