Caro Emerald over tv-debuut: ‘Ik wil geen tv-carrière’

Geplaatst op Mon 17 Sep 2018 om 14:00

Caro Emerald wil geen tv-carrière. Dat vertelt de zangeres in een AD-interview over haar tv-debuut. Hoewel de zangeres geen baan bij de tv zegt te ambiëren, is ze vanaf vrijdag te zien als jurylid in de RTL 4-show The Talent Project. Mogelijk wordt ze daardoor vaker herkend op straat, maar ook dat is heel vervelend, want ze wil ook al geen BN’er zijn. “Ik excelleer niet in de rol van BN’er. Ik ambieer geen tv-carrière. Dat hele BN’erschap, het is allemaal zo…“, briest de zangeres.

Ze vindt het BN’er-schap ‘niet nep, maar beperkt’. “Thuis kruip ik met stoffer en blik over de vloer om de rotzooi van de kinderen op te ruimen. Tegenstrijdig, want op het vliegveld van Istanbul stond ik te wachten tot de crew alle koffers in een busje had geladen. Nu til ik zo’n koffer zelf op.”

Maar als je niet op de tv wil, waarom ga je dan op tv? “Ik merk dat mensen verrast zijn dat ik er ja tegen zei. Ik heb altijd gezegd: als iets op mijn pad komt dat bij me past en dat ik gaaf vind, doe ik het. Tot nu toe werd ik alleen voor allerlei gekke BN’er-programma’s benaderd. Daar zeg ik consequent nee tegen. Niks voor mij.

The Talent Project gaat over muziek, zegt ze. “Misschien zitten er kijkers bij die me nog niet kennen, of mensen die wel een cd van me hebben, maar die me vergeten zijn.

Het AD-interview met Caro Emerald kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL
13 Reacties op “Caro Emerald over tv-debuut: ‘Ik wil geen tv-carrière’”


 1. Britt Scholte Lover

  Mooi lichaam heeft zij. Mmmm!

 2. Hooftstraat

  Vreselijk mokkel!

 3. Panda

  Ze briest helemaal niet, ze geeft gewoon antwoord op een vraag. Een cynisch toontje is leuk, maar jullie schieten echt door. Het hoort een beetje om te gniffelen te zijn, maar het wordt zo zuur.

 4. morris6

  want van haar muziek moet ze het de laatste tijd meer niet hebben..

 5. Klaas

  Ik heb haar muziek nooit wat gevonden, maar met dit soort uitspraken vind ik haar nu al een 1000x leukere BN’er (ook al wil ze zo niet genoemd worden) dan al die andere BN’ers bijelkaar!

 6. Pierre

  WOW een talentenshow daar kun je geen nee tegen zeggen natuurlijk.

 7. Vrede

  Dus geen Wie is de Mol en Expeditie Robinson? Geen Ik Hou van Holland en Chantal komt niet bij d’r slapen? En ook niet 1 van die andere tientallen bn’er shows.

 8. Joop55

  Als je niet wil, waarom laat je dat dan goverredomme weten aan de rest van Nederland?

 9. Kalmthout

  Omdat ernaar gevraagd werd. Ben jij nu serieus zo dom, Jopie55?

 10. HanzWorsd

  Gelukkig maar.

 11. HanzWorsd

  Ik had eigenlijk wel verwacht dat ze een accent zou hebben. Eet zij ook het eten van haar kinderen op?

 12. Facto

  Zo heerlijk hypocriet.

 13. Sam

  Wat ik van haar heb gezien in de promo’s vind ik wel leuk. Ik ben geen fan van haar muziek maar ze heeft er wel heel veel verstand van. Eindelijk eens een nieuw gezicht in een jury. Klaar met dat geacteer uit The Voice van de coaches. Dat is haast een poppentheater geworden.

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.