Hannelore Zwitserlood geen sidekick 5 Uur Live meer

Hannelore Zwitserlood ziet haar rol als sidekick in 5 Uur Live na slechts één jaar al in rook opgaan. In het nieuwe seizoen, dat gisteren begon, zit ze niet meer in de studio. Dat heeft een woordvoerster van RTL 4 vandaag bevestigd. Zwitserlood bracht het nieuws in de talkshow, maar: “Bij 5 Uur Live hebben ze gekozen voor een andere manier van het brengen van nieuws. Ze kiezen voor het koppensnellen en gaan op de nieuwsfeiten van de dag dieper in door gasten uit te nodigen in de studio.

Ze is niet ontslagen. “Hannelore is uiteraard nog wel onderdeel van het team. Ze spreekt alle items in voor Koffietijd en 5 Uur Live en incidenteel gaat ze voor de programma’s op pad.”

De presentatie van dit door Talpa geproduceerde programma blijft ongewijzigd in handen van Daphne Bunskoek. Zij neemt elke middag om vijf uur het nieuws van de dag door met haar gasten.

Afgelopen weekend onthulde Patty Brard nog dat John de Mol liever geen vrouwen van boven de 50 kilo in zijn programma’s heeft. Het gerucht gaat dat Zwitserlood mogelijk niet aan die norm voldeed.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Begrijpt u dat Maxime Meiland niet echt geliefd is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen