Glennis Grace strandt in finale America’s Got Talent

Geplaatst op Thu 20 Sep 2018 om 8:00

RTL Boulevard, SBS Shownieuws en Twan Huys kunnen weer over tot de orde van de dag, want Glennis Grace is gestrand in de finale van America’s Got Talent. De zangeres nam het op tegen negen andere kandidaten, maar haalde de top vijf niet. Dat was afgelopen nacht te zien op NBC. Grace is nuchter. “Ik voel me heel goed, heel rustig. Een half jaar lang stond mijn leven in het teken van AGT en nu is het klaar. Elke keer heb ik zo m’n best gedaan om iets moois neer te zetten.

America’s Got Talent, dat uiteindelijk is gewonnen door een goochelaar, wordt door Grace nog wel steeds gezien als een opstapje naar een carrière in de VS. Ze heeft daar een manager in de arm genomen.

Grace: “Dit was eigenlijk een slim plannetje van ons om een platform te hebben om jezelf in Amerika te kunnen presenteren. Nu zijn er wel echt vragen van het publiek wanneer je gaat touren, en niet alleen in Amerika, dat vind ik zo vet.”

De afgelopen weken besteedden veel media in ons land aandacht aan het optreden van Grace in de Amerikaanse televisieshow met Tyra Banks.

Arjen Lubach kreeg kritiek over zich heen omdat hij het avontuur van Grace probeerde te dwarsbomen. Daarover zei Grace in RTL Boulevard: “Ik moest er heel erg om lachen. Ja, ik bedoel… Nou ja, dat hij het een dag voor de finale doet: daar valt wat over te zeggen, dus ik snap de reacties van Nederlanders wel. De timing.”

Maar goed, ja, dat eerste filmpje van hem ging ook viral over de hele wereld toch? Dus ik snap het wel dat je even op mij wil meeliften. Nee hoor, ik maak me niet druk, ik vond het echt leuk.”

Foto:
56 Reacties op “Glennis Grace strandt in finale America’s Got Talent”


 1. Robbie

  Beter dat ze niet gewonnen heeft, nu kan ze op eigen houtje doorpakken met haar carriere in de VS, zonder de bemoeienissen van AGT.

  Ze heeft dus zowiezo gewonnen, alleen dus geen 1 miljoen dollar, maar wel naamsbekendheid waar het haar om te doen was.

  Je komt er wel, nu gewoon doorpakken en dan kom je er wel.

 2. Marcooo

  Dat zogenaamd grappige filmpje van kastnichtje Lubach zal niet meegeholpen hebben. Jammer

 3. Norvo

  Buiten de top 5 gestrand in de finale, precies volgens script. Mooi toch? Gratis PR en leuk voor de CV. Nu weer snel terug naar Nederland om te gillen met de andere Ladies of Soul.

 4. Wanny

  Zo’n filmpje heeft weinig invloed. Dat ziet bijna niemand daar. Sowieso stemt misschien 2% van de Amerikanen bij agt.

 5. Maggietogo

  Glennis kan zo goed zingen, maar ze heeft gewoon een verkeerd liedje gekozen waarin ze teveel schreeuwt ipv zingt. Net zoals dat spastisch meisje met haar hysterische bewegingen en geschreeuw. Daar wil toch niemand een heel cd van? Echt jammer Glennis niet heeft gewonnen maar ze heeft idd nu meer vrijheid in kiezen met haar naamsbekendheid in de VS en zelfs in de wereld. Dat Shim Lim de simpele goochelaar met zijn overdreven mimiek heeft gewonnen is het dieptepunt van AGT. Past wel precies bij Las Vegas, heeeeeel toevallig. Een simpele Chinees die op alles ja gaat zeggen, geen tegenspraak heeft en met alle kanten meegaat. Niet negatief bedoeld dan, gewoon heel easy voor het bespreken van het contract.

 6. Joop den Bevert

  Glennis Krijs verliest…. onbegrijpelijk… doet ze anders nooit!
  volgend jaar bij Talpa?

 7. Paul

  NL media natuurlijk vrij kritiekloos.
  Ze had daar al gewonnen.

 8. NW8

  Ze gaat een prachtige carriere tegemoet en winnen is niet belangrijk, het feit dat je
  naam hebt gemaakt in Amerika is vele male belangrijker , een mooie start waar miljoenen artiesten van dromen

 9. Meneer Kaktus

  En nu terug naar de manege!

 10. Meneer Kaktus

  Ik bedoel kermissen en braderieën.

 11. Meneer Kaktus

  Die autocorrect ook altijd.

 12. Virginia Rens

  Meneer Kaktus is een beetje prikkelbaar omdat ik momenteel m’n maandelijkse code rood beleef.

 13. Marc

  @Maggietogo 8:30, Ik ben het volledig met je eens, dat laatste liedje wat ze deed “Run” was een verkeerde keuze veel te veel geschreeuw.

 14. Pipi

  Kan die Kaktus niet eens gaan werken of een hobby zoeken?

