Linda en Wendy oneens over Humberto Tan

Geplaatst op Sat 01 Sep 2018 om 11:18

RTL-collega’s Linda de Mol en Wendy van Dijk zijn het niet met elkaar eens over de kwestie Humberto Tan. Linda vindt dat hij een statement had moeten maken over zijn affaire, Wendy vindt dat de media hem met rust had moeten laten. Dat was vrijdagavond te zien in Linda’s Zomerweek. Van Dijk was weer als vanouds lekker aan het briesen over wat voor hekel ze heeft aan de media. “Het is natuurlijk totaal overtrokken wat er gebeurt joh. Kijk naar Humberto“, begon ze haar relaas.

Ze vervolgde: “Hoe kan het zijn dat het AD zeven weken lang achter elkaar schrijft over zijn privéperikelen… Waarom? De serieuze kranten zijn gewoon net zo hard roddelbladen aan het zijn. Weet je wel, laat die mensen met rust.”

De Mol legde haar voor dat mensen nieuwsgierig zijn als een grote tv-ster als Humberto Tan liefdesproblemen heeft. Van Dijk: “Ik denk dat dat ook wel meevalt. Je krijgt het de hele tijd in your face. Ik heb ook meegemaakt dat ik dacht: nou ja, oké, dan doe ik mijn verhaal. Dat zeggen ze: ‘Doe één keer je verhaal en dan ben je er van af.’ Forget it!”

Daar denkt De Mol anders over: “Dat heb ik me bij Humberto wel eens afgevraagd. Ik dacht: als hij daar gewoon van zou zeggen: ‘Het klopt, ik heb een probleem in mijn huwelijk en dat vind ik heel verdrietig voor iedereen, dus laat me dit alsjeblieft even uitzoeken met mijn vrouw en kinderen.’ Ik denk dat dat geholpen had.”

Van Dijk: “Maar dat is niet genoeg, want ze zullen altijd doorgaan tot de kern van het probleem.”

Jochem Myjer: “Ik denk toch dat als je het dan zegt, al is het: ‘Dit is niet jullie business, ik heb problemen met mijn huwelijk en laat het me zelf oplossen.’ Als je een presentator bent van een dagelijkse talkshow…”

Van Dijk: “Hij deed het zelf ook niet. Het is geen Boulevard. Hij heeft toch ook niet aan Youp van ’t Hek gevraagd hoe het zat toen hij vreemd ging. Hij deed het als presentator ook niet bij zijn gasten.

Erland

Ze haalde ook nog uit naar Van ‘t Hek, die haar man Erland Galjaard structureel de grond in schreef. “Het is dan wel op een punt dat ik denk: nou is het genoeg. Ik haal niet zomaar uit. Daar ben ik echt wel heel geduldig voor. Als het zó lang doorgaat… Dit ging echt maanden door. Herhaaldelijk, weet je wel. Met naam en toenaam.”

Dan wordt het een soort pesten. Is er nou niemand die zegt: stoppen nu, nu is het genoeg, you made your point. Dan denk ik ook: waarom doe je dit? Omdat je hiermee zelf scoort. Jij doet nu wat je hem verwijt. Dat ging mij te ver.”

En dat terwijl Erland helemaal geweldig is. “Ik ken niemand die zo sterk twee kanten heeft. Zakelijk is hij heel scherp, maar meestal is het zo dat ze dan moeite hebben met hun warme, vriendelijke kant. En hij heeft gewoon die combinatie. Hij is én een gezinsman: heel hoffelijk en super charmant. Het is gewoon een soort Italiaanse… Welke man houdt de deur voor zijn vrouw open? Na elf jaar ben ik er nog steeds niet aan gewend. Hij is ontzettend galant.

Foto: RTL
61 Reacties op “Linda en Wendy oneens over Humberto Tan”


 1. Anna

  Als je naar programma’s als Linda’s zomerweek kijkt, is het wel erg triest met je gesteld.

 2. Remco Terhorst

  WHAHAHAHA. Wendy van Dijk. Kritisch over de schrijvende media. Met haar eigen positieve kutblaadje.

 3. Fox Mulder

  Snap ik wel van Wendy. Zij is immers getrouwd met Erland ;-)

 4. 😎

  Wendy heeft wel degelijk een punt.
  Dat zullen de commentaren hieronder wel weer gaan bewijzen.

 5. Show

  Ik heb een bekende moeder, ik groeide op en wist dat iedereen geïnteresseerd was in mijn moeder, op mijn 18de ben ik maar weggegaan, het is was voor mijn zo verdrietig om te lezen wat ze allemaal over mijn eigen lieve moeder geschreven, iedereen had ene mening over dat ze 3 keer getrouwd was en 2 kinderen van verschillend mannen, iedereen kent haar en schrijven wat ze maar willen, ik vind zo jammer wat bekendheid met zich mee brengt. Goed, ik ben kamp Wendy…

 6. SOLANGE

  Ze is doodongelukkig ziet er slecht uit …en voor de buiitenwereld maar roepen oh ik heb zo een gave man….meissie begrijpt er niks van tis een verwend nest die lelijke is van ergernis ….relativeren kan ze niet ….Linda heeft helemaal gelijk

 7. Curryworst

  Natuurlijk vindt Wendy dat. Die ligt ook nachten lang met haar bеnen gesprеid in haar nek die Thijs Römer naar binnen te soppen. Dan zou ze daar ook een statement over moeten maken.

 8. Brian

  Gezellige familieman bleek vreemdganger.
  Of hij daar dan iets over gaat zeggen is inderdaad niet onze zaak. Moet hij zelf weten. Wat wel onze zaak is, is of we dan nog zin hebben om naar zijn programma te kijken. En dat bleek niet erg het geval te zijn.

 9. Uit het Vak

  pppfffff
  Wendy moet niet huilen
  zwaar overschat mens
  met een wel hele hoge dunk van zichzelf
  Kan niet tippen aan Linda

 10. K

  Wat was er met Wendy aan de hand…ze keek zo raar uit haar ogen.

 11. Xander

  Nadat Erland galant de deur voor Verwendy open hield ging het daarna vreemd met Sandra Schuurhof. Ach ja, wat is het toch een geweldige echtgenoot. Domme muts

 12. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Wat een gekakel van dat kook snuivende vrouwtje.

 13. Zalmneusje

  Het viel mij ook op hoe verkrampt ze erbij zat. Verbeten trekken om haar mond, afgemeten antwoorden. Vroeger vond ik haar best sympathiek, maar sinds ze met Galjaard is, lijkt ze wel 10 jaar ouder en een sprankelende persoonlijkheid is nergens meer te vinden.

 14. Bart

  Tuurlijk vindt Wendy dat. Haar is immer mede schuldig aan de ondergang van Humberto en dan gaat het niet eens om het vreemdgaan. Dat moet iedereen zelf weten. Al heeft Linda in deze gelijk, hij had er beter iets dan niets over kunnen zeggen.

  Als Wendy hier allemaal niet tegen kan dan moet ze lekker een baan buiten de spotlights gaan zoeken. Daar zou ze een hoop mensen een plezier mee doen. Het lijkt wel of dat bekken trekken en gegil elke week erger word. Ze wordt ook steeds magerder lijkt het.

 15. Bart

  *schijnwerpers

 16. Wyatt

  Wat hij in zijn privelven diet is zijn zaak. Gaat niemand wat aan. Nieuwsgierig gedoe.

 17. Pjotter

  Waar zijn de kots teiltjes?

 18. Bart

  @12:25 schijnwerpers is inderdaad beter!

 19. Achim

  Wendy is de poep in de RTL luier.

 20. Anouk

  Had verwacht dat ze wel een toontje lager zou zingen, nadat bekend werd wat voor chaos er bij RTL achterbleef na het vertrek van haar Erland.

 21. yoshi

  ah daar zal je de creatieve geesten hebben. Sharp as a knife!

  lachwekkend om te lezen dat veel mensen denken te weten hoe het gesteld is met Wendy!
  En ze heeft wel een punt, hoewel ze refereerde naar het geïrriteer van Angela de Jong, is het niet aan een krant uit te brengen hoe het huwelijk van Humberto Tan voortzet. Angela kan dan beter aan de bak voor een roddelblad. Als mens neem je het AD dan toch ook niet meer serieus?
  Hoewel Linda overigens ook een punt had.

  maar toch.. ik verbaas me dagelijks over hoe mensen hier anoniem achter hun PC op bekend Nederland loopt te spugen.

  amen

 22. 🙃

  @yoshi 👍

 23. Fleur

  Wat een ongekend hypocriete vrouw is dit toch. Bah!

 24. Uuuh

  Wat Wendy en Linda hier, na zoveel tijd, nog eens van vinden is zo niet belangrijk!

 25. Otto Groeneveld

  Stelletje verwende kutwijven, allebei trouwens.

 26. TT

  Wendy heeft Oemberto ook echt geholpen met een halfnaakte fotoreportage hahaha in dat kblaadje van haar dom wicht die eindelijk aan de man is. Veel snuiven weinig eten is haar advies.

 27. Theo

  Beste Linda, Wendy en iedereen die jullie kennen… Het interesseert me geen moer wat jullie vinden, of jullie een statement maken of wat dan ook… Hou je muil en doe gewoon je werk … Dat doet een stratenmaker ook , een leraar en noem ze allemaal maar op. Dat t AD achter je aan zit omdat jullie jezelf interessant vinden omdat je met je kop op teevee wil, daar heb ik totaal geen medelijden mee. Jullie vragen d’r om! Ophouwe met dat gezeur!

 28. Lariekoek

  Mensen die nieuwsgierig zijn naar de liefdesproblemen van Humberto Tan en negatief reageren op Wendy hebben kennelijk zelf een klote leven. Ik hoop dat Wendy een ‘dikke huid’ weet te ontwikkelen, zodat al het negatieve langs haar heen glijdt.

 29. jroen

  Je kan merken dat haar man Erland een hand had in Boulevard. Die leveren ook geen smeuïg nieuws meer. En dat is juist waar Wendy het nu over heeft. Dat ze dat niet vind horen

 30. Bart

  @yoshi In het geval van Wendy helemaal terecht. Die vrouw gedraagt zich echt alsof ze boven iedereen staat. Erland en Wendy bepalen wel even wat goed is voor de mensen. Nu gaat ze weer zo’n actie beginnen met. Staat ze weer te gillen dat er geld moet komen en dat mensen moeten doneren. Vertel eerst eens wat je zelf doneert voordat je alweer geld uit de zakken van de mensen wil kloppen. Waarmee overigens niet zeg dat het geen goed doel is maar het wordt weer zo makkelijk door mevrouw gevraagd. Alsof iedereen dat maar kan missen.

 31. Johann

  En de inteelt bij RTL 4 blijft maar doorgaan. Is die v Dijk net te zien bij the Voice sr. Zit ze vervolgens bij Linda. Het blijft een kleffe bende

 32. Curryworst

  Hœrtje Wendy houdt haar bеnen wijd voor elke nieuwe presentatieklus.

 33. Jeroen

  Wendy moet nodig van de TV. Je zet RTL op en ja hoor daar staat madam weer te krijsen.

 34. Mevr. vd Put

  Waarom hebben sommige mensen hier een hekel aan Wendy? Ze heeft aardige tv-kwaliteiten en komt niet arrogant over. Oké, ze doet de baas, maar is het niet de natuur van een vrouw om een man met aanzien, geld en macht te proberen te verschalken met haar uiterlijk? Dan kun je wel boos zijn op elke vrouw.

 35. Ron

  Eens met de stelling van Linda in deze, kort door de bocht: had je bek opgetrokken, dat het een stuk oprechter overgekomen naar de kijker dan nu. Dit blijft hem nog jaren achtervolgen…

 36. chris

  Hoe meneer Galjaard de aan de grond geraakte Peter Jan Rens misbruikte is Wendy zeker vergeten. Hij mag dan galant zijn maar dat heeft niets te maken met de pulp die hij aan de massa verkocht.

 37. Mike

  De grap is dat miss Positivity in werkelijkheid een van de meest boze en verzuurde dames van Hilversum is. Zij doet zo gemaakt leuk.

 38. boy

  Wendy gedraagt zich als een soort Sylvie 2.0 nep nep nep. Ik heb niets met Linda de Mol maar moet haar hierin toch gelijk geven. Wendy is idd een zeer verzuurde oude vrouw geworden.

 39. aammehoela

  Het zal wel. Niet gekeken naar de inteelt-talkshow. Kijk liever naar Nadia.

 40. Sverre

  Wendy stond stijf van de spanning en stress,ze kon niet normaal ontspannen op de bank zitten. Wat laat die vrouw zichzelf kennen.
  Neem het lekker voor Tan op zeg….

 41. Piet de zwart

  KOTS

 42. Meneer Kaktus

  Dankzij Galjaard – en m’n ongekende oplichterspraktijken – heb ik elke dag genoeg te eten. Dank, Erland!

 43. Honkiman

  Al dat BN’er gekots elke keer weer. Geen wonder dat lineare tv er niet meer toe doet…..

 44. Edwin

  @Honkiman

  Lineare tv?
  Domoor.

 45. Curryworst

  Haha, lineaire tv. Wat een randdebiel.

 46. Jordao

  Je betaalt nu eenmaal de hoge prijs als je BNNér bent wanneer er privé problemen zijn. Iedereen heeft wel privé problemen en het blijkt als er TV sterren, topsporters BNNérs en weet ik wie allemaal dat hebben wil bijna geheel on- en bekende Nederlanders weten hoe dat nu eigenlijk zit. Blijkbaar heeft men niets anders te doen dan leedvermaak. En die Linda de Mol houdt er ook wel van als zij het naadje van de kous wilt weten….

 47. Piet de Boer

  Wendy van dijk is een coke junk

 48. Bart

  @Piet de Boer Het wel klaar met Wendy op televisie

 49. burgos

  Wat een reacties hier boven,waar maken jullie je druk om zeg.

 50. Meneer Kaktus

  Herman den Blijker is ook een kookjunk.

 51. Winston Kanooknikswitch

  Wendy is gewoon omhoogvallen danseresje

 52. Honkiman

  Ah kijk Edwin en Curryworst zijn van die typische oppervlakkige sbs-kijkers die denken dat tv er nog steeds toe doet en daarom maar anderen veroordelen op domme taalvoutjes. Want tsja, je moet toch ergens over in de verdediging schieten nietwaar. TV is dood, zoek een hobby.

 53. Johann

  Waarom zat die v Dijk überhaupt bij Linda…de tv wereld is groter dan RTL, redactie!

 54. SOLANGE

  Ze willen met hun kop op TV maar als ze kritiek krijgen huillie doen !!! Ga dan bij de AH werken marktmeid !!

 55. Vrede

  Mij boeit het weinig wat Tan prive uitspookt. Ik weet nu dat hij vreemdgaat en zijn vrouw nou niet bepaald sterk in dr schoenen staat om het zacht uit de drukken en voor lul staat in dit land. Voor de rest boeiend.

  Tan was gewoon een kritiekloze matige interviewer die om elk grapje en filmpje lacht en elk nummer fantastisch vindt. Daarom ben ik blij dat hij weggaat. Boeit mij het hoe vaak hij vreemdgaat.

 56. Sophia

  Ik heb net gereageerd over het wassen beeld van Humberto dat ik het raar vind dat hij die krijgt
  Krijg ik toch een hoop bagger over mijn heen zelfs van Umberto zelf.

 57. Rob

  Mevrouw Van Dijk heeft zichtbaar een coke verslaving ..

 58. Sip

  De eerste van de 5 uitzendingen waarbij een gast het verhaal over neemt van Linda, ik bedoel de storende ontbrekingen van Wendy. Zij wil altijd de boventoon voeren.

 59. Julia

  Sophia is wel een leuke naam!

 60. MuloMan

  Hoe r tje Wendy heeft het gehad. Anders wij wel met haar. Ga terug naar de markt, sloe rie.

 61. Joop55

  Linda Zomerweek, net zoiets als de Libelle-beurs waar mijn vrouw een hele droge kamelenteen van kreeg, en het trekt nog veel bekijks ook, das nog het ergste.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.