AGT maait gras weg voor voeten Arjen Lubach

Geplaatst op Wed 19 Sep 2018 om 8:50

America’s Got Talent-jurylid Howie Mandel heeft het gras voor de voeten van Arjen Lubach weggemaaid. Hij benoemde vannacht in de finale van de tv-show voor het eerst de Nederlandse carrière van finaliste Glennis Grace. Dat was te zien in de uitzending op NBC. Tot nu toe deed ‘AGT’ alsof Grace een uit Nederland verdwaalde ‘single mom’ was met een verschrikkelijk moeilijk leven, maar Lubach lanceerde zondag een Engelstalig filmpje om kijkers uit die droom te helpen.

Lubach wijst kijkers er in een YouTube-filmpje op dat Grace hier een grote carrière heeft. Hij kreeg daarom flink wat kritiek, want waarom zou hij het Amerikaanse sprookje van Grace willen saboteren?

Mandel benoemde vannacht voor het eerst dat Grace al een succes is. “Je zoon zat op mijn plek en hij zei alleen maar ’yes! yes! yes!’ en hij heeft helemaal gelijk. Ik weet dat je een carrière hebt in jouw land, maar dit podium geeft je een wereldwijde carrière. Ik vond het prachtig!

En jurylid Simon Cowell zei: “Oh mijn god, Glennis! Dat was absoluut sensationeel. Fantastisch! Ik weet niet wat er met je gaat gebeuren na de show, maar ik weet dat er een musical wordt gemaakt van The Greatest Showman en als ik een van de producers zou zijn, zou ik jou direct vragen auditie te doen voor een grote rol.”

Ik vond vanavond zo te gek, ik kan gewoon niet geloven dat ik daadwerkelijk betaald word om dit te doen, want dit was de beste avond en jouw optreden was onberispelijk.”

De uitslag van America’s Got Talent volgt aankomende nacht. Dit is het optreden van Grace:

Foto: NBC
58 Reacties op “AGT maait gras weg voor voeten Arjen Lubach”


 1. Cees

  Sorry, ik gun het Glennis gewoon niet! Dat mens is zo nep…..brrrr!

 2. Bears’den

  Arjan is een nare linkse clown die niet grappig is!!

 3. Remi

  Het is wel érg Amerikaans, met die gigantische uithalen,
  maar wát een stem !

 4. NW8

  @ CEES en…. Ben jij al eens n Amerika op tv geweest ?
  Ik vind het groots wat ze doet , en haar naam is wel gevestigd in the States
  dat heeft Trijtje en Ilse nooit bereikt , maar de jaloezie duikt in Nederland altijd op
  als een artiest boven de massa uitsteekt !

 5. Lubbert

  Of ze nou kan zingen of niet: dankzij die gigantisch grote arrogante smoel is Nederland al een tijdje klaar met dit mens.

 6. robb

  Bears’den: Arjan stemt rechts maar als het jou goed uitkomt is hij links .

 7. Jur

  Sommige Nederlanders die een hekel aan haar hebben doen graag alsof Glennis Grace heeft zitten liegen in de VS, maar degenen die liegen zijn zij. Ze heeft van alles over zichzelf verteld, waaronder dat ze een alleenstaande moeder is en dat het haar droom is om door te breken in de VS. Het zijn de Amerikaanse producenten die hierop de nadruk leggen, maar daarmee zijn deze twee beweringen nog niet onwaar. Persoonlijk volg ik haar niet en zelfs ik heb haar meermaals op de NLse tv horen zeggen dat ze een Amerikaanse droom heeft, dus dat heeft ze niet ineens voor AGT verzonnen. Het zijn deze Nederlanders, en hijgsite MC uiteraard, die net doen of ze gezegd hebben dat Grace “een verschrikkelijk moeilijk leven” heeft.

 8. Michel

  Jammer dan Arjen…. die dacht ff goedkoop internationaal te scoren over de rug van Glenda/Glennis. Vond het zelf ook ongepast en onnodig, terwijl ik die Glennis niet eens mag.

 9. Cartman

  @Lubbert

  Altijd leuk, die mensen die voor de rest van het land denken te spreken.

 10. Alex

  Ik vind haar stemgeluid helemaal niet prettig, een trillende sirene.
  Ze kan wel zingen, maar het is verre van mijn ding.

 11. donia

  Uit betrouwbare bron weet ik dat ze aardig arrogant kan zijn ,edoch vind ik heel goed wat ze doet.
  Wat die Lubach doet is gewoon een gereformeerde streek leveren.

 12. Otto Groeneveld

  Rot toch lekker op met GG, ja ze kan zingen nou en? Je voordoen alsof je hier aan de geeuwhonger leg en dat je het zo zwaar hebt terqijl je bankrekening uitpuilt, neem je eigen teringsoort in de making. Ik haat dat soort mensen die zeiken dat het zo slecht gaat terwijl ze meer poen hebben dat jij en ik.

 13. Jur

  Оtto is het schoolvoorbeeld van de Nederlander die ik beschreef.

 14. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Grappig dat veel luitjes denken dat D’666 rechts is… het is duidelijk een links volksverlakkerij-clubje.

 15. Chiel

  Ik zag op Videoland voorbij komen dat AGT gewoon helemaal daar te vinden is. Daar kun je als RTL toch flink mee uitpakken? Sowieso om het even in Boulevard te noemen als het over dit onderwerp gaat…

 16. Deadly Viper

  Echt typisch Nederlands dat misgunnende gedrag hier.

 17. Alex

  Ja Jur 9.27 maar Otto is wel de enige die de waarheid zegt, ongenuanceerd dat wel maar wel de waarheid.

 18. J

  Prachtige stem, maar wat een vreselijk afschuwelijk rotnummer zong ze vannacht!……

 19. Joris

  Zingen kan ze, maar zaken zijn wel degelijk scheef voorgesteld, en ik vindt haar gezang helemaal niet mooi. Eerder afgrijselijk.

 20. Deadly Viper

  Joris voor jou heb je Dries Roelvink en al die andere Nederlandse pareltjes.

 21. Mama Nouskouri

  Glennis kickt vooral op zichzelf, maar ze is de beste die we hebben.
  Man wat is ze goed en dat al meer dan 20 jaar.

 22. Deadly Viper

  Iedereen zeikt wel over Glennis Grace maar er zijn maar weinig zangeressen in Nederland die op haar niveau zitten.

 23. Ron

  Geweldig optreden, geweldig gezongen. Maar AGT winnen, neen…. Nu gaan er andere argumenten meespelen bij de kijker om op iemand te stemmen en dan gaat het verhaal achter de deelnemer mee spelen en misschien ook een beetje chauvinisme dus zal het een Amerikaan zijn die wint…Maar desalniettemin een geweldige prestatie om in een finale van een Amerikaanse TV competitie te komen, dat is ook wat waard en zal voor haar wat deuren openen na morgen.

 24. Deadly Viper

  misschien ook een beetje chauvinisme dus zal het een Amerikaan zijn die wint

  Dat is een meer Nederlands iets.

 25. 2voor12

  Een schreeuwende jordanese vrouw, loepzuiver en wat een stem maar zoooo over de top dat bleren van haar, Amerikanen vinden het prachtig ! Toch hoor ik haar liever praten dan zingen, dat accent van die vrouw kan echt niet.

 26. 2voor12

  ik bedoel uiteraard: ik hoor haar liever zingen dan praten met dat vreselijke accent wat ze probeert te verdoezelen. Al met al not my cup of tea.

 27. Wilco

  Ze heeft duidelijk te horen gekregen dat haar kostje is gekocht in de States. Dus winnen zal er niet inzitten. De winst zal wel naar dat schreeuwkind gaan die T.Turner nadoet.

 28. StefanV

  Glennis Grace is een prima zangeres. Ze heeft groot gelijk dat ze deze stap heeft gezet. Ook als ze de finale onverhoopt niet wint, is haar naam gevestigd en kan ze haar carrière in de VS uitbouwen.

