Humberto verbaasd over nominatie; kijkt niet naar Twan

Humberto Tan is verbaasd over zijn nominatie voor de Zilveren Televizier-Ster. Hij vindt het top dat dit hem overkomt na het verliezen van RTL Late Night aan Twan Huys. Dat heeft hij woensdagavond gezegd in RTL Boulevard. Tan weet niet wat hem overkomt. “Het is niet de eerste keer, maar het is misschien wel de mooiste keer, omdat dit echt het meest onverwacht komt van alle keren. Ik heb hem nou twee keer gewonnen, maar dit jaar was natuurlijk een heel hobbelig jaar en dan toch nog dit.

De concurrentie is niet mals. “Johnny staat altijd wel bij de laatste drie de laatste jaren en Beau zit er nu bij, top. En ik, de outsider. Ha ha ha.

Tan voelt zich vereerd. “Het feit dat je bij de laatste drie zit en je gekozen bent door de kijkers, maakt het heel bijzonder. Dat geeft een waardering aan van de kijker. Zoals kijkcijfers altijd gelijk hebben, is dit ook een indicatie. Dus ja, dat is gewoon mooi. Ik ervaar het als een stimulans om gewoon door te gaan met nieuwe dingen doen en ontdekken.”

Het leven van Tan is compleet veranderd. “Late Night was half acht op en om één uur, half twee naar bed. En dat vijf jaar lang, en dat is nu niet meer zo. Ik heb nu meer tijd over. Dat is niet erg, want het gezin vindt het ook prettig dat ik er weer ben.”

Momenteel is hij op zender met Dance Dance Dance. “Het is allemaal vrij vlekkeloos gegaan. Ik dacht eerst: even een tijdje minder doen en tot januari misschien helemaal niet op tv, maar een beetje relaxen. Ik relax nu en doe ook nog best veel.”

Heeft hij al gekeken naar Twan Huys? “Ik heb het nog niet gezien. Nee, nee, ik heb nog echt niet gekeken. Ik moet nog een beetje afstand nemen en dan pas kijken. Je moet het gewoon niet doen. Ik ga ook helemaal niets zeggen over wie dan ook. Ik ga eerst afstand nemen en me richten op mijn eigen zaken.”

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen