Bridget Maasland verlengt contract bij RTL Boulevard

Geplaatst op Tue 18 Sep 2018 om 10:00

Bridget Maasland heeft haar contract bij RTL Boulevard met een jaar verlengd. Ze blijft dan ook tot het einde van het tv-seizoen 2018/2019 verbonden aan de showrubriek. Dat vertelde ze maandag in de showrubriek op RTL 4. De Boulevard-desk besprak op redelijk zure wijze de komst van de nieuwe concurrent met Albert Verlinde op SBS 6 en vroeg Maasland of zij de overstap gaat maken. Daarop zei ze: “Ik heb net bijgetekend bij Boulevard voor een jaar. Wees blij dat ik er nog ben!

Maasland heeft het specifiek over Boulevard en niet over RTL. Het lijkt erop dat haar tv-carrière definitief is versmald tot verslaggever van een showrubriek. En dat terwijl de zaken er heel anders voor leken te staan toen ze in 2016 overstapte van SBS naar RTL.

RTL beloofde Maasland in dat jaar grote shows toen ze terugkeerde op het oude nest, maar die zijn er nooit gekomen. “Ik ga het komende jaar nog veel meer doen bij RTL, dat staat allemaal netjes in mijn contract, maar daar mag ik natuurlijk nog niets over zeggen“, zei ze eind 2016, daarbij speculerend over shows als Idols.

Begin dit jaar constateerde Maasland dat ze naast Boulevard nog niets anders heeft gedaan voor RTL. “Ik wacht nu tot dit gaat uitkomen. Het is bij RTL Boulevard echter meer geworden dan in eerste instantie afgesproken is. Ze zijn daar blij met mij.

Lees ook:
Bridget Maasland: ‘Bij RTL weet ik wél wat ik ga doen’ (augustus 2016)

Erland Galjaard: ‘Bridget Maasland haalt nooit de top’ (december 2016)
Bridget blijft maar wachten op andere RTL-klussen (januari 2018)

Foto: RTL
20 Reacties op “Bridget Maasland verlengt contract bij RTL Boulevard”


 1. L.

  Leuk voor Bridget!
  Vond het trouwens gek dat ze zo zuur reageerden op die nieuwe show van Albert. Voor mij vielen de gezichten van Boulevard kei hard door de mand toen tijdens de uitzending bekend werd dat Mies Bouwman was overleden en niemand iets kon zeggen. Uiteindelijk belden ze toen dus Albert maar. Zorg voor echte showkenners! Autocue lezen kan iedereen leren.

 2. Marianne

  Die vrouw is toch wel echt afgedaan nu hè? Nog één jaartje boulevard mogen doen. Dit wordt een heel treurig einde, let op mijn woorden. Maakt ruzie met iedereen en heeft een veel te grote bek.

 3. Jw

  Dacht dat het andersom moest zijn. RTL Boulevard verlengt contract met..

 4. anonymous

  Gatverdamme
  Had zo gehoopt dat ze zou ophoepelen.

 5. anonymous

  Hierdoor gaat het steeds slechter met Boulevard.
  Elke dag dezefde koppen.

 6. Remi

  https://fcvideo.nl/video/johan-derksen-onthult-gordon-heeft-relatie-met-rtl-hotemetoot~x7b3geB/

  … Wie zou dit kunnen zijn ?

 7. Albin

  Fijn om te lezen. Bridget is leuk bij Boulevard.

 8. SOLANGE

  Ze kan niks dus maar Boulevard ..moeten we nog langer tegen die Botoxkop aan kijken….gelijk zappen allemaal onzin dat Boulevard …blij dat Albert Verlinde terugkomt …die zooi van Boulevard is bang voor concurrentie whaaaaaaaaaaaaaaa

 9. Rambo

  Hoezo speculeerse zij over de Idols presentatie? Daar heb ik werkelijk nog nooit iets over gehoord/gelezen. En daarbij heeft Lieke van Lexmond ooit aangegeven in een interview dat zij al eerder is gepolst voor Idols door Erland wat toen eerst niet doorging en later toch is gekomen.

  Overigens wel sneu voor Bridget dat ze verder niks doet bij RTL en ook niet heeft gedaan afgelopen twee jaar terwijl dit wel beloofd is. Lijkt me niet dat ze naar RTL is gegaan voor alleen boulevard

 10. J

  @Rambo: Dat van Idols maakt MC er waarschijnlijk van. Inderdaad nooit eerder gezien.
  Ik denk wel dat toen is afgesproken met Bridget ook andere programma’s te doen, maar dat er nooit iets voorbij is gekomen dat bij haar past. Nu dus enkel bij BLVD bijgetekend. Hoewel ze daar ook zelden presenteert. Vaker gewoon als reporter 3 minuten aan het woord.

  Over Lieke gesproken, zij is ook nog steeds weinig te zien. Loopt wel een oproep voor familie programma. Dat zal er wel komen. Dat Nu Of Nooit is denk ik gesneuveld of op de langere baan geschoven. Ik had haar liever op The Talent Project gezien dan Yolanthe.

 11. Rambo

  @J

  Lieke is al gestart met opnamens familie programma. Laatst voorbij zien komen op haar instagram. Dat gaat er sowieso komen.

  Nu of nooit is ben ik bang idd gesneuveld. Wel erg jammer vind ik omdat ze het zelf bedacht heeft en het best wel potentie heeft denk ik. rtl.nl/nuofnooit kun je nog wel steeds aanmelden. Dus heb nog stille hoop…

 12. Annie

  Voor maar 1 jaar? Ik vrees het ergste voor haar.Over een jaar is er geen Boulevard meer.Zeker weten.

 13. Bjorn

  Ontslagen bij sbs en dan zeggen dat ze bij rtl meer kansen krijgt. NOT!

 14. Robert

  Weer een jaartje erbij voor Bridget, zal ze blij om zijn, daarna maar op zoek naar een rijke kerel Bridget, ik zie verder geen mogelijkheden.

 15. jroen

  1 jaar tekenen.. terwijl andere voor 2 of 3 jaar tekenen. Zij gaat in 2019 dus gewoon naar 6.

 16. HanzWorsd

  Wat kan ze eigenlijk?

 17. Sven L.

  Ah neeeeeee

 18. Robin

  @Remi sven sauve

 19. GJ

  Erg jammer. Ben al lang op haar uitgekeken. Tijd voor nieuwe frisse gezichten.

 20. sunshine

  Ik was nooit een fan van Bridget maar het valt mij op dat zij tegenwoordig Peter R. de Vries een weerwoord durft te geven en dat is meer dan top ! Ga zo door Bridget !Neem het voorbeeld van gisteren in RTL Boulevard en een Afgaanse verkrachter, kijk het maar even terug…

TelevisienieuwsMail Mediacourant

Heeft u een nieuwstip, een vraag aan de redactie, een vraag over adverteren, een verzoek tot samenwerking of wenst u andere informatie? Neem dan graag contact op.