Frank van der Lende heeft lange tenen en zweetvoeten

Frank van der Lende heeft niet alleen een lang lichaam, maar ook hele lange tenen en zweetvoeten. Dat bleek tijdens een interview in zijn 3FM-radioshow met SBS 6-ster Shelly Sterk. Van der Lende vroeg Sterk naar haar onzekerheden, omdat ze zo perfect lijkt. “Jouw leven lijkt perfect: mooiste vrouw door FHM, presentatrice, net getrouwd, harde werkster, leuk met je neefje, noem maar op. Maar je hebt toch vast ook dingen die minder leuk zijn of waar je je voor schaamt?“, vroeg hij.

Daarop zei Sterk: “Ik heb echt hele grote tenen. Nee, maar echt. Er is een keer een artikel op Mediacourant geweest – ik vind het stiekem ook wel grappig – dat mijn tenen langer zouden zijn dan mijn vingers. Dat is ook weer niet waar, maar er is wel een keer een heel artikel over gemaakt.”

Sterk trok daarop haar schoeisel uit en legde haar voeten op tafel. “Ik heb maat 40 en ik ben zo klein!

Om haar op haar gemak te stellen, kwam Van der Lende toegesneld om zijn eigen voeten op tafel te leggen. Hij heeft maat 48. Sterk: “Wow, jij hebt lange tenen. Jij hebt nog langere tenen.”

Van der Lende kwam er al snel achter dat hij Sterk hier niet per se een plezier mee deed: “Wow, die van mij stinken ook een beetje.”

Lees ook: 3FM-dj Frank van der Lende te lang voor Koffietijd-shot (zaterdag)

Foto: Twitter

Meer in NPO

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen