Alberto scoort slecht met Undercover in Nederland

Het nieuwe seizoen van Undercover in Nederland, de tv-show waarin Alberto Stegeman in de camera fluistert welke spannende dingen hij allemaal aan het doen is, is vrijdagavond vreselijk slecht van start gegaan op SBS 6. Dat blijkt uit cijfers van Stichting KijkOnderzoek. Stegeman heeft weer ergens een nepbom geplaatst en heeft daarmee de media gehaald, dus over aandacht had hij niet te klagen. Toch keken er vrijdag slechts 316.000 mensen (5,8 procent) naar zijn tv-show.

Undercover in Nederland scoorde ver onder het zendergemiddelde van SBS 6. Het programma wist maar nét een plaats te behalen in de dagelijkse kijkcijfer top 25, namelijk de laatste plaats.

Jarenlang was Undercover in Nederland een succesvolle vaste waarde op de zondagavond van SBS 6, maar op de vrijdagavond kijkt er geen hond naar het programma.

De concurrentie is stevig op vrijdag, want veel mensen kijken dan naar groot amusement. Bijna de helft van alle tv-kijkers keek om half tien naar The Voice Senior op RTL 4 of Eén tegen 100 op NPO 1.

Stegeman zat vrijdagavond onder meer in de talkshow M om zijn programma te promoten.

Foto: SBS

Meer in SBS

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen