Glennis Grace strandt in finale America’s Got Talent

RTL Boulevard, SBS Shownieuws en Twan Huys kunnen weer over tot de orde van de dag, want Glennis Grace is gestrand in de finale van America’s Got Talent. De zangeres nam het op tegen negen andere kandidaten, maar haalde de top vijf niet. Dat was afgelopen nacht te zien op NBC. Grace is nuchter. “Ik voel me heel goed, heel rustig. Een half jaar lang stond mijn leven in het teken van AGT en nu is het klaar. Elke keer heb ik zo m’n best gedaan om iets moois neer te zetten.

America’s Got Talent, dat uiteindelijk is gewonnen door een goochelaar, wordt door Grace nog wel steeds gezien als een opstapje naar een carrière in de VS. Ze heeft daar een manager in de arm genomen.

Grace: “Dit was eigenlijk een slim plannetje van ons om een platform te hebben om jezelf in Amerika te kunnen presenteren. Nu zijn er wel echt vragen van het publiek wanneer je gaat touren, en niet alleen in Amerika, dat vind ik zo vet.”

De afgelopen weken besteedden veel media in ons land aandacht aan het optreden van Grace in de Amerikaanse televisieshow met Tyra Banks.

Arjen Lubach kreeg kritiek over zich heen omdat hij het avontuur van Grace probeerde te dwarsbomen. Daarover zei Grace in RTL Boulevard: “Ik moest er heel erg om lachen. Ja, ik bedoel… Nou ja, dat hij het een dag voor de finale doet: daar valt wat over te zeggen, dus ik snap de reacties van Nederlanders wel. De timing.”

Maar goed, ja, dat eerste filmpje van hem ging ook viral over de hele wereld toch? Dus ik snap het wel dat je even op mij wil meeliften. Nee hoor, ik maak me niet druk, ik vond het echt leuk.”

Foto:

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen