Nieuwe tv-show André van Duin: Wat Een Verhaal

André van Duin krijgt na Heel Holland Bakt, Smaakt Naar Meer, de serie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen en De Nieuwe Lekkerbek nóg een show bij Omroep MAX. Het gaat om Wat Een Verhaal. Dat vertelde hij woensdagavond als tafelheer in De Wereld Draait Door. Van Duin zoekt voor Wat Een Verhaal mensen ‘met een hilarisch of bizar verhaal, die dat ook goed kunnen vertellen’. “Zo’n echt gebeurd verhaal dat vaak pas achteraf grappig is“, staat in de kandidatenoproep.

Aan Matthijs van Nieuwkerk vertelde Van Duin dat hij er veel zin in heeft, al zit hij nu nog in de opnames van Heel Holland Bakt. “We zijn op dit moment bezig met opnames van Heel Holland Bakt, dus we zitten alweer in de tent. Heel Holland Bakt begint dit jaar pas op 9 december met de uitzendingen, dus we pakken ook kerst en nieuwjaar mee. Dat hebben we al gedaan. Ik heb er oliebollen voor gebakken.”

Daarna beginnen de opnames van Wat Een Verhaal. “Ik ben op dit moment bezig met een nieuw programma: Wat Een Verhaal. Dat doe ik samen met Anne-Marie Jung. Ja, het wordt wat veel, maar ja: anders zit ik toch maar thuis.”

Waar gaat het programma precies over? “Dat gaat over mensen die bij ons komen en ongelooflijke verhalen vertellen. Leuke, spannende verhalen. Het mag over van alles gaan, het maakt niet uit wat het is, als het maar echt gebeurd is. Dan komen ze het aan ons vertellen en het wordt naderhand ook nog door acteurs uitgevoerd. Het is hartstikke leuk om eraan mee te doen. Het is een Australisch format.

Aanmelden kan via de website van Omroep MAX.

Foto: BNNVARA

Meer in Omroep MAX

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen