EO’s Familiediner zet in op verjonging met drie gifjes

Geplaatst op Thu 13 Sep 2018 om 9:20

De EO-hitshow Het Familiediner van Bert van Leeuwen zet met de introductie van drie hippe gifjes, die mensen in Nederland naar elkaar kunnen sturen als ze ruzie hebben, keihard in op verjonging. Dat heeft de omroep laten weten. Het Familiediner wil eraan bijdragen dat de mensen in ons land ruzies sneller bijleggen. “Een gifje kan dan een luchtige manier zijn om het goed te maken. Het Familiediner haakt hier handig op in met haar eigen Familiediner-gifjes“, zegt een woordvoerder.

Er zijn drie verschillende soorten gifjes met de emotie: ‘Sorry’!, ‘Dinertje doen? Ik betaal!’ en ‘Kom je bij me eten?’. Ze zijn te downloaden via Giphy.

Van Leeuwen is erg enthousiast: “Het Familiediner stelt alles in het werk, om mensen weer met elkaar te verzoenen. Dit doen we al jaren door de inzet van de Familiediner Limo en daarbij een verzoenend diner.”

Vaak begint een ruzie door iets kleins, wat uiteindelijk kan oplopen tot jarenlang geen contact met elkaar te hebben. Met de Familiediner-gifjes hopen we dat een kleine ruzie, met een knipoog, weer opgelost kan worden.”

Het nieuwe seizoen van Het Familiediner start vanavond om 22.20 uur op NPO 1.

Foto: EO
3 Reacties op “EO’s Familiediner zet in op verjonging met drie gifjes”


  1. SOLANGE

    Ook zo een duf programma…en die eeuwige EO kop van Bert is om te kotsen…

  2. Coeus

    Ja, dat gaat werken…

  3. HanzWorsd

    Idee is erg leuk, uitvoering met Bertje is minder. En altijd die gesponsorde auto.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.