Jan de Hoop vindt Hans Laroes een beetje sneu

Geplaatst op Thu 13 Sep 2018 om 11:16

Een grapje van Hans Laroes over de kijkcijfers van RTL Late Night met Twan Huys is bij Jan de Hoop en een aantal anderen het verkeerde keelgat in geschoten. Dat is te lezen op Twitter. Twan Huys viel dinsdag voor de eerste keer uit de kijkcijfer top 25, omdat er te weinig mensen naar zijn talkshow keken. “Nog even en Brandpunt+ heeft meer kijkers dan RTL Late Night“, zei Laroes, de hoofdredacteur van KRO-NCRV die net 24 van zijn 40 tv-journalisten heeft ontslagen.

Jan de Hoop: “Beetje sneu dit. Eerst 24 collega’s prematuur de straat opschoppen en dan weer een collega van een andere zender uitlachen. Gelukkig ben je mijn baas niet.”

Hans Laroes daarop: “Volgens mij lees je iets anders, maar goed, als je een punt wil maken, be my guest… En check eerst eens even of het klopt wat je zegt.

Ook RTL Nieuws-regisseur Renske Holwerda reageert geprikkeld: “Is het fijn dat wanneer je eigen huis is afgefikt, het tenminste rust geeft dat de overburen misschien ook de hens in gaan? Wat wil je precies zeggen?

Laroes: “Dat het in de marge van de aandacht nog niet zo slecht gaat. Jij zoekt er veel te veel achter zie ik in je tweede tweet.

Foto: KRO-NCRV
20 Reacties op “Jan de Hoop vindt Hans Laroes een beetje sneu”


 1. peter

  Hij verteld toch alleen maar de waarheid.

 2. Ron

  Ja team Hans in deze…sorry Jan..

 3. Woensdag

  Twan mag blijven en brandpunt moet van de buis. Voor het salaris Twan moeten er veel potjes pindakaas worden gegeten.

  Vond het een perfect opmerking van Laroes.

 4. Eindbaas

  Die linksmensen steken elkaar makkelijk een dolk in de rug he.

 5. L.

  Slaat nergens op die opmerking: appels met peren want RTL is nou eenmaal commercieel en heeft niets te maken met de programmering en de bezuinigen bij de PO. Laroes is een beetje de weg kwijt.

 6. tonio

  Hans je had beter mee kunnen gaan met die 24 dan ben je KEREL

 7. Otto Groeneveld

  Zowel Jan de Hoop als Laroes vreselijke nobody’s. Gutmenschje uithangen, ga lekker in Spangen of Anaaleiland wonen, misselijke figuren met een IQ van de buitentemperatuur

 8. anonymous

  Hans Laroes…..dat is toch die nare journaalbaas die niet van de
  presentatrices kan afblijven. #metoo

 9. Ad

  Laroes, de man die het Journaal ongeloofwaardig maakte en waar ze nog steeds last van hebben om het te ontdoen van het linkse imago dat hij er in ramde.

 10. Arie

  Eng gutmensch die Laroes.

 11. King Alert

  Snap iets niet waarom allemaal kritiek op gutmensch Betekent toch gewoon goed mens?

 12. XY

  Waarom zit Jan de Hoop daar nog? Lijkt soms wel of hij het programma gebruikt om zijn flauwe grappen te presenteren, bijdehante mafkees. Er zit ook wel eens iemand anders, ik ben haar naam kwijt, en dan zit je zo goed als naar een ander programma te kijken. Heeft niet veel te maken met het artikel boven, sorry, maar ik moest het even kwijt. Ik kan Jan de Hoop niet uitstaan.

 13. Jammer

  Wat een rare tweet van Laroes. Jan de Hoop slaat de spijker op zijn kop.
  Schande . Zoveel mensen ontslaan en dan collega Twan afzeiken?? Staat je netjes

 14. Geronimo

  Jan de Hoop heeft gelijk

 15. Jozeh

  Laroes is toch die kakker. Hij denkt dat die het volk laat zien op de treurbuis wat ze graag willen zien. Nou de meeste verstandige mensen kijken helemaal niet naar die bagger ”zoals ik zelf”. Zal mij worst wezen wat ze uitzenden, ik kom niet verder dan ARTE tv. Zonder reclame en veel documentaires, en geen geleuter.

 16. Jozeh

  Dat is mijn probleem niet als anderen een ”WOORD” verkeerd beoordelen. Ik schrijf wat ik er van vind. Lijkt de Telegraaf wel met zijn woorden politie.

 17. Dupe

  Laroes is dus van de Katholieke kerk. Dat staat ergens voor.

 18. Wietse

  Twitter makes the world go round.

 19. suggestie

  Iedereen vindt Hans Laroes met zijn malle twitter heel erg sneu. Dus zo nieuwswaardig is die uitspraak van Jan de Hoop niet. Kan Hans Laroes zichzelf niet ontslaan omdat het moet van de NPO?

 20. lopi

  In zijn vorige functie bij de NVJ had hij moord en brand geschreeuwd over zijn praktijken bij KRO/NCRV en zijn tweet ‘oncollegiaal’ genoemd. Het maakt deze man de ultieme windvaan.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.