Nieuwe tv-show André van Duin: Wat Een Verhaal

Geplaatst op Thu 27 Sep 2018 om 8:43

André van Duin krijgt na Heel Holland Bakt, Smaakt Naar Meer, de serie Het Geheime Dagboek van Hendrik Groen en De Nieuwe Lekkerbek nóg een show bij Omroep MAX. Het gaat om Wat Een Verhaal. Dat vertelde hij woensdagavond als tafelheer in De Wereld Draait Door. Van Duin zoekt voor Wat Een Verhaal mensen ‘met een hilarisch of bizar verhaal, die dat ook goed kunnen vertellen’. “Zo’n echt gebeurd verhaal dat vaak pas achteraf grappig is“, staat in de kandidatenoproep.

Aan Matthijs van Nieuwkerk vertelde Van Duin dat hij er veel zin in heeft, al zit hij nu nog in de opnames van Heel Holland Bakt. “We zijn op dit moment bezig met opnames van Heel Holland Bakt, dus we zitten alweer in de tent. Heel Holland Bakt begint dit jaar pas op 9 december met de uitzendingen, dus we pakken ook kerst en nieuwjaar mee. Dat hebben we al gedaan. Ik heb er oliebollen voor gebakken.”

Daarna beginnen de opnames van Wat Een Verhaal. “Ik ben op dit moment bezig met een nieuw programma: Wat Een Verhaal. Dat doe ik samen met Anne-Marie Jung. Ja, het wordt wat veel, maar ja: anders zit ik toch maar thuis.”

Waar gaat het programma precies over? “Dat gaat over mensen die bij ons komen en ongelooflijke verhalen vertellen. Leuke, spannende verhalen. Het mag over van alles gaan, het maakt niet uit wat het is, als het maar echt gebeurd is. Dan komen ze het aan ons vertellen en het wordt naderhand ook nog door acteurs uitgevoerd. Het is hartstikke leuk om eraan mee te doen. Het is een Australisch format.

Aanmelden kan via de website van Omroep MAX.

Foto: BNNVARA
18 Reacties op “Nieuwe tv-show André van Duin: Wat Een Verhaal”


 1. Otto Groeneveld

  Waarom zit Willempie niet bij die commerciële teringzooi van SBS of RTL? Man heeft toch niets te zoeken bij de publieke.

 2. Bart

  Zal vast een goed programma zijn maar André moet wel uitkijken dat hij niet te vaak op tv komt.

 3. Deadly Viper

  Pfff kan hij niet met Henny Huisman mee ofzo.

 4. EnZoIsHet!!!

  hier in Nederland weten ze niet van ophouden. Deze man moet gewoon met pensioen. Het wordt allemaal zo vervelend.

 5. Lodewijk

  Wel genoeg, 50 jaar gekeken naar dat hoofd.

 6. Erik

  Hou toch op man!!! Het is de meest vriendelijke en sympathieke presentator die er is en bovendien is het nog steeds een vakman? En waarom zou je een vakman van de buis halen vanwege zijn leeftijd?

  In al onze omringende landen gaan ‘oude’ tv persoonlijkheden nog tot ver na hun pensioen door. Leer toch eens deze mensen te waarderen. Bovenal bij omroep Max zit André prima op zijn plek.

 7. Botte Jellema

  Het is geen Australisch format, het is rechtstreeks gejat van Echt Gebeurd (die het format van The Moth hebben), een liveshow en podcast van Micha Wertheim en Paulien Cornelisse.
  De naam ‘Wat een verhaal’ is gejat van mijn podcastserie Eeuw van de Amateur, waar we sinds begin september een rubriek hebben met die titel.

 8. Dat dus

  @Erik

  Wat jij zegt. En dan durft EnZoIsHet!!! nog te beweren dat ze hier in Nederland niet van ophouden weten. Nou, EnZoIsHetDusNiet!!!

 9. Deadly Viper

  En daarom is TV een uitstervend altijd de zelfde oude koppen op TV jong talent krijgt geen kans de kijker kan zich niet identificeren met die dino’s die nu op TV zijn.

 10. Soepkip

  @Botte Jellema. Hahahahaha, sinds begin september, joh? Heb jij geen verstand in je kop of zo?! Wat denk jij nou?! Dat ze maanden hebben zitten broeden op een titel, maar er niet uit kwamen. Tot ze 3 weekjes geleden bij toeval op jouw onbeduidende podcastje stuitten en dachten: eindelijk, een titel. Laten we die ‘jatten’!

 11. age

  Vlgs mij is Andre gewoon, net als zijn vele fans met de tijd meegegaan en zal ook Wat een verhaal, veel bekeken en gewaardeerd worden.
  Terecht !

 12. K.Lodder

  Die hele nieuwe jonge garde kunnen niet tippen aan Andre van Duin of ‘n Henny Huisman
  hadden ze maar 10% van hun kunnen,humor en doorzettingsvermogen om te scoren, wat moeten we in Godsnaam met de Kees Tollen van deze wereld? Dit blijven vakmensen!

 13. 06

  @deadly viper, kan me ook totaal niet identificeren met wat op tv komt, maar dat heeft niets met leeftijd te maken.

 14. Hijgje Huigstra

  ik vind jullie hier boven allemaal schijt irritant, maar daar hoor je mij toch ook niet over?

 15. John uit Mokum

  Het is wel een Rotterdammer Eric en die wil ik niet op de buis begrijp jij. Ik wil alleen mensen uit mokum op de buis ja.

 16. chris?

  @John uit Mokum; Hoor ik daar een overdreven arrogante Amsterdammer. U mag de veters van de heer van Duin, inderdaad een pure Rotterdammer, niet eens vast maken.

 17. Botte Jellema

  @soepkip Mja, kijk, wanneer jij als anoniempje in je reactie mij belachelijk moet maken, zegt dat natuurlijk meer over jou dan over mij. Het kan met titels raar lopen. Je weet kennelijk ook niet hoe het onbeduidende programmaatje DWDD ooit aan z’n naam is gekomen.

 18. Icare

  uh ja uh ja…zelfde stem ieder typetje..wat een classic.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.