 15. Don

  ‘Glycerine Grace’, daar zal je niets meer van horen..joepie!!! :-)

 16. Donnie

  Don, dan moet ik je toch teleurstellen

  Glennis gaat het helemaal maken in The States, platenmaatschappijen staan in de rij om haar een platencontract aan te bieden…

 17. Dirk B

  Ik ben altijd zo benieuwd wie
  er hier reageert en wat voor unieks
  zij in t echte leven
  doen om zulke meningen te hebben.

 18. Annie

  Donnie, dat zou fijn zijn….dat geeft hier wat rust.

 19. Wanny

  Ze zou in Las Vegas met een Whitney Houston show een paar jaar elke dag kunnen optreden. Dan loopt ze binnen.

  Platencontract zal ze inderdaad wel krijgen. Dat zegt alleen nog niet zoveel, want er zijn er tienduizenden met een platencontract. Wat ze nodig heeft is een eigen succes. Anders blijft ze altijd een coverartiest.

 20. NW8

  Ze heeft een manager in Amerika, en de aanbiedingen en contracten zullen binnen stromen, ze wordt de rijkste zangeres van Nederland, en dan heb je het gewoon goed gedaan,en wij Nederlanders zouden dat haar gewoon moeten gunnen, en negatieve reacties achterwege late !

 21. donia

  Stem van een engel ?hoe klinkt die dan?ik heb het nog nooit gehoord

 22. critikast

  Eindelijk zijn we van deze onzin verlost! Een tweederangs zangeresje doet mee aan een talentenjachtje in Amerika en wordt door de chauvinistische Amerikanen genadeloos afgestraft. Een talentenjacht terwijl ze hier al plaatjes heeft gemaakt, een zielig verhaaltje ophangen over een alleenstaande moeder met kind, vals zingen ook nog…kortom, daar trappen onze Amerikaantjes niet in. Kom op, laten we overgaan tot de orde van de dag en meeleven met de ouders van de vier kindjes die vanmorgen zijn doodgereden door een trein. Glennis Grace lijkt voor Nu.nl groter nieuws. Hoe diep kunnen we nog zinken ?

 23. burgos

  Zo.. van die hosanna verhalen zijn we ook weer af.

 24. HansrZ

  Kunnen we nu eindelijk eens stoppen met dit zinloze onbelangrijke GeOH

 25. Deadly Viper

  Wat zijn Nederlanders toch een zuur en misgunnend volk.

 26. Bart

  @DV Jij loopt hier zelf dag in dag uit over van alles te zeuren en negatief te hoor. Nog nooit heb ik een goed idee, iets inhoudelijks, een oplossing en bovenal iets positiefs gelezen hier van je.

 27. Daan

  Mooi dat het haar niet is gelukt. Ik vind het zo’n vreselijk Amsterdams en arrogant viswijf!!!

 28. Donnie

  Criticast, jij bent een voorbeeld van een typische Nederlander

  Glennis heeft groot gelijk dat ze het internationaal probeert, en geef haar eens ongelijk met zo’n talent.

  Als er een profvoetballer een aanbieding krijgt om op internationaal niveau te gaan spelen hoor je toch ook niemand, en dit is precies hetzelfde.

 29. Annoniemus

  Keihard en zuiver zingen is in Amerika ook niet voldoende voor de top !

 30. Alexander

  Carrière in de VS, vergeet het maar.

 31. Donnie

  Alexander,

  keep on dreaming, binnen een week heeft ze een platencontract en over een maand haar 1e single, en tour in Amerika

 32. lopi

  Als je in Amerika wil slagen, dan moet je er wonen. Dus heeft ze al een school voor haar zoon? Bedankt, Lubach. Betaal jij over 3 mnd. de uitkering van een alleenstaande moeder met een geknakte droom?

 33. Donnie

  lopi

  wat je nu zegt is onzin, de Nederlandse dj’s wonen ook niet in Amerika,maar hebben daar ook succes, en wat te denken van Britse artiesten die het in Amerika goed doen, die wonen daar ook niet pertinent.

 34. Wolter de Echte

  En weer met beide beentjes op de grond, en doorrrrrrrrrrrrrrr!

 35. anonymous

  In Amerika waren ze helemaal niet zo gecharmeerd van haar als hier gezegd
  werd in de media.

 36. Tss

  @ Joop den Bevert
  Thu 20 Sep 2018 om 8:36 speciaal voor jou en je hier met hetzelfde gif reagerende vriendjes/vriendinnetjes.
  defenitie van jullie soort: Jaloers,kift,afgunst,misgunnen,vals,negatief maar vooral zeer beledigend.

 37. lopi

  @Donnie

  Die hebben materiaal of zijn wereldtop. Zij niet of is het nog niet.

 38. Ron

  Told you so. Amerika kiest toch voor iets uit hun eigen land, maar een goocheltruc had ik niet zien aan komen, dan waren alle andere zangacts inclusief die van Glennis toch niet zo heel goed blijkbaar om het verschil te maken.
  En ze wil nu gaan toeren in de US, daar zou ik snel mee beginnen want ook hier geld, je bent snel vergeten als je mee doet aan een talentshow net als in Nederland. Weet natuurlijk niet hoe dat is in de US maar dat kan ik me zo voorstellen. Maar ook hier heeft ze verplichtingen dus een tour zal er niet snel komen. Afwachten dus ook of ze hele zalen uitverkoopt. Devies is nu snel doorpakken anders is het gebeurd
  Maar ook wel weer lekker dat we nu van die hele hype af zijn, al hoewel de ‘aftermath’ zal nog wel even door gaan op TV vanavond en morgen als ze op Schiphol aankomt natuurlijk en daarbij het aanschuiven bij 1 van talkshows…tja, je verwacht het niet…

 39. anymousin

  @Ron

  Niet helemaal. De winnaar is een Canadees-Amerikaan

 40. Ron

  Ach tja, whatever. Het is duidelijk toch.

 41. Britt Scholte Lover

  Wat zijn Nederlanders toch massa volk, iedereen loopt erin mee dat Glennis maar even de finale gaat winnen, maar uiteindelijk tussen plek 7 en 10 is geeindigt.
  Wat zijn NL-ers toch domme kuddeschapen

 42. Doe

  Smakelijk eten Hennie (Huisman)!

  Leuke aflevering van M vanavond..

 43. Doe

  Zesde is wel een mooie plek als nog.

 44. Deadly Viper

  @Bart jij moet gewoon die hypocriete snuit van je houden want jij bent zelf degene die overal zuur en negatief over doet.

  Zelf benoemde media expert maar je weet niks.

 45. Ron

  Oh, is ze zesde geworden? Dat had ik nog niet gelezen. Dat is eigenlijk wel erg teleurstellend voor de hele hype die er rondom haar was zeg maar gerust slecht. Tja, ok het is een finale en geweldig om daar te staan, maar toch. Zuur is het wel kan ik me zo indenken. Maar er zullen natuurlijk wel weer superlatieven, open deuren ingetrapt worden, dooddoeners gebruikt worden vanavond in al die programmaatjes die het hier over gaan hebben…

 46. Mark

  Ik vind het gewoon geweldig. Grootste podium van Amerika in de finale. Welke Nederlandse vocalist doet haar dat na?
  Als ze de eerste of tweede ronde er uit had gelegen had iedereen haar uitgelachen. Ze laat gewoon zien dat ze goed is.

 47. Wanny

  Als je niet direct mee gaat in de door haar management gecreëerde hype, ben je negatief en iemand die haar het succes niet gunt. Wat je wel krijgt is dat een overkill aan publiciteit zoals die er was, mensen eerder negatief dan positief beïnvloed.
  Ik denk dat het grootste deel van Nederland het allemaal wel best vindt en het een worst zal wezen of ze het daar gaat maken of niet. Heeft niks met misgunnen te maken, maar meer met niet zo belangrijk vinden.

  Ik gun haar het beste, maar dat gun ik iedereen (ook die goochelaar die nu won). Desondanks hou ik niet van het genre dat zij zingt.

 48. Bart

  @DV Ik weet een heleboel. Ik ben niet negatief maar kritisch. Ik zet we ook altijd bij waarom ik iets vind of geef toe als ik vind dat eens ander bij nader inzien gelijk en ik verkeerd zit. Dat laatste heb jij heel vaak en dan reageer je gewoon niet meer. Dat is pas hypocriet.

 49. Tom

  Nu even naar twan, shownieuws en pauw. En dan is de hype grace ook weer voorbij. Of zijn al die finalisten van al die jaren die mee deden in dit soort shows uiteindelijk wereldberoemd geworden. Alleen vd winnaars hoor je soms iets. Wie zijn eigenlijk de winnaars van dit soort shows in nederland???

 50. SOLANGE

  Glenda Krijs heeft te hoog gegrepen Paardekop denkt dat ze de enige is …whaaaaaaaaaaaaa Romy Monteiro is veeeeeeeeeeeel beter knapper en bescheiden kan je van die grootbek niet zeggen

 51. Alexander

  Donnie als die over het paard getilde schreeuwlelijk een contract krijgt zet ik hier mijn echte achternaam neer.

 52. Carola

  Glennis zingt altijd maar weer covers. Echte artiesten schrijven en zingen hun eigen nummers.

 53. de deskundige

  Arjen Lubach bedankt wellicht had ze zonder jou misselijk makend filmpje hoger gekomen.

 54. zorro

  Wat zijn dit voor mensen die alleen maar negative reacties plaatsen ,hebben zij een moeilijke jeugd gehad of willen ze alleen maar negatief reageren.

 55. Bert

  Wat een afgang
  En de dikke personen om haar heen: Lewis, Raus en Oosterhuis, meelijwekkend.

 56. ox

  Het gaat niet over zangkwaliteiten of leuke acts,gaat om het jankverhaal;tis wel goede springplank voor klennis.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.