Jan Slagter: ‘Beau en Expeditie Robinson zijn kansloos’

Jan Slagter, de baas van Omroep MAX, denkt dat de RTL-programma’s Beau Five Days Inside en Expeditie Robinson echt voor spek en bonen genomineerd zijn voor de Gouden Televizier-Ring 2018. Dat zegt hij vandaag in het AD. Het is volgens Slagter een vanzelfsprekendheid dat De Luizenmoeder met de prijs naar huis gaat. Die RTL-shows kunnen het wel vergeten, stelt de omroepbaas. “Die andere twee zitten er voor spek en bonen bij. De Luizenmoeder gaat gewoon winnen. En terecht.”

De RTL-series halen het gewoon niet bij De Luizenmoeder, aldus Slagter. “Expeditie Robinson, prima, leuk programma. Beau, fantastisch mooi programma. Maar je gaat me niet vertellen dat dat the talk of the town was waar recensenten met lof over schreven. De Luizenmoeder wel.

Eigenlijk denkt iedereen dat De Luizenmoeder gaat winnen. “Ik denk toch echt De Luizenmoeder. Ik gun het Expeditie Robinson. We hebben er allebei aan meegedaan, dus we weten hoeveel aandacht, tijd en geld erin gestopt wordt. Het is zo’n gigantische productie, on-Nederlands“, aldus Koos van Plateringen van Shownieuws.

Story-baas Guido den Aantrekker: “Ik denk ook De Luizenmoeder, maar ik gun het persoonlijk Beau. Als je ziet hoe ontzettend echt die man is: ik hou ervan.

Robinson-ster Dennis Weening: “Laten we wel wezen: De Luizenmoeder bestaat pas één jaar en wij lopen al veertien jaar met ongelooflijk succes op tv.

Zijn collega Nicolette Kluijver: “Ik ga voor de vorm een speech schrijven, maar ik denk niet dat we hem gaan winnen.

Foto: Stef den Boer, MAX

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Martien Meiland klaagt voortdurend over de fans die hem miljonair hebben gemaakt. Wat vindt u daarvan?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen