RTL Late Night gaat gasten onthullen via WhatsApp

Het nieuwe RTL Late Night wil dat de kijker thuis zo snel mogelijk op de dag weet wie er die avond aanschuiven in de talkshow van Twan Huys. Daarom lanceert het programma een WhatsApp-dienst. Dat heeft de redactie laten weten. Kijkers die zich aanmelden ontvangen berichten op hun telefoon zodat ze weten wie er aan tafel zitten. “Bovendien zijn we via WhatsApp regelmatig op zoek naar mensen die ervaring (of een mening) hebben over een bepaald onderwerp“, aldus de redactie.

Mensen die zich willen aanmelden moeten het telefoonnummer 0657634000 als contactpersoon toevoegen aan hun smartphone. De naam maakt niet uit, maar RTL Late Night ligt voor de hand.

Vervolgens moet men WhatsApp openen, op het icoontje klikken om een nieuw gesprek te beginnen en tussen je contacten op RTL Late Night klikken. De laatste stap is een WhatsApp-bericht sturen met de tekst NIEUWS AAN.

We proberen het aantal berichten dat je per dag ontvangt te beperken tot een minimum. Je ontvangt alleen berichten van RTL Late Night. Je telefoonnummer wordt alleen gebruikt om WhatsApp-berichten te sturen of je eventueel telefonisch te bereiken.”

De WhatsApp-dienst is volledig gratis. Afmelden kan met de tekst NIEUWS UIT.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Jandino Asporaat schept op over zijn BN'er-privileges. Onhandig of leuk voor hem?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen