Jan Paparazzi wil weer op radio na hartinfarct en coma

Jan Paparazzi wil zo snel mogelijk weer terugkeren met zijn programma op de digitale radiozender Sterren.nl, nadat hij sinds vorige maand uit de running is vanwege een hartinfarct. Dat vertelt de presentator en oud-sidekick van Robert Jensen op Facebook. Vrijdag 17 augustus was een zwarte dag voor Paparazzi. Er gebeurde iets wat hij nooit had verwacht. “Toen ben ik vanuit het niets getroffen door een hartstilstand en hartinfarct terwijl ik in mijn werkkamer bezig was.”

Hij had geen gezondheidsklachten. “Nooit eerder heb ik een signaal ontvangen dat er iets met mijn hart niet in orde zou zijn, dus dit kwam volkomen onverwacht. Dankzij zeer doortastend optreden van mijn vrouw Sandy en de hulpdiensten mag ik mij gelukkig prijzen dat ik er nog ben!

Paparazzi is met spoed naar het ziekenhuis gebracht waar hij ruim anderhalve dag in coma heeft gelegen. “Na veel onderzoeken en behandelingen mocht ik een paar dagen geleden gelukkig weer naar huis en prijs ik mijzelf gelukkig dat ik volgens artsen bij de slechts 3 procent (!) van de mensen hoor die er na zo’n zwaar infarct en hartstilstand zonder schade uitkom!

Veel medicijnen, rust en een revalidatieprogramma moeten er voor zorgen dat hij over een tijdje weer helemaal de oude is. “Ik ben ontzettend onder de indruk van de vele kaarten, cadeau’s, bloemen en beterschapswensen, maar hoop dat iedereen begrijpt dat Sandy en ik voorlopig vooral rust willen om bij te komen van deze in alle opzichten ingrijpende gebeurtenissen in ons leven. Zodra er meer nieuws is zal ik dat melden.”

Ik hoop uiteraard zo snel mogelijk weer op NPO Sterren NL Radio mijn radioshows te presenteren en mijn eerste plaat zal Rene Schuurmans zijn met ‘Ik Ben Blij Dat Ik Leef!’ Want zo is het wel! Hartelijke groet!

Foto: AVROTROS

Meer in AVRO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Ali B is terug in het land: moeten de paparazzi op hem jagen of hem met rust laten?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen