AGT maait gras weg voor voeten Arjen Lubach

America’s Got Talent-jurylid Howie Mandel heeft het gras voor de voeten van Arjen Lubach weggemaaid. Hij benoemde vannacht in de finale van de tv-show voor het eerst de Nederlandse carrière van finaliste Glennis Grace. Dat was te zien in de uitzending op NBC. Tot nu toe deed ‘AGT’ alsof Grace een uit Nederland verdwaalde ‘single mom’ was met een verschrikkelijk moeilijk leven, maar Lubach lanceerde zondag een Engelstalig filmpje om kijkers uit die droom te helpen.

Lubach wijst kijkers er in een YouTube-filmpje op dat Grace hier een grote carrière heeft. Hij kreeg daarom flink wat kritiek, want waarom zou hij het Amerikaanse sprookje van Grace willen saboteren?

Mandel benoemde vannacht voor het eerst dat Grace al een succes is. “Je zoon zat op mijn plek en hij zei alleen maar ’yes! yes! yes!’ en hij heeft helemaal gelijk. Ik weet dat je een carrière hebt in jouw land, maar dit podium geeft je een wereldwijde carrière. Ik vond het prachtig!

En jurylid Simon Cowell zei: “Oh mijn god, Glennis! Dat was absoluut sensationeel. Fantastisch! Ik weet niet wat er met je gaat gebeuren na de show, maar ik weet dat er een musical wordt gemaakt van The Greatest Showman en als ik een van de producers zou zijn, zou ik jou direct vragen auditie te doen voor een grote rol.”

Ik vond vanavond zo te gek, ik kan gewoon niet geloven dat ik daadwerkelijk betaald word om dit te doen, want dit was de beste avond en jouw optreden was onberispelijk.”

De uitslag van America’s Got Talent volgt aankomende nacht. Dit is het optreden van Grace:

Foto: NBC

Meer in Overige

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Thomas van Groningen is volgens Victor Vlam te dik voor de presentatie van Op1. Eens?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen