Caro Emerald over tv-debuut: ‘Ik wil geen tv-carrière’

Caro Emerald wil geen tv-carrière. Dat vertelt de zangeres in een AD-interview over haar tv-debuut. Hoewel de zangeres geen baan bij de tv zegt te ambiëren, is ze vanaf vrijdag te zien als jurylid in de RTL 4-show The Talent Project. Mogelijk wordt ze daardoor vaker herkend op straat, maar ook dat is heel vervelend, want ze wil ook al geen BN’er zijn. “Ik excelleer niet in de rol van BN’er. Ik ambieer geen tv-carrière. Dat hele BN’erschap, het is allemaal zo…“, briest de zangeres.

Ze vindt het BN’er-schap ‘niet nep, maar beperkt’. “Thuis kruip ik met stoffer en blik over de vloer om de rotzooi van de kinderen op te ruimen. Tegenstrijdig, want op het vliegveld van Istanbul stond ik te wachten tot de crew alle koffers in een busje had geladen. Nu til ik zo’n koffer zelf op.”

Maar als je niet op de tv wil, waarom ga je dan op tv? “Ik merk dat mensen verrast zijn dat ik er ja tegen zei. Ik heb altijd gezegd: als iets op mijn pad komt dat bij me past en dat ik gaaf vind, doe ik het. Tot nu toe werd ik alleen voor allerlei gekke BN’er-programma’s benaderd. Daar zeg ik consequent nee tegen. Niks voor mij.

The Talent Project gaat over muziek, zegt ze. “Misschien zitten er kijkers bij die me nog niet kennen, of mensen die wel een cd van me hebben, maar die me vergeten zijn.

Het AD-interview met Caro Emerald kunt u lezen via Blendle.

Foto: RTL

Meer in RTL

Alle artikelen

Wat vindt u?

Alle polls

Bent u blij dat Mart Smeets niet meer op televisie is?

Tussenstand

Laden ... Laden ...
Tips! Mail ons!

Zoek door de artikelen