  Je kunt het vergelijken met een Nederlandse voetballer die een grote zak geld aanneemt om bij een buitenlandse club te gaan spelen. Dat vinden we allemaal heel normaal.

 29. Gerard Ek(streem)dom💩💨

  Ik zou d’r doen trouwens. Lekker laten krijsen… heerlijk om dat jordanese geluid eruit te rampetampen.

 30. aammehoela

  Ze heeft een geweldige stem. Als ze echt wil dan kan ze terecht in de Amerikaanse showbusiness. Heel veel onterechte reacties hier. Jaloersheid ten troef! Een ding klopt wel. Ik hoor haar ook niet graag “Amsterdams” praten, maar ze kan natuurlijk wel heel goed zingen.

 31. Reageer

  Precies StefanV!

 32. Henk

  ze heeft het gewoon niet om ECHT door te breken let maar op! Net als Do en Eva Simons (hadden ook een wereld publiek en een grote HIT, maar het pakte NIET door, die jordanese moet eerst nog maar eens een hit te pakken krijgen. dus nu sluit ze gewoon aan bij die andere goed zingende karakters die deze shows al jaren heeft voorgebracht in Amerika en Engeland.

 33. Jc

  Een echte ster heeft haters en fans. Zolang er over je gepraat wordt zit je goed.

  En kom op. We kennen allemaal Amerikaanse tv shows. Elke kandidaat heeft een moeilijke jeugd gehad oid. Je moet je kunnen identificeren met een kandidaat om vervolgens te stemmen en zo het geld binnen te slepen en de kijkers te blijven boeien.

  Alsof Glennis enige invloed heeft op wat AGT uitzend over haar. Ze is al binnen hoor. Hier kan ze nog jaren op teren.

 34. Mama Nouskouri

  Ze bezit iets dat Amerika wil. En dat is een reincarnatie van Whitney Houston met het bereik van Mariah Carey.

  Kortom: Kwaliteit

 35. jdj2050

  Enorme butt actie van Lubach. Hij probeert met dit filmpje haar mogelijke winstkansen te verkleinen. Welk hoger doel dient hij hiermee? Typisch NL om elkaar geen succes te gunnen. Toen ik zijn uitzending zat te bekijken dacht ik echt had dit een week later gedaan (of gelaten).

 36. Japie

  Lispelende centenbak met veel eigendunk en niet betrouwbaar!

 37. Sven L.

  Iets met kop & maaiveld. Typisch Nederlands.

  Glennis; geniet van de erkenning en nu doorpakken. Hopelijk ligt er een dijk van een single klaar en hop hop hop gas erop!

 38. Joris

  @deadly viper, dank voor het advies, maar in die hoek zit ik totaal niet. Overigens : waarom kun je niet tegen kritiek op die Glennis ? Heb je er belang bij of zo?

 39. jahoor

  Waag het niet kritiek op dit persoon te hebben. Je moet en zal haar goed vinden. Anders discrimineer je, of kop en maaiveld, dan wel jehoudt alleen van Dries niks, etc etc. Kortom: kritiek hebben is verboden.
  Wie zouden dat nu toch de hele tijd zeggen hier op het forum…uh…

 40. Madeleine Vonk

  Ik vond de liedjes van Glennis tijdens AGT prachtig. Toch hoorde ik ook in elk lied een paar keer dat ze ernaast zat. (heb zelf conservatorium gedaan). Ik heb niet het idee dat zij zichzelf oneerlijk op de kaart zette. Ze zei: Ik ben een single mom en ik droomde er altijd van om voor veel mensen te zingen. Ze zei helemaal niet dat ze geen carriere zou hebben in Nederland. En dat ze emotioneel werd tijdens een interview over haar minderwaardigheidsgevoel vond ik wel jammer. Dat voegde juist een stukje drama toe. Amerika is gek op ‘maagdelijkheid’. First time. Alles moet van nulpunt naar sky high. Dat is wat ze zelf creeeren. Wel hoop ik, dat Glennis haar Fuck woorden enzo gaat temperen. Ook in het filmpje waarin haar vriend haar verrast in Amerika, zijn de woorden niet van de lucht. Laten we hopen, dat die prachtige meid zelf niet genoeg roet in haar eten gaat gooien met zelfsabotage. Amerika zal het minder pikken dan toen met Whitney. Juist daarom waarschijnlijk. Ik denk niet dat ze wint, maar wel, dat ze een glanzende carriere in de USA tegemoet gaat. Want America has got talent, moet eigenlijk ook over amerikanen gaan vind ik. Zo vond ik het bij Britain’s got talent, ook zo wonderlijk dat er uit heel europa piepels kwamen opdraven. What ever is going on for you Grace, do it grace fully!

 41. Ronnie de Bruine

  Ze wint niet, hoor ik zojust van m’n tante Coba.
  En die kan het weten, want die zit de hele dag achter haar glazen bol.

 42. Ronnie de Bruine

  Als ze wint, gaat ze dan emigreren? Ja?????? oh jeetje…..nou, allemaal duimen hè???

 43. Mark

  Op de site van AGT staat duidelijk dat ze een succesvolle Nederlandse carriere heeft: https://www.nbc.com/americas-got-talent/credits/credit/season-13/glennis-grace

  Arjan Lubach, normaal ben ik fan van je. Maar dit is idd een beetje flauw. Doe eerst je huiswerk en gun iemand haar succes.

 44. tobi

  @ronnie,ook een belang zeker.

 45. Jur

  @Alex

  Graag een bron voor zijn uitspraak “Je voordoen alsof je hier aan de geeuwhonger leg” dan. Mag ook in andere woorden van gelijke strekking. Die bron moet voor jou niet moeilijk te vinden zijn. Hij spreekt volgens jou immers “wel de waarheid”.

 46. Max

  Heel zuur van Lubach en ook omdat hij internationaal opgepikt wil worden met zn filmpje.

  Zielig

  Gun t Glennis. Die Amerikanen hebben haar zo neergezet. Zij doet gewoon mee (ze is ook niet dom.. ze weet dat de “single mom” haar gimmick is).

  Ze gaat niet winnen door wat Howie zei maar ja prima. Hoop dat ze iets bereikt daar na de show maar ze kan niet zonder Amsterdam denk ik. Dit lukt als je 20 bent, niet als je 40 bent

 47. Pjotr

  Glennis Grace is tussen nu en 5 jaar multi miljonaire zij wordt gevraagd voor o.a. de shows in Las Vegas. Go Grace go, ik gun het je, je bent moedig en zingt geweldig.

 48. Ronnie de Bruine

  Pjotr
  Wed 19 Sep 2018 om 17:18

  Ja Greet, euh…sorry…Grace…..doe maar lekker winnen.
  En als he dan wint, betaal je dan ook voor de blijkbaar oh zo broodnodige hersenoperatie van onze Pjotr? Dank je, vooral namens Pjottrtje. (3x woordwaarde).

 49. Tandjes!

  Ik was onaangenaam verrast door Lubach’s actie: dodelijke planning, by far niet ok. Het zou hem sieren als hij iemand anders ook zijn/haar succes zou gunnen.<- Hetzelfde geldt voor een aantal reaguurders hier; Glennis doet haar uiterste best, ze zingt de sterren het heelal uit! Wat heeft het in godesnaam voor zin om haar hier misch te gaan zitten maken en -bijv.- "blij" te zijn dat ze -indien ze wint- waarschijnlijk voorgoed naar Amerika vertrekt? Het lijkt wel of sommige mensen hier met haar in de clinch liggen -of hebben gelegen en dat ze haar nu daarvoor willen terug pakken. Of erger, haar niet persoonlijk kennen maar het lekker vinden om iemand die succesvol is, te bashen. Ben je dan een held?

  Ik hoop dat Glennis de contest wint. Ik gun het haar van harte. Heerlijk toch om een gloednieuwe carriere te kunnen starten in Amerika én om bij winst een miljoen USD op je bankrekening te mogen ontvangen?! Je bent in de States als 40-jarige helemaal niet afgeschreven, Glennis is n u juist klaar om het grote avontuur aan te gaan. Ze heeft een enorm talent in zich en iedereen mag daarvan meegenieten, niet alleen wij in ons koude kikkerlandje. Ik zie op You Tube giga veel lovende reacties op Glennis' optredens gedurende AGT en op haar performances in Nederland; deze mensen lopen stuk voor stuk met haar weg; niet verwonderlijk, maar wel mooi om te zien. Ik ben apetrots op haar. Go Miss Grace, worldstage ligt voor je open :D

 50. Roos

  Arjen Lubach is een valse h o m o en kan het niet uitstaan dat Glennis zo ver is gekomen. Wat een valse enge nicht is het.

 51. Ronnie de Bruine

  Roos
  Wed 19 Sep 2018 om 18:53

  Dom wijf. Ga keauken.

 52. Wilco

  @Gerard Ek(streem)dom💩💨 Leg mij dan eens even uit wat het verschil is tussen rechts en links. En dan even niet toegespitst op de migranten. We weten dat rechts er van af zou willen en links juist niet. Nee, ik vraag gewoon om de essentie van links en rechts. Ik denk dat je mij het antwoord schuldig moet blijven. Maar ik laat me graag verrassen!

 53. Splinter J.

  Die reacties hier, Hollanders blijven toch wereldvreemde boeren die vooral ‘vreugde’ scheppen in het etaleren van hun bekrompen verzuurde geest. Glennis G. is te groot voor dit bekrompen landje. Wat een artiest, geweldig.

 54. September

  @Splinter J. Ja hoor, dat zal het zijn, he.

 55. Han Di Cappie

  Niet zo heel erg lang geleden stond ze in de Dinershow van Frank Wentink. Groot talent met drive maar ook een heel erg over het paard getild “meisje” die van nature niet zo veel klasse heeft en zeker weinig op heeft met goede omgangsvormen.

 56. Ronnie de Bruine

  Hahaha…. Ze heeft verloren……📢📢📢🔙🔙🔙🔙🔙🔚🔚🔚🔚🔚‼️‼️‼️💔💔💔🎊🎊🎊🎉🎉🎉Geweldig! Er bestaat dus toch een God….lalalalala 🎉🎉🎁🎁🎁🎈🎈🎈🎈

 57. B klein

  Ik heb niets met deze nepfiguren die alleen over de “rug” van anderen kunnen scoren. Zoals paul de leeuw(had dit niet wezel moeten zijn?), youp van t hek en andere zogenaamd linkse figuren die er zeer rechtse ideeën op nahouden. Ben je het niet met mij eens dan ben je dus mijn vijand! Ook deze lubbach denkt grappig te zijn. Nu lubbach kijk eens naar echte artiesten en humoristen zoals toon hermans, tommy cooper, andre van duin enz enz enz. Dat zijn de echte groten. En die hebben nog nooit over de rug van anderen gescoort.
  Je mag niet eens hun schoenen poetsen.
  Je ware aard is nu naar boven gekomen. Een kleinzielig, jaloers ventje wat vroeger geen blauw fietsje heeft gehad en nu uithaalt naar iemand die succes heeft. Lubbach haar kijkcijfers zijn wel echt. Of zit daar de echte pijn??? Weten dat je “succes” fake is………???

 58. B klein

  O en ronnie. Pjotr heeft gelijk. Ze heeft namelijk al een miljoenencontract liggen om whitney songs te brengen. Kan touren door amerika voor een godsvermogen!
  Twee tips voor je ronnie. Zorg dat je weet wat er speelt.
  En laat niet zo duidelijk merken dat je het moeilijk met je zelfbeeld hebt. In amerika mag je met je kop boven het gras uit steken. They love it and they eat it.
  Zij hoeft het dus niet te maken dat heeft ze al bewezen.
  Haar optredens voor AGT zijn door miljoenen mensen bekeken, beluisterd en geliked!!!! Dan ben je iemand daar en hier ook.
  En waar zijn jouw feiten ronnie????

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.